Leer Frans online met onze uitgebreide cursussen

Leer Frans op een leuke en interactieve manier met de Franse taalcursussen op Soofos. Verbeter je grammatica, woordenschat en conversatievaardigheden.

Gerelateerd

Communicatie Frans

Frans leren voor beginners

Wil je graag Frans leren? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden online cursussen aan waarmee je op een leuke en interactieve manier de Franse taal kunt leren. Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van het Frans of al een beetje ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Leer de Franse grammatica en woordenschat

Onze Franse taalcursussen zijn speciaal ontworpen voor beginners. Je leert stap voor stap de basis van de Franse grammatica en breidt je woordenschat uit. Door middel van oefeningen en praktische voorbeelden leer je de regels van de Franse taal op een eenvoudige manier toe te passen. Zo leggen we bijvoorbeeld uit hoe je de juiste werkwoordsvormen gebruikt en hoe je zinnen kunt vormen in het Frans.

Conversatie in het Frans

Naast de Franse grammatica en woordenschat, besteden we ook veel aandacht aan conversatie in het Frans. Want wat is er nu leuker dan echt kunnen communiceren in een nieuwe taal? Onze cursussen bieden verschillende oefeningen en opdrachten waarmee je je spreekvaardigheid kunt verbeteren. Je leert bijvoorbeeld hoe je jezelf kunt voorstellen, hoe je een gesprek kunt voeren in het Frans en hoe je kunt reageren op alledaagse situaties.

Wil je graag starten met een Franse taalcursus? Ga dan naar Soofos en meld je aan voor een cursus. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen! Wacht niet langer en begin vandaag nog met het leren van Frans. Bonne chance!

Deze instructeurs geven les over Frans

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →