Jouw stap naar High School USA: Een levensveranderende ervaring

Quinty · 22 Januari 2024
Hoe bereid je je voor op een tussenjaar in de VS? Volg deze online cursus en leer alles over High School USA. Begin jouw reis hier!
  • Alle niveaus
  • 22 Lessen
  • 53min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Waarom een jaar High School USA veel voor je kan betekenen
  • Wat een jaar High School USA inhoudt
  • Hoe je jouw ouders kan overtuigen
  • Hoe je een tussenjaar in de VS financieel mogelijk maakt

Jouw stap naar Highschool USA: Een levensveranderende ervaring

Welkom bij deze unieke online cursus die jou voorbereidt op een onvergetelijk tussenjaar in de Verenigde Staten. Deze cursus, gegeven door ervaringsdeskundige Quinty, is jouw persoonlijke gids in de reis naar een jaar vol nieuwe ervaringen, persoonlijke groei en ongekende avonturen.

Ontdek de High School Spirit

Wat maakt een tussenjaar op een Amerikaanse High School zo speciaal? Deze cursus duikt in de kern van de Amerikaanse educatieve cultuur en onthult waarom dit avontuur veel meer is dan alleen academische verrijking. Het is een verkenning van vrijheid, zelfontdekking en het aangaan van levensveranderende ervaringen.

Zo maak je jouw Highschool droom werkelijkheid

Veel scholieren dromen er van, maar hoe maak je het werkelijkheid? Hoe bereid je je voor op een tussenjaar op een High School in de VS? Deze cursus biedt een stapsgewijze begeleiding door het hele proces – van het overtuigen van je ouders, het kiezen van de juiste school tot het aanpassen aan de nieuwe cultuur. Volg deze training, reken af met onvoorbereidheid en onzekerheid en maak jouw dromen waar!

Wat ga je leren?

Quinty deelt haar inzichten en geeft tips om jouw overgang naar de Amerikaanse high school zo soepel mogelijk te maken. Je leert over de Amerikaanse cultuur, financiële planning, het overtuigen van je ouders en nog veel meer. Deze cursus is de start van je avontuur, niet het hele traject. Je wordt aangemoedigd om zelfstandig verder te verkennen en te groeien.

Een training voor avontuurlijke scholieren

Deze cursus is speciaal ontworpen voor middelbare scholieren die dromen van een tussenjaar in de VS. Voor als je meer wilt dan alleen studeren, voor als je klaar bent om je horizon te verbreden en een nieuw hoofdstuk in je leven te starten.

Gebaseerd op persoonlijke ervaringen en inzichten

Quinty’s persoonlijke ervaringen en inzichten vormen de kern van deze cursus. Haar verhaal, tips, en lessen zijn gebaseerd op real-life ervaringen die je nergens anders zult vinden. Dit maakt de cursus een onmisbare bron van informatie voor iedereen die overweegt een jaar in de VS door te brengen.

Jouw route naar een onvergetelijk jaar

De cursus is opgebouwd uit verschillende modules die je meenemen door alle stappen van het proces. Van de eerste kennismaking tot de laatste voorbereidingen voor vertrek. En met bonuslessen over het opvallen bij gastgezinnen en omgaan met cultuurshock, ben je werkelijk op alles voorbereid.

Ben jij klaar om het avontuur aan te gaan en een onuitwisbare indruk te maken op jouw leven? Schrijf je in voor deze cursus en begin aan een reis die je blik op de wereld voorgoed zal veranderen!

Over de instructeur

Quinty

1 Cursus

Ik wil jou meenemen in de fantastische mogelijkheden die het buitenland voor jou in petto heeft. Nadat ik voor het eerst Nederland verliet voor een langere periode dan alleen vakantie, ben ik een beter mens geworden, een stuk volwassener en heb ik mezelf beter leren kennen.

Mijn kennis heb ik opgedaan door heel veel ervaring. Ik wist op mijn 14e al dat ik een jaar high school wilde doen in de Verenigde Staten en ben mezelf er toen meteen in gaan verdiepen. Ik bezocht een organisatie en leerde hoeveel voordelen een tussenjaar kan hebben. Ik vind dat veel meer scholieren dit moeten ervaren.

Dit is mijn eerste cursus ooit, maar het is pas het begin. Het voelt goed om anderen inzichten te kunnen geven en te kunnen meenemen in mijn enthousiasme over een bepaald onderwerp.

29,99Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 2 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.