Profielfoto van
Instructeur

Corrie

kinderen, jongeren en hechting

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Corrie

Al vanaf klein kind weet ik dat ik met kwetsbare mensen, in het speciaal kinderen, wil werken. Een verlangen wat is blijven groeien in mijn hart en waar ik dan ook mijn opleiding en werkervaring op heb toegespitst. Het werken met kinderen geeft mij veel energie en ik vind het leuk mijn passie voor het werk door te geven aan anderen. Door de jaren heen is mijn interesse speciaal uitgegaan naar het thema hechting. Omdat ik zoveel op een harde manier heb moeten leren en anderen hierin graag steun, of misschien zelfs behoed, heb ik deze cursus ontwikkeld.

Hieronder volgt in vogelvlucht mijn achtergrond voor wie hier interesse in heeft.

Na de HAVO en een tussenjaar ben ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) gaat studeren. Na mijn studie ben ik gelijk aan het werk gegaan in de gehandicaptenzorg en de jeugdzorg. Toen ik na een aantal jaar werken voelde dat ik nog altijd zo weinig wist, ben ik terug gegaan naar school voor de Master Orthopedagogiek, die ik ook behaald heb. Deze studie gaf me de theoretisch grond die ik nog mistte na een de SPH en de jarenlange praktijkervaring. Intussen heb ik ook op het gebied van hechting een aanvullende nascholing gevolgd.

 

 

Cursussen

  • Beter contact met een kind met een trauma

    Oorspronkelijke prijs was: €55.Huidige prijs is: €49,95.
    2
    14

    Wil jij jouw contact met een kind waarbij onveilige hechting of een trauma in de weg staat, verbeteren? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.