Volg een online cursus over plannen en leer beter plannen

Leer beter plannen met onze online cursussen over plannen. Krijg meer grip op je agenda na het volgen van onze cursussen.

Gerelateerd

Automatiseren Breintraining Coachen Communicatie Concentratie Leiderschap Levensstijl Microsoft Mindset Notion Outlook Projectmanagement Toon alle

Uitgelicht

 • Projectmanagement met Scrum

  19,99
  1
  1

  Natuurlijke en flexibele projectmanagementmethode. Leer Scrum, pas het toe in je werk en bereik verbeterde resultaten, ongeacht je vakgebied. Optimaliseer je proces en verbeter je productiviteit met onze diepgaande Scrum-cursus.

 • Een optimaal brein voor productiviteit

  49
  2
  5

  Leer hoe je jouw hersenen optimaal kunt benutten om je productiviteit te verhogen. In deze cursus ontdek je slimme technieken voor het stellen van doelen, het optimaliseren van je aandacht en het effectief beheren van je tijd en energie.

 • Cursus plannen voor beginners

  69
  2
  34

  In deze cursus gaan we jouw activiteiten netjes op een rijtje zetten. We kijken wat voor jou belangrijk is en wat niet, zodat je aan het einde van de cursus een heldere blik hebt en rust in je hoofd!

 • Project management voor niet-project managers

  50
  1
  13

  Projectmanagement voor niet project-managers. Leer hoe je, zelfs zonder officiële titel, projecten efficiënt kunt leiden en managen met direct toepasbare skills en tools.

 • Effectief Projectmanagement: Maak jouw project succesvol

  Oorspronkelijke prijs was: €89.Huidige prijs is: €49.
  6
  74

  Leer effectief projectmanagement voor succes in teams, klantrelaties of eigen projecten. Voorspelbare resultaten en slimme aanpak voor onderscheidend werk. Voor beginners en carrièreboosters!

 • De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk

  24,99
  2
  74

  Wil je meer bereiken met minder tijd? Of heb je moeite om je deadlines te halen en zou je graag een systeem willen gebruiken voor het makkelijk managen van je projecten? Dan is deze cursus de oplossing!

 • Bouw een Productiviteit Systeem (Jouw Tweede Digitale Brein)

  Gratis
  12
  130

  Leer slimmer werken om je doelen te behalen. Creëer een brein-ondersteunend systeem, vergroot je productiviteit en bereik je doelen. Ontwikkel jezelf met deze cursus.

 • Leer ALLES van…. OUTLOOK basis!

  Oorspronkelijke prijs was: €39,50.Huidige prijs is: €14,95.
  11
  105

  Leer hoe je e-mail, agenda's en contactpersonen instelt en beheert in Microsoft Outlook. Outlook heeft de tools die je nodig hebt om voor jezelf of als team in te zetten, opdrachten bij te houden en effectief samen te werken. - Werk je al met Outlook en wil je leren hoe je er nóg effectiever mee kan werken? - Heb je nog nooit met Outlook gewerkt en wil/moet je er mee leren werken? Deze training is zó opgezet dat je stap voor stap door de onderdelen gaat waardoor alle principes van Outlook worden behandeld!

Het belang van beter plannen

Beter plannen is essentieel voor zowel persoonlijke als professionele groei. Een goede planning helpt je om je doelen te bereiken, stress te verminderen en je tijd efficiënt te gebruiken. Of je nu een student bent die zijn studie beter wil organiseren, een professional die zijn deadlines wil halen, of gewoon iemand die zijn dagelijkse taken beter wil beheren, beter plannen kan je leven aanzienlijk verbeteren. Door te leren hoe je effectief kunt plannen, kun je je productiviteit verhogen en een betere balans vinden tussen werk en privéleven.

Belangrijke tools om beter te plannen

Om beter te plannen, zijn er verschillende tools die je kunt gebruiken om je tijd en taken te beheren. Enkele van de meest populaire planningshulpmiddelen zijn:

 1. Digitale planningsapps: Apps zoals Todoist, Trello en Asana helpen je om je taken en projecten te organiseren en bij te houden.
 2. Kalenderapps: Gebruik Google Calendar of Outlook om je afspraken en deadlines te beheren.
 3. Time management technieken: Technieken zoals de Pomodoro-techniek en time blocking kunnen je helpen om gefocust en productief te blijven.
 4. Papieren planners: Voor sommigen werkt een traditionele papieren planner nog steeds het beste om hun taken en afspraken op te schrijven.

Door deze tools te gebruiken, kun je een gestructureerde en georganiseerde aanpak ontwikkelen voor je dagelijkse en wekelijkse planning. In onze cursussen over plannen worden verschillende tools en methodes behandeld, zodat jij beter kunt plannen.

Waar start je met het verbeteren van jouw planning

Het verbeteren van je planning begint met het analyseren van je huidige planningsmethoden en het identificeren van gebieden waar je verbetering nodig hebt. Hier zijn enkele stappen om je op weg te helpen:

 1. Zelfevaluatie: Kijk naar hoe je momenteel je tijd besteedt en identificeer waar je inefficiënt bent.
 2. Stel duidelijke doelen: Bepaal wat je wilt bereiken op korte en lange termijn.
 3. Maak een planning: Gebruik een van de genoemde tools om een gedetailleerd plan te maken voor je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse taken.
 4. Evalueer en pas aan: Regelmatig je planning evalueren en aanpassen helpt je om flexibel te blijven en je doelen te blijven bereiken.

Wil je echt leren hoe je beter kunt plannen? Dan nemen onze diverse cursussen jou mee door verschillende methodes en technieken. Zo kun je precies de manier vinden die goed past bij jouw eigen doelstellingen.

De nadelen van een slechte planning

Een slechte planning kan leiden tot een reeks problemen, zowel persoonlijk als professioneel. Enkele nadelen van een slechte planning zijn:

 1. Verhoogde stress: Zonder een goede planning kan het moeilijk zijn om deadlines te halen en je verantwoordelijkheden te beheren, wat leidt tot verhoogde stress.
 2. Verminderde productiviteit: Inefficiënt gebruik van tijd kan resulteren in minder voltooide taken en een lagere productiviteit.
 3. Gemiste kansen: Slechte planning kan ervoor zorgen dat je belangrijke kansen mist, zowel in je carrière als in je persoonlijke leven.
 4. Onbalans tussen werk en privé: Zonder een duidelijke planning kan het moeilijk zijn om een gezonde balans tussen werk en privéleven te behouden.

Maak een start met een online cursus beter plannen

Een online cursus beter plannen kan je de kennis en vaardigheden geven die je nodig hebt om je planningsvaardigheden te verbeteren. Deze cursussen bieden gestructureerde leerprogramma’s die je stap voor stap door de belangrijkste aspecten van effectief plannen leiden. Je leert hoe je je doelen kunt stellen, je tijd kunt beheren en de juiste tools kunt gebruiken om je productiviteit te verhogen. Door een online cursus te volgen, kun je in je eigen tempo leren en de planningsstrategieën ontwikkelen die voor jou het beste werken.

Begin vandaag nog met het verbeteren van je planningsvaardigheden door een online cursus beter plannen te volgen en ervaar de positieve impact op je leven en carrière.

Deze instructeurs geven les over Plannen

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.