Profielfoto van
Instructeur

Carla

Persoonlijke ontwikkeling

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Carla

Mijn naam is Carla en ik ben moeder van 2 prachtige dochters. Ik ben ruim 15 jaar geleden afgestudeerd als ergotherapeut en heb mijzelf gespecialiseerd in cognitieve problematiek, oftewel problemen bij het functioneren van de hersenen. Daarbij heb ik me verdiept in verschillende aspecten die hier invloed op hebben zoals, gedrag stress-management en slaap.

Omdat deze kennis ook veel op kan leveren voor mensen die niet direct een medisch probleem hebben ben ik ook een coaching praktijk gestart waarin je mijn kennis deel met cliënten die vooral meer willen bereiken. Hierbij help ik mijn cliënten om datgene te bereiken wat zij graag willen door o.a. inzicht te geven in hun (onbewuste) drijfveren, hun belemmeringen (en hoe ze deze kunnen aanpakken) en hoe ze zo optimaal mogelijk kunnen functioneren.

Cursussen

  • Een optimaal brein voor productiviteit

    49
    2
    5

    Leer hoe je jouw hersenen optimaal kunt benutten om je productiviteit te verhogen. In deze cursus ontdek je slimme technieken voor het stellen van doelen, het optimaliseren van je aandacht en het effectief beheren van je tijd en energie.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.