Een optimaal brein voor productiviteit

Carla · 26 Juni 2024
Leer hoe je jouw hersenen optimaal kunt benutten om je productiviteit te verhogen. In deze cursus ontdek je slimme technieken voor het stellen van doelen, het optimaliseren van je aandacht en het effectief beheren van je tijd en energie.
 • Alle niveaus
 • 11 Lessen
 • 2u 7min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Ontdek hoe je hersenen je productiviteit beïnvloeden
 • Leer hoe je vermoeidheid voorkomt en je energie effectief inzet
 • Leer hoe je je hersenen zo optimaal mogelijk kunt gebruiken
 • Ontdek hoe je voorkomt dat je je hersenen uitput

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Een optimaal brein voor productiviteit

Als het op productiviteit aankomt is er één factor die hierin zeer bepalend is: je hersenen. Zonder je hersenen bereik je niets. Maar op welke manier kun je je hersenen gebruiken om zo productief mogelijk te zijn? Dat heb je waarschijnlijk niet geleerd op school. Ingewikkeld is het niet, maar je moet natuurlijk wel weten waar je op moet letten. Dat ga je in deze cursus leren. Tijdens de cursus gaan we in op drie aspecten die van belang zijn om je hersenen goed te kunnen gebruiken. Op deze manier kun je snel je productiviteit verbeteren en voorkom je dat je waardevolle tijd en energie verspilt.

Wat is productiviteit?

Productiviteit draait om het efficiënt bereiken van jouw doelen. Het betekent niet per se dat je harder werkt, maar dat je slimmer werkt. Het gaat om het maximaliseren van jouw output met de beschikbare tijd en middelen. Deze cursus helpt je te begrijpen wat echte productiviteit inhoudt en hoe jij dit kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Meer voldoening halen uit je werk

Misschien herken je het wel: aan het einde van de dag heb je het gevoel dat je niet alles hebt gedaan wat je wilde doen. Of je voelt je overweldigd door een lange to-do lijst. Dit kan frustrerend zijn en zorgt ervoor dat je kostbare tijd verspilt. Door inzicht te krijgen in hoe je hersenen werken en hoe je deze optimaal kunt benutten, kun je niet alleen meer bereiken, maar ook meer voldoening halen uit je werk en dagelijkse activiteiten.

Veel mensen weten niet hoe ze hun hersenen het beste kunnen gebruiken

Veel mensen weten niet hoe ze hun hersenen effectief kunnen gebruiken om productiever te zijn. Op school hebben we geleerd over allerlei onderwerpen, maar bijna nooit over hoe we onze hersenen kunnen inzetten om efficiënter te werken. Deze cursus geeft je praktische tools en technieken om je hersenen beter te begrijpen en te gebruiken, en opdrachten om concreet mee aan de slag te gaan. Hierdoor kun je snel je productiviteit verbeteren en voorkom je dat je waardevolle tijd en energie verspilt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen die meer wil bereiken in minder tijd. Of je nu een drukke professional, een student of een ondernemer bent, de inzichten en technieken die je in deze cursus leert, zijn toepasbaar op elke situatie. Als je klaar bent om jouw potentieel te maximaliseren en meer gedaan te krijgen, dan is deze cursus perfect voor jou.

Schrijf je nu in!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het verbeteren van jouw productiviteit. Schrijf je in voor deze cursus en ontdek hoe je jouw hersenen optimaal kunt gebruiken om meer te bereiken in minder tijd. Jouw productieve toekomst begint hier!

Over de instructeur

Carla

1 Cursus

Mijn naam is Carla en ik ben moeder van 2 prachtige dochters. Ik ben ruim 15 jaar geleden afgestudeerd als ergotherapeut en heb mijzelf gespecialiseerd in cognitieve problematiek, oftewel problemen bij het functioneren van de hersenen. Daarbij heb ik me verdiept in verschillende aspecten die hier invloed op hebben zoals, gedrag stress-management en slaap.

Omdat deze kennis ook veel op kan leveren voor mensen die niet direct een medisch probleem hebben ben ik ook een coaching praktijk gestart waarin je mijn kennis deel met cliënten die vooral meer willen bereiken. Hierbij help ik mijn cliënten om datgene te bereiken wat zij graag willen door o.a. inzicht te geven in hun (onbewuste) drijfveren, hun belemmeringen (en hoe ze deze kunnen aanpakken) en hoe ze zo optimaal mogelijk kunnen functioneren.

Beoordelingen

4 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Interessante cursus, zit goed in elkaar en Carla is prettig om naar te luisteren!

49Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 8 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.