Profielfoto van
Instructeur

Shorombo Mooij

Persoonlijke Ontwikkeling en inzicht, Gezondheid en Leefstijl, Slaap en Stress, Life Hacking

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Shorombo

Mijn naam is Shorombo Mooij en ik ben Lifestyle Transformatie Coach. Wat betekent dat? Dat betekent dat ik mensen help hun leven te transformeren in een leven waar ze écht voldoening uit halen.
Ik doe dat op een holistische manier wat betekent dat ik mensen zowel op gezondheidsvlak als met persoonlijke ontwikkeling help. Geluk en gezondheid zijn een integraal geheel en met deze insteek werk ik zoveel in-person als online met klanten.
Ik ben een ervaringsdeskundige pur sang en heb persoonlijke ervaring met burn-out, depressie, overgewicht, en nog veel meer. Ik weet wat er gebeurt als je een leven leidt met veel stress, ik weet wat er gebeurt als je een leven leidt waar je geen voldoening uit haalt maar ik weet ook hoe je hier verandering in kan brengen en hoe dit je leven op alle vlakken zal verbeteren.
Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te triggeren en te helpen levens te leiden waar ze écht gelukkig van worden.
Om een nog grotere impact te hebben heb ik een online platform opgericht functioneert als een one-stop-shop voor iedereen die met het bovenstaande resoneert. Kijk snel als dit je interesseert op maxyourlife.today.

Cursussen

 • High Performance Productiviteit voor ondernemers

  97
  0
  12

  Ben jij een ondernemer of ZZP'er en wil jij meer uit je tijd halen en meer resultaat boeken? Dan is deze cursus voor jou. In deze praktische cursus help ik je om een tijdsmanagement systeem en routine te creëren die je direct kunt inzetten.

 • Burn-out preventie cursus

  79
  3
  26

  Maak jij je zorgen dat je richting burn-out gaat, ervaar jij continu spanning of stress en wil je hier nu wat aan doen? Dan is dit een cursus voor jou. In drie stappen ga ik je leren hoe je een burn-out kunt voorkomen!

 • Goalsetting – Creëer in 30 dagen een visie voor je ideale leven

  75
  0
  31

  Wil jij ontdekken wat je écht wilt in het leven? Inzicht krijgen in wat jou nou écht voldoening geeft? Dit zijn grote vragen, maar met deze cursus kun jij daar binnen 30 dagen op gestructureerde manier achter komen.

Blogs

Een krachtige mindset en meer voldoening, Shorombo coacht je de coronacrisis door

Ontmoet onze online instructeurs: Shorombo coacht je de coronacrisis door!

Hoe maak je van de coronacrisis het beste? Door met jezelf aan de slag te gaan. Shorombo coacht je de crisis door!

20 augustus 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.