Profielfoto van

Shorombo

Persoonlijke Ontwikkeling en inzicht, Gezondheid en Leefstijl, Slaap en Stress, Life Hacking

Instructeur

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Shorombo

Mijn naam is Shorombo Mooij en ik ben Lifestyle Transformatie Coach. Wat betekent dat? Dat betekent dat ik mensen help hun leven te transformeren in een leven waar ze écht voldoening uit halen.
Ik doe dat op een holistische manier wat betekent dat ik mensen zowel op gezondheidsvlak als met persoonlijke ontwikkeling help. Geluk en gezondheid zijn een integraal geheel en met deze insteek werk ik zoveel in-person als online met klanten.
Ik ben een ervaringsdeskundige pur sang en heb persoonlijke ervaring met burn-out, depressie, overgewicht, en nog veel meer. Ik weet wat er gebeurt als je een leven leidt met veel stress, ik weet wat er gebeurt als je een leven leidt waar je geen voldoening uit haalt maar ik weet ook hoe je hier verandering in kan brengen en hoe dit je leven op alle vlakken zal verbeteren.
Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te triggeren en te helpen levens te leiden waar ze écht gelukkig van worden.
Om een nog grotere impact te hebben heb ik een online platform opgericht functioneert als een one-stop-shop voor iedereen die met het bovenstaande resoneert. Kijk snel als dit je interesseert op maxyourlife.today.

Cursussen

  • 5 Hoofdstukken

    Goalsetting

    0
    Wil jij ontdekken wat je écht wilt in het leven? Inzicht krijgen in wat jou nou écht voldoening geeft? Dit zijn grote vragen, maar daar kun je op een gestructureerde manier achter komen.Deze Goalsetting cursus is veel meer dan alleen nadenken over wat voor doelen je wilt bereiken. Goalsetting is een tool, maar het doel is helder te krijgen hoe je jouw leven wilt vormgegeven.Stap voor stap richting een visie voor je leven.Met deze cursus ga ik je op een gestructureerde manier helpen inzicht te krijgen in waar je nu staat, hoe jouw ideale leven eruit zou zien en dit om te zetten in een Life Design Board.
  • 5 Hoofdstukken

    Een krachtige mindset, een gezonde leefstijl en een leven met meer voldoening

    1
    Wat nou als ik je zeg dat jij deze crisis kunt gebruiken om fitter te worden dan ooit én grote stappen te nemen naar een toekomst waar je echt voldoening uit haalt? Wat nou als we het niet alleen zeggen - maar daadwerkelijk gaan doen? Waarom teruggaan naar 'normaal', en niet naar 'beter'?Dit is het moment om een leefstijl te ontwikkelen die je mentaal en fysiek in optimale conditie houdt. Daarmee leg je een sterk fundament voor de rest van je leven. Ik geef je de tools die je nodig hebt om je toekomst vorm te geven, en leg je uit hoe ze te gebruiken. Praktisch, eerlijk en echt.Laten we deze crisis in groei omzetten. Wat je gaat leren, lees je hieronder.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.