Burn-out preventie cursus

Shorombo Mooij · 24 Juli 2023
Maak jij je zorgen dat je richting burn-out gaat, ervaar jij continu spanning of stress en wil je hier nu wat aan doen? Dan is dit een cursus voor jou. In drie stappen ga ik je leren hoe je een burn-out kunt voorkomen!
 • 24 Lessen
 • 2u 45min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Het herkennen en erkennen van een burn-out
 • Welke stressfactoren bij jou kunnen zorgen voor een burn-out
 • De stappen die jij kunt ondernemen om een burn-out tegen te gaan!
 • De fundamenten leggen voor een duurzame gezonde leefstijl

Ervaar jij continu spanning en wil je hier wat aan doen?

Maak jij je zorgen dat je richting burn-out gaat of ervaar jij continue spanning, stress en wil je hier nu wat aan doen? Zoek jij een concrete oplossing die je gaat helpen op korte termijn je stress te verminderen en weer energie te krijgen?

Dan is dit een cursus voor jou!

Dit holistische programma is zo vormgegeven dat je er meteen mee aan de slag kunt en de dingen die je leert meteen kunt gaan implementeren.

Geen diepe, zware, filosofische cursus, maar concrete tips die je meteen zullen helpen.

Een online training waarmee je op structurele wijze je stress gaat verminderen

Op basis van mijn eigen ervaring en de kennis die ik heb opgedaan als life coach, heb ik een programma ontwikkeld welke jou alle tools geeft om op een structurele manier je stress te verminderen.

Het programma hanteert een integrale benadering en zal je helpen zowel fysiek als mentaal te herstellen en je de kennis en de inzichten te geven die je nodig heb om dit in de toekomst te voorkomen.

Leefstijl is medicijn bij burn-out klachten

Deze cursus is een online cursus voor iedereen die chronische stress ervaart en bang is dat hij of zij richting een burn-out gaat. Vanuit het perspectief van “leefstijl is medicijn” ga ik je een aantal concrete stappen geven waar je meteen mee aan de slag kunt.

Deze stappen zullen je helpen je stress te verlagen en de eerste stap te nemen naar het ontrafelen van de oorzaak van je stress en wat je daaraan kunt doen.

Ik zal je niet de antwoorden geven, want die heb alleen jij, maar ik zal je wel de tools en inspiratie geven die je gaan helpen dit voor jezelf te onderzoeken en tot inzicht te komen over jouw eigen situatie.

Wat ga je leren in deze cursus? En wat niet?

In deze cursus ga je leren hoe je door middel van simpele leefstijl routines je stress kunt verlagen. De routines die ik met je ga delen hebben mij geholpen in drie maanden tijd volledig te herstellen van een burn-out, te stoppen met roken, 25 kilo af te vallen en belangrijke inzichten te vergaren. Als je meer wilt weten over mijn miraculeuze herstel, dan raad ik je zeker aan om mijn e-boek te lezen. Download hem hier.

Ik beloof je niet dat jouw resultaten net zo spectaculair zullen zijn en ik hoop ten zeerste dat je nog niet zo ver heen bent als ik toen was, maar ik beloof je wel dat je met deze cursus een serieuze positieve impact gaat maken op je mentale gestel. Sterker nog, wat je gaat leren kan heel goed de basis zijn van een nieuwe gezonde leefstijl waar je over de hele linie profijt van zult hebben.

Ik heb in jouw schoenen gestaan

Tot 2011 werkte ik in de financiële dienstverlening. Ik woog bijna 100 kilo, rookte een pakje per dag en was ongelukkig. Wat ik niet wist was dat ik langzaam richting een zware burn-out ging.

Januari 2012 brak ik. Ik sliep niet meer en ik verkeerde in een voortdurende paniekaanval. Het was hel op aarde en ik dacht dat ik moest worden opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis en dat het nooit meer goed zou komen met mij.

3 maanden later was ik 25 kilo afgevallen, gestopt met roken en had ik besloten mijn baan op te zeggen, het land te verlaten en opnieuw te beginnen.

Mijn herstel is ongekend en de reden daarvoor is dat ik door een orthomoleculaire therapeut en coach ben begeleid. Door een combinatie van leefstijladvies, persoonlijke ontwikkeling en suppletie kon mijn lichaam herstellen en ik kon ik alles verwerken en inzichten vergaren.

Sindsdien deel ik wat ik heb geleerd met mensen zoals jij.

Ik weet hoe krachtig de combinatie leefstijl en persoonlijke ontwikkeling is, maar ik weet ook dat deze filosofie nog niet breed gedragen is in onze maatschappij.

Met deze cursus deel ik wat ik heb gedaan en geef ik je tips over hoe jij dit zelf kunt implementeren. Geloof mij, je lichaam en je geest zijn wonderbaarlijke machines en als jij maar goed voor ze zorgt zul je zien dat je sneller dan ooit weer de oude bent.

Een cursus voor iedereen die chronische stress ervaart

Deze cursus is voor iedereen bedoeld die chronische stress ervaart. Deze cursus is niet voor mensen die al in een burn-out zitten, al kunnen die hier zeker profijt bij hebben. Echter, als je al in een burn-out zit is het fijn dat ook iemand hebt waarmee je je gedachten kunt delen. Volg in dat geval de cursus, maar ga ook op zoek naar een coach of psycholoog.

Wat kun je als je de cursus hebt afgerond?

Wat jij gaat leren zijn de fundamenten voor een holistische, gezonde leefstijl. Niet alleen zul je nu de tools hebben om jezelf mentaal en fysiek in balans te houden, maar je zult de eerste stappen hebben genomen richting een nieuwe leefstijl. Dit is een investering in je gezondheid en geluk op de lange termijn.

Als je de cursus goed doorloopt zul je aan het einde van de cursus:

Inzicht hebben in de bron van je stress en daar actie op hebben genomen

Leefstijl routines hebben geïnstalleerd die je lichaam en geest optimaal helpen te ondersteunen.

Waarom deze cursus?

De reden dat ik deze cursus heb gemaakt is omdat ik zelf de enorme kracht hebt ervaren en dit wilde delen. Ik weet dat veel mensen met chronische stress en burn-out dit niet weten en daardoor onnodig lang lijden. Ik voelde het als mijn plicht om een cursus te maken waarmee je meteen aan de slag kunt. Ik raad je ook echt aan om mijn e-boek te downloaden want deze bevat nog meer waardevolle tips.

Een korte en praktische cursus

Ik heb deze cursus bewust kort en praktische gemaakt. Wanneer je richting burn-out gaat, moet je niet een hele studie hoeven doen. Je moet tools en tips hebben waarmee je meteen mee aan de slag kunt. Verder hanteert deze cursus een holistische kijk op gezondheid. Verwacht dus praktische handvatten, maar niet een cursus over psychologie.

Neem nu de eerste stap richting je nieuwe leven!

Wil jij fysiek en mentaal herstellen van een burn-out of probeer je een burn-out te voorkomen? Begin dan vandaag met deze cursus!

Over de instructeur

Mijn naam is Shorombo Mooij en ik ben Lifestyle Transformatie Coach. Wat betekent dat? Dat betekent dat ik mensen help hun leven te transformeren in een leven waar ze écht voldoening uit halen.
Ik doe dat op een holistische manier wat betekent dat ik mensen zowel op gezondheidsvlak als met persoonlijke ontwikkeling help. Geluk en gezondheid zijn een integraal geheel en met deze insteek werk ik zoveel in-person als online met klanten.
Ik ben een ervaringsdeskundige pur sang en heb persoonlijke ervaring met burn-out, depressie, overgewicht, en nog veel meer. Ik weet wat er gebeurt als je een leven leidt met veel stress, ik weet wat er gebeurt als je een leven leidt waar je geen voldoening uit haalt maar ik weet ook hoe je hier verandering in kan brengen en hoe dit je leven op alle vlakken zal verbeteren.
Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te triggeren en te helpen levens te leiden waar ze écht gelukkig van worden.
Om een nog grotere impact te hebben heb ik een online platform opgericht functioneert als een one-stop-shop voor iedereen die met het bovenstaande resoneert. Kijk snel als dit je interesseert op maxyourlife.today.

Beoordelingen

3.3 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. De video’s zijn nuttig, maar de teksten absoluut niet wat mij betreft. De teksten staan vol met spelfouten. Daarnaast zie ik vaak dat er woorden ontbreken en dat er geen interpunctie wordt gebruikt. Er ontbreken erg veel hoofdletters, komma’s en punten. Dit maakt het voor mij erg moeilijk om de teksten goed te volgen en ben ik geneigd om af te haken. Check alsjeblieft je teksten voordat je ze publiceert in een online cursus, want dit kan echt niet.

 2. een mooie samenvatting over hoe je preventief kan bezig zijn met je gezondheid waardoor je hopelijk een burnout vermijdt. Het is informatief maar zet weinig aan tot actie, behalve dan dat je eventueel contact kan opnemen met Shorombo of dat je kan bedenken waar je wil beginnen. Het heeft me dus een goede samenvatting geven dus dank daarvoor.

79Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 25 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.