Cursussen Over Assertiviteit

Wil je leren hoe je je mening duidelijk kunt maken zonder anderen te kwetsen of jezelf weg te cijferen? Ontdek onze online assertiviteitscursussen. chrijf je in en begin met het versterken van je assertiviteit vandaag nog.

 • Het Burn-out Herstelplan: Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out

  69
  3
  17

  Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out. Je gaat in deze leerzame cursus aan de slag op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Stap voor stap bouw je energie, vertrouwen en zelfinzicht op en werk je toe naar herstel.

 • Online Cursus Assertiviteit

  Oorspronkelijke prijs was: €39.Huidige prijs is: €29.
  34
  182

  Leer in deze online cursus Assertiviteit alles dat je nodig hebt om je gevoelens en gedachten te uiten, en om op te komen voor je eigen belangen. Daarbij is wel belangrijk dat je ook de gevoelens, gedachten en belangen van de ander respecteert. Door middel van deze cursus vind je daarin de juiste balans.

Leer Online Assertief Communiceren

Assertief communiceren is essentieel in zowel persoonlijke als professionele relaties. Het helpt je effectief je behoeften uit te drukken en grenzen te stellen, terwijl je respectvol blijft naar anderen. In onze cursussen leer je de fijne kneepjes van assertieve communicatie en hoe je deze kunt toepassen in dagelijkse situaties.

Wat is Assertiviteit en Wat Maakt het Belangrijk?

Assertiviteit is het vermogen om je gedachten, gevoelens en wensen op een open, eerlijke en respectvolle manier te uiten. Het is meer dan alleen nee zeggen; het gaat om het vinden van een balans tussen passiviteit en agressiviteit. Assertief zijn leidt tot verbeterde relaties, meer zelfvertrouwen en minder stress.

Wat Heb Je Aan een Online Cursus Assertiviteit?

Een online cursus assertiviteit biedt je de tools en technieken om je assertieve vaardigheden te ontwikkelen. Je leert conflicten hanteren, je zelfvertrouwen te vergroten en op te komen voor je eigen belangen zonder anderen te benadelen. Het is een investering in je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Overwin Angst en Onzekerheid

Veel mensen vermijden assertief gedrag uit angst voor conflict of afwijzing. Onze cursussen bieden strategieën om deze angsten te overwinnen en je zelfverzekerd te voelen in je communicatie. Leer hoe je onzekerheid kunt omzetten in kracht door middel van praktische oefeningen en real-life scenario’s.

Bouw Sterke en Gezonde Relaties

Assertiviteit is de sleutel tot het opbouwen van sterke en gezonde relaties. Door duidelijk en respectvol je mening te geven, bouw je aan vertrouwen en wederzijds respect met anderen.

Begin met een Online Cursus Assertiviteit

Neem controle over je interacties en bouw aan een assertievere jij met onze online cursussen. Of je nu beter wilt leren opkomen voor jezelf, effectiever wilt communiceren in je werk, of gewoon je zelfvertrouwen wilt boosten, wij bieden de begeleiding die je nodig hebt. Kies de cursus die bij jou past en start je pad naar assertieve communicatie.

Deze instructeurs geven les over Assertiviteit

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.