Shit wat Nu? Een cursus in nieuwe mogelijkheden

Patty Harpenau · 26 November 2021
Shit wat Nu? is een online workshop-training met een boek en een compleet programma om na te denken over je leven en je toekomst. Want tijdens en na het Corona virus zal het leven nooit meer hetzelfde zijn en brengen veranderingen onzekerheden mee. Hoe ga je hier mee om? Hoe zorg je dat je vertrouwen in de toekomst houdt? En wellicht nog veel belangrijker: gebruik deze tijd om goed over jezelf en daarmee je toekomst na te denken. Patty Harpenau is coach en gaat met jou stap voor stap aan de slag om je door veranderingen in je leven te coachen en vervolgens koers te zetten naar een nieuwe mogelijkheden. Want soms moet je het leven zoals je had gepland loslaten om ruimte te maken voor het leven dat voor je ligt. Heel veel plezier bij deze cursus en mocht je vragen hebben dan hoor ik je graag. Met warme groet, Patty Harpenau.
 • 23 Lessen
 • 2 Toetsen
 • 5u 55min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Ontdek je talent en de (nieuwe) mogelijkheden in je leven.
 • Geef jezelf een 'boost' in je persoonlijke ontwikkeling.
 • Ontwikkel een rotsvast vertrouwen met balans en rust.
 • Ontdek wie je bent, wat je wilt en richt je op de juiste koers in je leven.

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Shit… wat Nu?

Dit is een cursus over regie terugveroveren, maar dat niet alleen.: Patty legt je uit hoe je sterker uit tegenslagen kunt komen en hoe je dat doet. Dit is een programma voor mensen die verlangen naar een nieuw begin of nieuwe mogelijkheden, willen nadenken over hun talent maar ook over balans en levenskracht. Maar het is vooral een cursus voor mensen die niet willen afwachten maar zelf dat begin willen maken.

We gaan werken aan rust in je hoofd, je hart bemoedigen, er achter komen wat jouw talent en mogelijkheden zijn en onderweg leer je heel veel over jezelf. Want ieder mens wordt geboren met een individuele gave. Zonder uitzondering is ieder mensenkind, groot of klein, uniek. Dat unieke talent, in combinatie met de levenservaringen die ieder mens heeft, de positieve en de negatieve, is het uitgangspunt van deze cursus. Maar dat niet alleen onderweg gaan we praten over geluk, geld, veiligheid, overvloed en leggen we de belangrijkste levensvragen op tafel.  De doelstelling van deze training is dat  je meer dan voldoende inspiratie opdoet voor nieuwe ideeën waarmee je aan de slag kunt.

Hoe volg je deze cursus?

In deze cursus gaan we stap voor stap en elke dag wacht je een nieuwe les. Vergeet vooral niet de vragen in te vullen aan het einde van de les zodat je het meeste uit deze cursus zult halen. En nogmaals: stel rustig je vragen aan Patty als je vast zit of iets niet  begrijpt. Je vindt ook een compleet boek dat je kunt lezen om stap voor stap de informatie uit deze cursus in je eigen tempo te volgen.

Je coach op de couch

Patty Harpenau is coach en Founder van The Life Foundation. Ze leidt al jaren coaches op en is auteur van bijna 50 boeken op het gebied van levenskunde. Zij is je coach in dit programma. Haar website is pattyharpenau.com.

Over de instructeur

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Beoordelingen

4.4 Gemiddelde beoordeling

9 Beoordelingen

 • 5
  6
 • 4
  1
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Meerdere keren geraakt tijdens deze cursus die een geweldige handreiking is in zelfonderzoek. Liefdevol en krachtig tegelijkertijd. Patty ervaar ik als iemand die met bijzonder eenvoudige helderheid vervelende ervaringen weet om te buigen naar mogelijkheden en kansen om je leven te verrijken.

 2. Wat een geweldige cursus, zo fijn om door deze manier van coachen te weten te komen wat nu echt bij je past!

 3. Leerzaam cursus, prachtig kans om te groeien in de richtig dat je iegelijk wil.

 4. In tijden van nieuwe mogelijkheden wijst Patty je de weg!

 5. Heerlijk een online training met het beste van Patty. Ontdek wie je bent en wat je wilt. Het leven bestaat uit oneindige mogelijkheden, vind de mogelijkheden die bij jou passen, en Patty coacht je door het proces.

Oorspronkelijke prijs was: €77,77.Huidige prijs is: €49,95.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 103 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.