Effectief Projectmanagement: Maak jouw project succesvol

Laurens · 3 Juni 2024
Leer effectief projectmanagement voor succes in teams, klantrelaties of eigen projecten. Voorspelbare resultaten en slimme aanpak voor onderscheidend werk. Voor beginners en carrièreboosters!
 • Beginner
 • 18 Lessen
 • 3u 9min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer hoe jij alle werkzaamheden binnen tijd en budget afrond
 • Leer tips en tricks over samenwerken in groepen en leiding geven
 • Verbeter jouw relaties met klanten
 • Leer opvallen in je werk om stappen te maken

Wat kan je verwachten van deze cursus?

Leer de sleutel van Effectief projectmanagement en leer hoe jij gestructureerd een project aanpakt, hoe je miscommunicatie voorkomt of hoe jij zeker weet dat deadlines gehaald worden. Als je iets wil bereiken in je werk moet je een plan hebben en precies weten hoe je de werkzaamheden aanpakt. Ik zou je daar graag bij helpen.

Heb jij weleens werkzaamheden gehad..

Waarbij de kosten hoger uitvallen dan begroot

Waarbij de werkzaamheden langer duurden dan ingeschat

Waarbij het te laat is afgeleverd

Waarbij de klant niet tevreden was

Waarbij je het werk over moest doen

Dan zou ik je graag helpen!

Wil jij…

Bij veel mensen een positieve indruk achter laten? Dan moet jij een goed doordachte werkwijze hebben die gegarandeerd resultaat levert.

Door verschillende management technieken op het juiste moment in te zetten word je voorspelbaar en betrouwbaar in je werk. Dit is wat je nodig hebt om op te vallen tussen anderen en dat hoeft dus niet altijd door langer op je werk te blijven. Voorkom faalkosten en het verlies van motivatie door werkzaamheden leuk en duidelijk te maken voor iedereen.

Hoe zorg jij ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan? Weet jij zeker dat jouw werkzaamheden gaan resulteren in wat jouw klant verwacht? Hoe zorg jij er vervolgens voor dat jij samen met een team het gewenste resultaat krijgt voor de klant? En hoe zorg je ervoor dat je op tijd bij kan sturen als het mis gaat? Deze cursus zit boordevol tips en tricks uit de praktijk waar jij direct mee geholpen wordt!

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Op zoek naar een stap meer in je werk. Misschien kom je net van school en ben je opzoek naar een versnelde start of ben je al ervaring maar wil je een stapje extra. Deze cursus is voor iedereen wie zijn projectmanagement skills wil verbeteren. Heb jij een opdracht of een project wat je privé of bij een bedrijf wil aanpakken zorg dan dat het gestructureerd gaat. De cursus is met name gericht op werken in teams omdat daar extra handeling bij komen kijken om goed samen te werken maar er zitten ook veel tips in voor individuele projecten.

Deze cursus bevat:

 • 9 modules
 • 7 bonus modules
 • E-book Effectief projectmanagement
 • Opdracht
 • 1 consult

Wat te verwachten van: de 9 modules

In 9 modules worden verschillende onderwerpen behandeld. Meestal 3 per module zodat jij direct aan de slag kunt met de werkmethodes die ik vertel. Er is een totaal van ca. 3 uur waarin ik je meeneem in 3 hoofdonderwerpen:

Verantwoordelijkheid (4 modules)

Deze modules gaan over het nemen van verantwoordelijkheid om zeker te weten dat je goede werkzaamheden verricht.

Structuur (3 modules)

Deze modules gaan over het optimaal inrichten van je project of werk, hoe richt jij een project in zodat iedereen het overzicht heeft.

Ervaring (2 modules)

Wat kan jij eraan doen als je werk moet of mag doen waar je minder ervaring mee hebt? Leer je verantwoordelijkheid nemen als je niet exact snapt wat er speelt.

Wat te verwachten van de 7 bonus modules

In de 7 bonus modules delen we extra tips en tricks om direct mee aan de slag te kunnen. Ik ga hier dieper in op de tips en tricks uit de modeles en vul ze aan met andere invalshoeken zodat jij snapt hoe en waarom deze methodes werken.

E-book Effectief Projectmanagement

Even geen zin om de laptop open te doen. Maak gebruik van het tesktdocument waar alle oplossing extra staat toegelicht. Mocht je iets terug willen lezen of nog een keer de oplossing willen overwegen kan je altijd door het E-book om de oplossing na te lezen. Zo draag je de oplossing altijd bij je.

Wat te verwachten van de opdracht

In elke module zit ongeveer 3 onderwerpen. Deze onderwerpen hebben meerder methodes, tips of tricks die jij direct kan toepassen. Door de opdracht in te vullen aan de hand van jouw persoonlijke situatie maak je heel concreet wat jij kan doen om verbetering aan te brengen in je werkzaamheden, op jouw project of binnen de organisatie waar je werkt.

1 consult

Er zit bij de 1e 100 aanmeldingen een consult om een persoonlijk probleem te bespreken en tot een oplossing te komen. Ik wil je echt helpen met deze cursus, dus mocht er na de cursus iets zijn waardoor jij nog een toelichting nodig denkt te hebben hoor ik dat graag!

Ik zie je graag in Module 1

Waarom heb ik deze cursus gemaakt?

Ik ben op veel projecten geweest waar er management technieken worden ingezet, zonder dat het beoogde resultaat gehaald werd. Hierdoor ben ik mijzelf gaan opleiden om de technieken daadwerkelijk te begrijpen. Zo is er een passie ontstaan die ik graag met jullie deel. Het doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen de projecten in goede banen te leiden. Wat deze cursus uniek maakt is de overkoepelende benadering over de management technieken heen. Wat moet je nou echt doen om een project te laten slagen?

Dus, wil jij met jouw projecten gegarandeerd resultaat leveren? Begin dan vandaag met deze cursus effectief projectmanagement! 

Over de instructeur

Laurens

1 Cursus

Laurens is en gedreven expert op het gebied van Projectmanagement. Van het her opbouwen van klantrelaties tot het meekrijgen van personeel in veranderingen. Alles valt of staat met de communicatie en manier van presenteren. Dankzij de mogelijkheid om op de grootste projecten van Nederland mee te mogen denken tot kleine lokale partijen die stoeien met nieuwe contractvormen heb ik de ervaring opgebouwd met allerlei management technieken. Door mijn interesse in samenwerking en efficiënt werken heb ik mij kunnen verdiepen in Lean management, scrum, Covey, IPMA en nog veel meer. Door naar de kern te kijken wat werkelijk de achterliggende reden is dat deze technieken werken weet ik te schakelen om het juiste resultaat te krijgen,

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

6 Beoordelingen

 • 5
  6
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. heel duidelijk met veel goede tips en tricks

 2. Super duidelijk en echt veel meerwaarde, zeker een aanrader!

 3. Deze cursus heb ik met veel plezier gevolgd. Voor mij was het fijn dat voorbeelden overzichtelijk werden weergegeven. De uitleg erbij was heel duidelijk. Dat komt goed van pas bij mijn nieuwe projecten.
  5 sterren

 4. Leuke cursus. Er kwamen veel dingen aan bod die ik nog niet wist. Dankjewel!

 5. Goede en duidelijke cursus met veel verfrissende ideeën om je werkzaamheden aan te pakken. Het gaat niet alleen over het werk maar ook over de persoonlijke verbinding die nodig is om je werk goed te kunnen uitvoeren. Echt een aanrader.

Oorspronkelijke prijs was: €89.Huidige prijs is: €49.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 72 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.