Project management voor niet-project managers

Ton van Tilburg · 22 April 2024
Projectmanagement voor niet project-managers. Leer hoe je, zelfs zonder officiële titel, projecten efficiënt kunt leiden en managen met direct toepasbare skills en tools.
 • Beginner
 • 12 Lessen
 • 1u 35min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Hoe je snel start met projectmanagement
 • Welke soft skills belangrijk zijn binnen project management
 • Project management templates gebruiken
 • Wat het inhoudt om projecten te leiden

Projectmanagement: Hoe ook jij zonder titel projecten naar succes leidt

Spring in de wereld van projectmanagement zonder ooit officieel projectmanager te zijn geweest. Deze online cursus “Project management voor niet-projectmanagers” geeft je de tools en technieken om projecten met vertrouwen te beheren. Wat maakt projectmanagement zo cruciaal, vraag je je af? Het is de kunst en wetenschap van het omzetten van ideeën in realiteit, essentieel voor elke succesvolle onderneming.

Maar, kan je zoiets complex als projectmanagement online leren? Absoluut! Onze cursus is speciaal ontworpen om je door de beginselen te loodsen. Of je nu volledig nieuw bent in dit veld of al wat kennis hebt, je vindt hier waardevolle inzichten.

Leer alles over projectmanagement

Waarom zou iemand zonder projectmanagementtitel zich hierin willen verdiepen? De vaardigheden en kennis die je opdoet, zijn onmisbaar in bijna elke rol binnen een organisatie. Het verbetert je vermogen om taken te organiseren, teams te leiden en doelen te bereiken – ongeacht je officiële functie.

Voor iedereen die projecten gaat managen

De cursus is ideaal voor iedereen die in hun huidige of toekomstige rol projecten moet gaan managen. Dit geldt zowel voor mensen die plotseling projecten toebedeeld krijgen omdat ze ‘er het meeste vanaf weten’, als voor degenen die officieel als projectmanager zijn aangesteld maar de kneepjes van het vak nog moeten leren.

Naast de basis van projectmanagement, zoals de verschillende fasen en methoden, besteden we speciale aandacht aan soft skills. Deze zijn onmisbaar in projectmanagement en kunnen het verschil maken in hoe je projecten leidt en met je team communiceert.

Maak jezelf onmisbaar: Versterk je rol met projectmanagement skills

Nu je weet wat je kunt verwachten, waar wacht je nog op? Schrijf je in voor deze cursus en transformeer je aanpak van projecten. Of je nu je eerste stappen zet in projectmanagement of je skills wilt aanscherpen, deze cursus biedt je de kennis en tools om elk project succesvol te leiden!

Over de instructeur

Mijn naam is Ton van Tilburg en ik ben Personal Finance Coach en parttime IT projectmanager.

Naast 1:1 coaching wil ik graag meerdere mensen helpen door het aanbieden van online trainingen. Ik ben WFT (Wet op het financieel toezicht) gecertificeerd en heb ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven in financiële en IT-functies. Ik ben een gecertificeerd controller en help mensen graag hun financiële situatie onder controle te brengen en te houden.

Mijn kennis en ervaring liggen op het gebied van finance en project management en combineer dat graag in mijn trainingen.

 

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Als niet-projectmanager vind ik het erg fijn dat deze training me wegwijs maakt in de beginselen van projectmanagement.

50Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 8 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.