Profielfoto van
Instructeur

Sanne Klomp

Loopbaancoaching

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Sanne Klomp

Mijn naam is Sanne Klomp, ik ben 36 jaar. Mijn loopbaan is gestart in de gehandicaptenzorg. Tien jaar lang heb ik met veel plezier, samen met mijn collega’s, gezorgd voor de hoge kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Tegelijkertijd voelde ik dat ik meer in mij had wat ik tot bloei wilde laten komen. Ik merkte dat ik collegas’s en clienten vanuit nature kon motiveren en dat het mij veel plezier gaf. Daar wilde ik meer van maar ik wist toen nog niet precies waar ik naar zocht als volgende stap.

Ik besloot de HBO/SPH opleiding te doen en stapte daarna in een intern teamcoach baan bij de zorginstelling waar ik werkzaam was. Door mijn eigen jarenlange ervaring in de zorg en de onderlegging van mijn vers afgeronde opleiding, hielp ik zorgteams met, onder andere, het verbeteren van de samenwerking. Ik kon nog meer ervaring opdoen in het coachen. Ik zag in die periode regelmatig mensen zonder plezier in het werk en merkte steeds vaker dat ik daar het verschil in wilde maken. Ik zag mensen opbloeien als zij werkte vanuit de eigen kwaliteiten, behoeftes en zagen dat zij veel meer invloed hebben op de samenwerking dan zij dachten.

Plezier in het werk is altijd belangrijk geweest voor mij. Daar was ik altijd al mee bezig. Ik heb momenten gehad in deze baan dat ik toch merkte dat mijn werkgeluk afnam en ik het even niet meer wist. Ik werd op dit moment getriggerd om dit onderzoek naar mezelf (en een coach) aan te gaan.

Tijdens mijn zelfonderzoek kwam ik er steeds meer achter:

Wie ik ben
Wat ik wil
Wat ik kan
Waar ik het meest energie van krijg
Waar mijn talent ligt
Waar ik het beste in kan bijdragen

Ik ontdekte, door het onderzoek naar mijn eigen werkgeluk, steeds meer dat ik andere mensen individueel (in organisaties) hiermee wil helpen. Daarnaast starte ik mijn eigen onderneming als loopbaancoach in 2020 naast mijn werk in loondienst.

Ik besloot in 2022 om te gaan voor mijn maximale werkplezier, mijn baan op te zeggen en volledig verder te gaan als loopbaancoach vanuit mijn eigen bedrijf.

Mijn passie ligt in een betrokken, nieuwsgierige, toegankelijke ,mensgerichte en enthousiaste ondersteuning.

Ik heb mijn kennis opgebouwd door levenservaring, mijn ervaring in loondienst en als ondernemer. Daarnaast heb ik sinds het jaar 2017, doorlopend opleidingen en coaching gevolgd om mijn kennis en zelfinzicht te verdiepen en te professionaliseren.

Mijn missie is om mensen die zelf achter het stuur willen staan van hun werkleven, door middel van zelfinzicht over wie ze zijn, wat zij willen en kunnen, te helpen de volgende stap te zetten naar werkplezier. 

Tijdens de coronatijd, heb ik de E-coaching opleiding afgerond. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met online trainingen en coaching. Daar leerde ik nog meer dat zelf aan de slag gaan met een opdracht op afstand, zonder de coach live in de nabijheid, tot veel mooie inzichten en resultaten kan leiden.

Zelfkennis is de weg naar werkplezier. Het helpt om je eigen ‘handleiding’ te kennen en bij te houden. Je kunt je keuzes dan maken op basis van wat jij nodig hebt. Je wordt je bewust van je eigen potentieel, patronen in je dagelijks leven en de invloed daarvan. Met die basis kun je navigeren in je (werk)leven. Het helpt je niet verstrikt te raken in het web van invloeden van buitenaf, maar je leven te leiden vanuit je eigen kracht en behoeftes. Dit geeft focus, zelfvertrouwen en rust.

Ik help om je in verbinding te brengen met wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Alle antwoorden zitten in je, samen gaan we ze zichtbaar maken. In mijn coaching maak ik gebruik van mijn eigen sensitiviteit, ik stel de juiste vragen en ik spiegel direct wat ik zie en hoor. Dit helpt je op weg naar de antwoorden die je zoekt. Jij staat achter het stuur en ik sta naast je en moedig je aan. Je maakt keuzes en neemt stappen die écht bij jou passen.

Met als doel:

Wat tussen de huidige en gewenste situatie ligt, helpen te ontwikkelen in de huidige baan. Denk aan vaardigheden, competenties, effectief gedrag
Jobcraften: de baan zo kunnen vormen dat het weer plezier geeft
Meer inzicht in jezelf te krijgen, je eigen persoonlijke handleiding
Het vinden van een andere baan die beter bij je past

Ik heb de training 'jouw werkplezier boost' ontwikkeld, omdat ik het een mooie uitdaging vind om op deze wijze tools aan te bieden, waarop mensen zonder directe coaching, laagdrempelig met zichzelf, aan de slag kunnen met de online training 'jouw werkplezier boost'. De training kan op het eigen moment worden opgepakt en/of worden weggelegd. Ik wil op deze manier mensen kunnen bereiken en helpen. Inmiddels heb ik vele mensen het geheim van werkplezier laten ontdekken en met succes geholpen in het nemen van een volgende stap.

Check Loopbaancoach Amersfoort – (klompcoaching.nl) of via google reviews hoe mensen mijn coaching ervaren.

 

Cursussen

  • Jouw werkplezier boost!

    Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €5.
    1
    16

    Deze training gaat over het ontdekken, behouden en verhogen van jouw werkplezier. Je ontdekt waar je staat en welke stap jij te zetten hebt. Dit geeft rust, focus en vertrouwen. Wil jij de tijd nemen voor reflectie? Dan past deze training bij jou!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.