Zielsmissie @work: zelfvertrouwen en voldoening op je werk

Renate · 24 Juni 2024

Wil je meer zelfvertrouwen hebben op je werk? Zou je je werkweek met een voldaan gevoel willen afsluiten? Deze cursus is voor jou als je het meeste uit jezelf en uit je werkplek wilt halen!

 • Alle niveaus
 • 9 Lessen
 • 3u 27min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Je krijgt diepe inzichten over wie je bent
 • Je krijgt inzicht in je zielsmissie en je groeipotentieel
 • Je leert je eigen koers te varen
 • Je leert uitdagingen en valkuilen te transformeren

Wil je jouw werkweek afsluiten met een gevoel van voldoening en zingeving?

Wil je meer zelfvertrouwen hebben op je werk? Zou je je werkweek met een voldaan gevoel willen afsluiten? Dan is deze cursus voor jou! Stap in als je het meeste uit jezelf en uit je werkplek wilt halen!

Veel mensen voelen zich vaak overweldigd door stress, tijdsdruk, informatie overload en verschillende belangen binnen hun organisatie. Deze cursus biedt praktische handvatten en inzichten die je helpen om te navigeren door deze uitdagingen heen. 

Je leert dichtbij jezelf te blijven en vertrouwen en voldoening uit jezelf te halen. Je leert je zielsmissie kennen en je werk als groeiplaats te gebruiken. 

Je eigen koers varen

Het is frustrerend om het gevoel te hebben dat je voornamelijk werkt aan de doelen van anderen en volgens allerlei procedures en richtlijnen, zonder dat je eigen bijdrage en talenten volledig tot hun recht komen. Deze cursus helpt je om je eigen koers te varen, je kwaliteiten te ontwikkelen en meer betekenis te vinden in je werk. Door deze vaardigheden te leren, kun je niet alleen je werkprestaties verbeteren, maar ook je algemene welzijn en tevredenheid verhogen.

Jezelf beter leren kennen

Veel professionals voelen zich niet altijd op hun plaats, moeten omgaan met uitdagende collega’s of leidinggevenden, en hebben moeite om hun eigen stem te vinden in een complexere werkomgeving. Deze cursus brengt je terug naar je kern en geeft je concrete handvatten om bij jezelf te blijven, jezelf beter te leren kennen en te begrijpen hoe je persoonlijke uitdagingen transformeert naar groeimogelijkheden. Je leert op jezelf vertrouwen, ook als het lastig is. 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer zelfvertrouwen en zingeving in hun werk. Of je nu net begint in je carrière of al jaren ervaring hebt, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je kunnen helpen om meer voldoening en succes te vinden in je dagelijkse werkzaamheden.

Wat leer je in deze cursus?

Verbinding met jezelf

In de eerste lessen leer je hoe je de verbinding met jezelf kunt versterken. Je krijgt technieken aangereikt om jezelf beter te leren kennen en te begrijpen wat jou drijft en motiveert. Dit vormt de basis voor het opbouwen van zelfvertrouwen en het vinden van zingeving in je werk.

Je ware zelf ervaren

Je leert hoe je je ware zelf kunt ervaren en hoe je deze authentieke versie van jezelf kunt laten zien aan je collega’s en leidinggevenden. Door jezelf te zijn, kun je vruchtbare samenwerkingen aangaan en meer voldoening vinden in je dagelijkse werkzaamheden.

Grenzen en voorkeuren

Het is belangrijk om je grenzen te kennen en te bewaken. In deze cursus leer je hoe je je grenzen kunt stellen en communiceren, en hoe je je voorkeuren kunt aangeven zonder je schuldig te voelen. Dit helpt je om jezelf te beschermen en om te gaan met situaties die je normaal gesproken zouden frustreren of uit balans zouden brengen.

Werksituaties en collega’s

Je leert hoe je om kunt gaan met uitdagende werksituaties en collega’s die je bij jezelf weghalen. We bieden strategieën om triggers om te zetten in zelfkennis en vaardigheden, en hoe je een universele verbinding kunt maken met de mensen op je werk. Dit helpt je om sterker en zelfverzekerder te worden in je huidige functie.

Bezieling, voldoening en zingeving

Ontdek wat voor jou zingeving en voldoening betekent en hoe je dit kunt terugvinden in je werk. Je krijgt concrete stappen aangereikt om deze inzichten in de praktijk te brengen, zodat je elke dag met een gevoel van betekenis en vervulling kunt afsluiten.

Bonus: Persoonlijke begeleiding en community

Om je verder te helpen met het inzichtelijk maken van je zielsmissie in je werk, plannen we aan het einde van de cursus een persoonlijke online sessie van een uur. Bovendien kun je in onze community gelijkgestemden ontmoeten en samen met hen de volgende stappen zetten. Daar ga je mij ook regelmatig tegenkomen.

Schrijf je in!

Wil je meer zelfvertrouwen en zingeving vinden in je werk? Wacht niet langer! Schrijf je in voor deze cursus en ontdek hoe je je werk kunt transformeren tot een bron van voldoening en persoonlijke groei. Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een meer betekenisvolle en bevredigende carrière!

Over de instructeur

Renate

1 Cursus

 
Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij!
 
Veel mensen die ik begeleid zijn hoogsensitief, hoogbegaafd, empathisch en creatief. Vele van hen zijn ook spiritueel onderlegd.
Mijn deelnemers komen vaak bij mij, omdat ze de wereld anders en intenser dan de meeste mensen ervaren.
Ze zoeken naar een manier om zichzelf te zijn, te leven volgens hun idealen en waarden en op hun manier bij te dragen aan een mooiere wereld.
 
training, coaching, scholing
 
Ik train en begeleid deze mensen sinds 2013 bij het ontdekken van wie ze werkelijk zijn en bij het realiseren van zichzelf in hun dagelijks leven.
Hiervoor ontwerp ik ook scholing op HBO niveau in persoonlijke, spirituele en professionele ontwikkeling en effectiviteit.
 
ik ken de weg 
 
Zelf heb ik een soortgelijke reis afgelegd en kunnen doorvoelen hoe het is om zelfonderzoek te doen. Ik ken de uitdagingen om kwaliteiten en inzichten te hebben, die niet door de meeste mensen gedeeld worden, en hiermee van betekenis te zijn.
 
achtergrond 
 
Wat me enorm heeft geholpen op mijn reis zijn mijn spirituele vaardigheden, mijn achtergrond in HRM, organisatiesociologie, verandermanagement en ondernemerschap.
 
meer info
 
Volg deze link om verder te lezen over mijn verhaal of om contact met me op te nemen!
Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en zie ernaar uit om je te ontmoeten.
 
Lieve groeten,
Renate

Beoordelingen

4 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. In deze training leg je de link tussen je diepere zelf en je dagelijkse werk om zo nog meer uit je potentieel te halen. Vanaf de start duik je de diepte in en met iedere volgende les komen de puzzelstukjes op z’n plek te vallen. In het geheel heeft het me een heldere richting en concrete stappen opgeleverd om in de praktijk te brengen! Een aanrader voor sterk empathische mensen die vanuit bezieling werken.

58Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 11 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.