Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

Anneloes · 1 April 2024

Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

 • Gevorderd
 • 8 Lessen
 • 5u 20min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Je krijgt meer inzicht in je eigen ontwikkelingsproces en de wereld waarin we nu leven waardoor je meer rust ervaart en keuzes gaat maken die echt bij je passen
 • Je ontwikkelt handvatten voor meer houvast in het dagelijkse leven met alle veranderingen die gaande zijn
 • Je groeit in bewust zijn en aanwezigheid zonder daar hard voor te hoeven werken, ik neem je mee
 • Je gaat lichter en vrijer leven waaardoor je meer geluk, plezier en overvloed ervaart

Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

Na het volgen van deze training heb je veel meer inzicht in je ontwikkelingsproces als mens in de nieuwe wereld. Je gaat niet alleen verbanden zien maar je krijgt ook meer houvast, ik neem je namelijk vooral mee in een andere staat van zijn. Een staat van zijn waardoor je kunt helen op dieper niveau, en je nieuwe bewustzijnslagen kunt openen. Dit brengt je steeds meer licht en vrijheid in je leven, volledige aanwezigheid waardoor je keuzes gaat maken die je meer brengen dan je ooit had durven dromen. Je maakt je vrij van beperkingen en paradigma’s vanuit de oude wereld zodat je energie vrij kan stromen en je het licht kunt belichamen, precies zoals het bedoeld is.

Leer keuzes maken die passen bij jouw essentie

Door middel van alle verbindingen, healing en activatie in de training leef je na afloop een andere, verfijndere frequentie wat voor meer vrijheid, blijheid en synchroniciteit gaat zorgen in je leven. Je maakt gemakkelijker keuzes die passen bij jouw essentie, je wordt gezonder, hebt meer grip op je situatie, of dit nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel betreft. Kortom, je hebt een completer beeld van jouw ontwakingsproces en hoe jij dit kan (be)leven. Ik laat het je vooral ervaren, je hoeft er niets voor te ‘doen’ eerder iets te ‘laten’, zodat transformatie tot een vrijer en gelukkiger leven ontstaat door er echt te ‘zijn’.

Herken jouw speciale gaven

Je gaat je speciale gaven (h)erkennen en inzetten, wellicht ondernemen in de nieuwe wereld op jouw moment. Een wereld die gebaseerd is op gelijkwaardigheid, op vrijheid en gericht is op samen creëren. Je plek innemen krijgt een heel andere, verdiepende betekenis in deze training. De nieuwe wereld gaat steeds verder voor je open, en die wereld dat ben jij!

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is voor iedereen die voelt dat er iets krachtigs in zichzelf ontwaakt. Voor iedereen die voelt dat er keuzes gemaakt moeten gaan worden die misschien eng zijn, maar waarvan je diep van binnen voelt dat je ze moet maken. Voor iedereen die verantwoordelijkheid neemt. Voor mensen die al veel innerlijk werk hebben gedaan, of spirituele groei hebben doorgemaakt. Mensen met kennis en kunde genoeg, maar die ergens voelen dat er een volgende stap op ze wacht. En voor mensen die zich in een spagaat voelen tussen de oude en de nieuwe wereld.

In 7 stappen naar een vrijer en lichter leven in de nieuwe wereld!

Wat houdt de nieuwe wereld eigenlijk in? Hoe ziet deze tijd er uit vanuit de energie gezien? Welke beweging maken we in het collectief? Wat is ontwaken? En hoe kun jij je vrij maken in deze huidige chaotische tijd, jezelf verlichten en bijdragen aan het collectief?

Module 1: Ik ben. We gaan het hebben over het Christus bewustzijn, het belang van heelheid en wat het is. We sluiten deze sessie af met een korte healing en het opschonen van het celgeheugen.

Module 2: Het verhaal. We kijken naar de werkelijkheid en de conceptuele werkelijkheid. We onderzoeken het verschil tussen bewust worden en ontwaken. We gaan stilstaan bij spirituele leermeesters en ook deze module sluiten we af met een korte healing / opschoning van het celgeheugen.

Module 3: Het is. Ik neem je mee naar de wereld van vormen en vormeloosheid, maar ook de wereld van taal en tijd en we kijken naar de balans tussen involutie en evolutie. Deze module gaat eigenlijk vooral over het thema onvoorwaardelijke liefde en deze sluiten we af op dat thema in een verbindende activatie.

Module 4: Universeel wezen. We duiken echt de energie in, we werken fysiek energetisch. We gaan naar het hart-, buik- en breinnetwerk en de pijnappelklier en de thymus.

Module 5: De nieuwe wereld. Allerlei fasen van ontwikkeling (individueel en collectief) komen voorbij. Welke modellen leiden tot die nieuwe wereld? En welke keuzes heb je daar in te maken?

Module 6: Zelfrealisatie. Integratie met de modules hiervoor. We gaan kijken naar de sleutels. Wat is zelfrealisatie en hoe kun je die sleutels gebruiken en inzetten? We gaan werken met het diepste zelf.

Module 7: Energetisch leiderschap. Dit is een lange activatie van alles wat in de training voorbij is gekomen. We gaan vanuit de ziel, via het nieuwe voelen en de levende taal naar het lichaam. Daarmee activeren we het ‘Ik ben’ bewustzijn.

Inclusief handleidingen

Bij deze training zit een handleiding voor de eerste 3 modules (lessen), te vinden bij module (les) 1.

Na de training kun je bij module (les) 7 een bonus downloaden (PDF) voor als je verder in de energie wilt werken. Het proces van bevrijding met lichtcodes ligt voor je klaar.

Meer info of vragen? Kijk dan op www.anneloesvanhamburg.nl

De nieuwe wereld gaat steeds verder voor je open, en die wereld dat ben jij! Schrijf je nu in voor deze cursus en ontdek het zelf.

Over de instructeur

Anneloes

2 Cursussen

Eigenwijs, of eigen wijs… volg ik al van jongs af aan mijn eigen pad. Een jaar of 26 was ik toen ik merkte dat ik wilde creëren ver voorbij de gebruikelijke kaders.  Dus daar ging ik…. alleen verder als zelfstandige zonder duidelijk plan, maar met een heel helder diep gevoel van binnen….

In mijn boek ‘Ik ben’ neem ik je een stukje mee in mijn verhaal, hoe mijn avontuur verder ging en hoe mijn ontwikkeling een vlucht nam toen ik moeder werd van mijn (inmiddels puber) zoon.

We zijn inmiddels, slik, ruim 25 jaar verder en heb ik honderden ontroerende, hartverwarmende transformatie sessies en healings mogen begeleiden. Door open te staan voor kosmische energie en informatie en dit in begrijpelijke vorm naar buiten te brengen kan ik een brug slaan tussen aarde en universum. Hierdoor  ontstaan er talloze er mogelijkheden om een kwantumsprong in bewust zijn te maken.

Ik werk enkel en alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere (goddelijke) licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder en ik geef dit vorm via healing sessies, jaartrajecten , lichtcirkels, magische verbindingen, online healing sessies en lichtcodes voor een ruimer (kosmisch) bewust zijn. In live sessies werk ik met het openen van (nieuwe) stoffelijke lagen middels verbonden adem- en lichaamswerk. Lichaamsbewustzijn en volledige aanwezigheid leiden tot meer eenheidsbewustzijn.

Ik heb een schat aan (werk) ervaring en opleiding. Alles wat ik ondernomen heb zoals  energiewerk, geven van workshops, het runnen van mijn re-integratie bureau met medewerkers, psychosociale begeleiding, bewustzijnsverruiming, om maar wat dingen te noemen, maakt mij tot wie ik nu ben en wat ik uitdraag in mijn werk.

Het heeft mij steeds dichter gebracht bij wie ik ten diepste ben en hoe ik als multidimensionaal wezen behoefte heb aan  plaatsen waar het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis. Je zou me een moderne monnik kunnen noemen.

www.anneloesvanhamburg.nl

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

10 Beoordelingen

 • 5
  10
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Het was een hele interessante cursus waarin ik veel nieuwe inzichten heb op gedaan

 2. ik neem al jaren energetische behandelingen bij Anneloes, deze hebben veel vooruitgang gebracht in de weg naar mijn gevoel, heb de cursus als heel fijn ervaren, en voelde ook verandering in mijn zijn, meer rust ,beter slapen , dankjewel Anneloes.

 3. Je hebt mij meegenomen in het energetisch leiderschap. De structuur: ‘overzicht, uitleg, en verbinding maken’ was prettig. De weg van het starten met het reinigen, helen en opnieuw verbinden vond ik waardevol, omdat ik me bewust ben van mijn pijn. Ik kan er beter naar kijken en ook onderscheiden wat van mij is en wat bij een ander hoort. Dat is mijn reis. Tot slot realiseerde ik mij bij module 6 dat ik al een aantal jaren bezig ben met zelfrealisatie en dat ik zeker sinds een aantal maanden onbewust energetisch leiderschap toepaste. Dank voor deze reis en bewustwording.

 4. Een makkelijk te volgen, heldere cursus. Anneloes heeft een fijne manier van spreken wat ervoor zorgt dat de boodschap goed ontvangen wordt.

 5. Ik ben nog niet helemaal klaar met de cursus maar merkte na de eerste les al een verandering in manier van denken. Er werd iets in me los gemaakt waardoor ik andere connecties kon maken. Ik kan niet wachten om te zien wat de rest me gaat brengen! Zeker een aanrader als je al wat bekender bent met spiritualiteit en jezelf ontdekken! 🙂

 6. Na mijn burn-out heeft Anneloes me geholpen om mijn ‘oude’ ik los te laten, waardoor mijn ‘werkelijke’ ik (die er al die tijd al was!) tevoorschijn kon komen. Anneloes heeft me geholpen om vertrouwen te hebben in de nieuwe ik, omdat ik niet kon geloven dat het leven echt zoveel lichter kon voelen. Dat je op je gevoel mag vertrouwen, de stappen mag zetten die goed voelen, bij je passen en waar je energie van krijgt, terwijl je geen idee hebt waar die stappen je naartoe leiden. Dat is zo’n fijne ervaring! Zo anders als hoe ik voorheen mijn keuzes maakte.
  De cursus ‘Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld’ maakt dat je dit proces begint te begrijpen. Dingen via een ander perspectief te zien, maar vooral door te voelen. En dan valt er ook niets meer te begrijpen, dat voelen is niet te omschrijven of uit te leggen in woorden.. Het is weten, het is vertrouwen, vol vertrouwen bewandel je het pad waarvan je weet dat dat klopt.

 7. Mijn aarzeling om de cursus te volgen kwam voort uit mijn leeftijd ( 88 ) en het gevoel dat ik had bij spirituele web=activiteiten dat het niet over mij ging .Bij deze cursus had ik een andere ervaring. Het was alsof Anneloes meeliep in mijn
  “eigenzinnig ” leven om daar waar mijn bewustzijn tekort schoot hulp te bieden . De magische verbindingen raakten me diep en het geheel gaf me een geweldige stimulans om de weg die ik met vallen en opstaan , omdat ik niet meer kan dan ik ben , was begonnen , met meer diepgang te vervolgen De liefde voor de medemens die Anneloes uitstraalde heeft daar ook zeker aan meegewerkt.
  Hartelijk dank Anneloes
  Aaf

 8. Dit is een ander manier van ervaren en dit komt op een veel dieper laag binnen. Er werd direct iets in werking gebracht. Dit is niet uit te leggen en alleen maar te voelen met je hart dat het klopt. Prachtig hoe Anneloes dit in mij aanraakt. Ik beluister de modules meerdere keren en er opent steeds een andere laag. Ik kan mezelf en mijn eigen proces nu beter begrijpen maar vooral meer voelen en dat maakt dat ik makkelijker keuzes maak, ik word hier heel blij van!

 9. Dit is een hele gave cursus, echt een gift voor jezelf. Ik heb deze training als heel prettig ervaren. Anneloes deelt veel kennis op een inzichtelijke wijze. Tegelijkertijd wordt er veel in gang gezet op allerlei lagen, ook door de mooie healingen en magische verbindingen die worden gegeven. Het is bijzonder waardevol dat Anneloes dit in de wereld heeft gezet en toegankelijk gemaakt, ook voor jou.

 10. Deze cursus is een fantastische investering in jezelf. Anneloes begeleidt je naar een lichter en vrijer leven. Het klinkt misschien vaag, maar dat is echt wat er stukje bij beetje gebeurde en nog steeds gaande is bij mij. Tijdens de modules stroomde de energie door me heen, ik voelde overal tintelingen en na elke module voelde ik me meer in contact met mezelf. Anneloes heeft enorm veel kennis en deelt deze op begrijpelijke wijze. De cursus is goed ingedeeld, je kunt de modules doen wanneer het je uitkomt en op een ander moment verder gaan. Door de modules kwam ik in een hele fijne staat van zijn, enorm ontspannen. Deze cursus is echt een heel mooi cadeau aan jezelf. Ik ga lichter verder op mijn pad.

97Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 33 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.