Ontmoet onze online instructeurs: Leroy Naarden

Leroy helpt je om jezelf beter te leren kennen in zijn cursussen. Niet meer dan fair dat jij hem dan ook een beetje beter leert kennen, toch? Wij spraken deze veelzijdige coach en instructeur over het idee achter zijn cursus en zijn ervaring. Let’s go!

De connectie tussen de binnen- en buitenkant

Leroy begon zijn avontuur in mensen helpen als coach op fysiek gebied. Hij richtte zelfs een eigen fitnesscentrum op: CrossFit Zuid in Roosendaal. Maar al snel ontdekte hij dat hij zich niet alleen op het fysieke wilde richten: ook mentaal was er genoeg te doen. 

“In mijn tienerjaren had ik overgewicht. Ik was onzeker over mijn lichaam en probeerde dit te compenseren door me op andere gebieden extra te bewijzen en door anderen te willen pleasen. Dit maakte me succesvol aan de buitenkant, maar vaak ook leeg en onvervuld van binnen.”

Achteraf bleek de frustratie over zijn lijf de start van mijn carrière als coach en ondernemer. Hij kwam niet met wondermiddeltjes of quick fixes, bedacht geen revolutionair dieet, maar zag dat zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap je helpen om je doelen te bereiken. “Ik geloof dan ook dat ‘jezelf kennen’ – essentieel is in het creëren van een prettig leven met betekenis en impact. Deze overtuiging drijft me om anderen hierin te willen ondersteunen.” 

Coach, ondernemer, instructeur, én auteur

In 2014 startte Leroy als coach. De cursus is het resultaat van de ervaring die hij de afgelopen jaren met honderden coachees heeft opgedaan. Ervaring met lesgeven heeft hij dus zeker: “Op mijn 22e heb ik mijn lesbevoegdheid gehaald, waarna ik 10 jaar voor de klas gestaan heb. Daarnaast heb ik 7 jaar les gegeven in mijn eigen fitnesscentrum en geef ik sinds 2017 leiderschapstrainingen.”

Leroy heeft het druk met het helpen van anderen, op meerdere manieren. “Naast het runnen van mijn eigen bedrijven gaf ik les voor ‘Chivo instituut voor vitaliteit en leefstijl,’ was ik docent bij ‘De Bewustzijn School’ in Amsterdam en coachte ik deelnemers aan de events van Michael Pilarczyk. In 2018 schreef ik het boek ‘Haal meer uit je leven.’

Leroy Naarden Haal meer uit jezelf

De weg naar zelfbewustzijn

Jezelf leren kennen middels een online cursus, hoe werkt dat in de praktijk? “In mijn cursus krijg je helder wie je bent en wat je wilt. Ik leid je door een proces waarin je vanuit verschillende perspectieven naar je leven kijkt. Aan het eind van de cursus schrijf je een mastergoal waarin je beschrijft hoe jij wilt zijn, welk gedrag daarbij hoort en welke concrete doelen je de komende tijd wilt nastreven.” Een concrete aanpak dus, die zich keer op keer bewezen heeft. 

Zijn tip voor de cursisten van zijn cursus? “Schaf een mooi notitieboek aan, plan iedere dag wat tijd voor de opdrachten en ga niet te snel.”

Ben jij toe aan meer bewustzijn en kennis over wie je bent, en wil je je doelen op een gestructureerde manier behalen? Bekijk dan hier de cursus Clarity van Leroy!

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Maak van jouw cursus een succes

Wil jij een echt goede online cursus maken? In onze 2 uur durende gratis cursus delen we al onze tips en tricks om jouw eigen online cursus te lanceren.
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.