Profielfoto van

Sandra

Ontwikkeling van het mens-zijn, mensen begeleiden daarin, coach de coach.

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Sandra

Met vallen en opstaan ben ik me door het leven geworsteld. Daarmee bedoel ik dat ik heb meegedaan met het programma waarvan ik dacht dat ik dat zou moeten doen. Dat leidde tot trouwen, kinderen en een carrière. Dat ging niet helemaal volgens het plaatje omdat mijn eigenheid doorschemerde, maar toch. Tot ik het licht zag in de meest donkere periode van mijn leven. Dat heeft ertoe geleid dat ik ben gaan onderzoeken hoe het kan dat je je in dezelfde omstandigheden zo totaal anders kunt voelen. Ik kwam op het spirituele pad. Achteraf kan ik zeggen dat ik een periode enigszins heb gezweefd, ik was de aansluiting met het aardse leven kwijt. Er volgde een periode waarin ik alles wat ik had opgebouwd in het programma moest loslaten. In 2003 ben ik voor mezelf gaan werken als mediator, coach, begeleider opstellingen en in een relatie gekomen waarbij ik mezelf kwijt raakte. Een heldere innerlijke roep heeft ervoor gezorgd dat ik uit de relatieben gestapt en daarmeee ook uit de gouden kooi waarin ik leefde. Met de vragen: wie ben ik, wat doe ik, hoe voel ik me als het leven vrij door mij heenstroomt? Ben ik met wat spullen in de auto gestapt en dat avontuur aangegaan. Dat heeft geleid tot ontdekkingen over het mens-zijn en een omslag in mijn leven. Nu leef ik vanuit mijn licht, mijn ware natuur op deze aarde in contact met wat er verschijnt. Het heeft me volledig gemaakt. Het onzichtbare (licht) en zichtbare (lichaam) werken samen. Mijn essentie staat op de eerste plaats. Met de ervaringen die ik hier op kom doen als mens ga ik om vanuit dat licht. Over hoe je dat kunt doen is de Masterclass, die ik ook bij Soofos aanbied, op gebaseerd. Het voelt als mijn levenswerk te delen hoe je de omslag kunt maken te leven vanuit je ware natuur, je licht.

Daarnaast werk ik sinds 2004 samen met twee collega's. Wij werken samen vanuit ons hart waarbij ieders eigenheid tot zijn recht komt. Gedrieën hebben we, ieder vanuit onze eigen kwaliteiten, de Magische Driehoek en Magic Coachbox ontwikkeld. Daarbij staat in de werkwijze het zelfoplossend vermogen van de vraagsteller voorop. Het zijn instrumenten voor coaches, trainers of andere begeleiders van mensen. Het is een veld met daarin elementen waarmee je als vraagsteller in je eigen binnenwereld loopt. Het helpt mensen zelf bij hun eigen antwoorden te komen. De energie van het veld is die van het Liefdesveld.  Hierover kun je meer lezen op onze gezamenlijke website: magischperspectief.nl.

Dit is een korte beschrijving van wie ik ben en hoe ik in het leven sta zodat je een idee hebt van wie je voor je hebt.
Op mijn website kun je meer over mij vinden: nieuwewereld.nu

Sandra geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.