Profielfoto van

Sandra

Ontwikkeling van het mens-zijn, mensen daarin bijstaan, coach de coach.

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Sandra

Welkom! Hieronder een beschrijving over mij en hoe ik in het leven sta zodat je weet wat tot mijn expertise heeft geleid.

Onder de naam Sandra Boer ga ik hier op aarde door het leven.

Je hoeft mij niet te vertellen hoe ik zou moeten leven, wat ik zou moeten doen, dat komt van binnenuit. Ik wil gestimuleerd worden hoe ik kan ontdekken wat bij mij past en hoe ik gebruik kan maken van het oneindige bewustzijn waar ik deel van uitmaak. Want dat is waaruit ik besta.

Dit is hoe ik in het leven sta en wat ik uitdraag in mijn werk. Het is gericht op menselijke ontwikkeling en gaat voorbij de persoonlijkheid. Het fysieke, zichtbare, geleid door het onzichtbare.

Hoe ik in het leven sta bleek niet de wereld te zijn waarin ik ben opgegroeid. Met vallen en opstaan heb ik me door het leven geworsteld. Daarmee bedoel ik dat ik heb meegedaan met het programma waarvan ik dacht dat ik dat zou moeten doen. Dat leidde tot trouwen, kinderen en een carrière. Dat ging niet helemaal volgens 'het plaatje' omdat mijn eigenheid doorschemerde, maar toch.

Nadat ik het licht zag in 2001 in de meest donkere periode van mijn leven ben ik gaan onderzoeken hoe het kan dat je je in dezelfde omstandigheden zo totaal anders kunt voelen. Ik kwam op het spirituele pad. Achteraf kan ik zeggen dat ik een periode enigszins heb gezweefd, ik was de aansluiting met het aardse leven kwijt. Er volgde een periode waarin ik alles wat ik had opgebouwd in het 'programma' moest loslaten.
In 2003 ben ik voor mezelf gaan werken als mediator, coach, begeleider opstellingen. In 2007 schreef ik het boek ‘Leef je leven licht’. Dit ging over het effect van leven in een sociaal systeem dat niet past bij wie we in wezen zijn. Kennis uit de opleiding traumawerk en de theorie van opstellingen liggen daaraan ten grondslag. Desondanks voelde ik mij niet thuis op de aarde, vond het lastig om te gaan met mijn gevoeligheid en durfde niet uit te spreken over hoe ik het leven zag.
Dat veranderde toen ik in 2012 besefte dat er niks mis is met mij maar dat hoe ik geacht word te leven niet past bij wie ik in wezen ben. Ik doorzag het effect van het systeem en de problemen die dat bij mensen veroorzaakt. Mijn leven en mijn werk kwam in een ander licht te staan nadat ik mijn ware kern, mijn essentie op de eerste plaats heb gezet.
Een heldere innerlijke roep heeft ervoor gezorgd dat ik op onderzoek ben gegaan met de vragen: wie ben ik, wat doe ik, hoe voel ik me als het leven vrij door mij heen stroomt? Daarvoor heb ik 2016 gouden kooi verlaten waar ik in leefde. Met wat spullen ben ik in mijn auto gestapt en op avontuur gegaan. Dat heeft geleid tot ontdekkingen over het mens-zijn en een omslag in mijn leven. Nu leef ik vanuit mijn licht, mijn ware natuur op deze aarde in contact met wat er verschijnt. Het heeft me volledig gemaakt. Het onzichtbare (licht) en zichtbare (lichaam) werken samen. Mijn essentie staat op de eerste plaats. Met de ervaringen die ik hier op kom doen als mens ga ik om vanuit dat licht. Van daaruit sta ik ook anderen bij. Het heeft me innerlijk vrij gemaakt en mijn leven licht. Nooit eerder was ik zo geaard. Over hoe jij dat kunt doen is de Masterclass 'Vrij en licht in het leven staan' die ik ook bij Soofos aanbied, op gebaseerd. Het voelt als mijn levenswerk te delen hoe je de omslag kunt maken te leven vanuit je kern, je licht en je innerlijk vrij te voelen.

Daarnaast werk ik sinds 2004 samen met twee collega's. Wij werken samen vanuit ons hart waarbij ieders eigenheid tot zijn recht komt. Gedrieën hebben we, ieder vanuit onze eigen kwaliteiten, de Magische Driehoek en Magic Coachbox ontwikkeld. Daarbij staat in de werkwijze het zelfoplossend vermogen van de vraagsteller voorop. Het zijn instrumenten voor coaches, trainers of andere begeleiders van mensen. Het is een veld met daarin elementen waarmee je als vraagsteller je eigen binnenwereld inloopt. Het helpt mensen zelf bij hun eigen antwoorden te komen. Dat vraagt een omslag in de begeleiding. De energie van het veld is die van het Liefdesveld.  Hierover kun je meer lezen op onze gezamenlijke website: magischperspectief.nl.

Nu heb je een beeld van wie je voor je hebt. Heb je vragen, neem gerust contact op. Wil je meer weten over mijn aanbod? Dat vind je op mijn website nieuwewereld.nu

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →