Vrij en licht in het leven staan

Sandra · 5 Februari 2024

Vanuit jouw essentie met innerlijke vrijheid licht in het leven staan. Maak zelf met deze bewustwordingsreis op vernieuwende wijze de omslag: omgaan met jezelf vanuit het licht dat je bent en leven naar wie je in wezen bent.

 • Gevorderd
 • 24 Lessen
 • 12u 5min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Bewustworden waardoor en hoe je wordt beïnvloed. Je ontdekt keuzes te maken die het leven lichter maken en jou bevrijden van ballast.
 • Emotioneel en mentaal word je sterker. Denken en voelen komen in balans. Door je lichaam mee te nemen in het verhogen van je trilling gaat je gedrag daar automatisch in mee. Je hoeft niet meer zo hard te werken aan jezelf. Gedrag veramdert van binnenuit.
 • Je leert hoe je vanuit een andere laag om kunt gaan met gevoelens, gedachten en geraaktheden. Dat geeft rust en vrijheid.
 • Je komt op een bewustzijnsniveau met een hogere trilling. Je leert hoe je jouw verlangens met scheppingskracht van daaruit kunt verwezenlijken.

Vrij en licht in het leven staan!

NU HET EERSTE HOOFDSTUK GRATIS

Je bent op aarde om menselijke ervaringen op te doen en op jouw unieke wijze bij te dragen.
Hoe doe je dat zonder jezelf te verliezen? Hoe draag je bij? Hoe word je innerlijk vrij? Hoe leef je een geïnspireerd leven vol levensvreugde vanuit innerlijke kracht op een manier die bij jouw past?
Je gaat tappen uit de bron in plaats van uit het systeem. Dat is de omslag die je maakt.

Deze bewustwordingsreis is baanbrekend, vernieuwend en origineel.

Voor wie is deze bewustwordingsreis bedoeld?
Het is niet voor mensen die op zoek zijn naar theoretische kennis. Het is voor mensen die al een weg hebben afgelegd in persoonlijke-, spirituele- en bewustzijnsontwikkeling en toe zijn aan verdieping. 
Heb je het gevoel dat je nog iets nodig hebt om te leven vanuit de kern die je in wezen bent? Dan is dit iets voor jou. Ik noem het een Masterclass.

Waarom heet het Masterclass?
Een Masterclass suggereert dat er iets aan vooraf is gegaan. Je hebt al het nodige meegemaakt en geleerd in je leven, deze Masterclass sluit daarop aan. Je leert op vernieuwende wijze uit jezelf halen wat al in je zit. Je bent al meester en dat mag je je weer herinneren. Je leert het toepassen en integreren. Alles wat je tot nu hebt geleerd en ervaren komt nog meer tot zijn recht. Anderen zijn je voorgegaan.

Ervaringen van cursisten
Via deze link kun je ervaringen lezen van cursisten die deze Masterclasss bij Soofos volgen.

Diepgaand en praktisch
De inhoud is doorleefd en is ontstaan na een omslag in mijn leven. De lessen zijn zowel diepgaand als praktisch en gaan voorbij verhalen en drama. Ze bestaan uit informatie, oefeningen, visualisaties, inspiratie, zelfonderzoek en thuiswerk. De inhoud van de video krijg je als tekstversie in de bijlage.

Het volgen van deze bewustwordingsreis vraagt bereidheid:

 • naar jezelf te kijken
 • open te staan voor nieuwe ervaringen
 • tijd te investeren
 • zelf actief aan de slag te gaan.

Tijdsindicatie
Het maken van een omslag vraagt tijd en aandacht. De vijf hoofdstukken bestaan totaal uit 24 lessen. Reken op ongeveer 13 weken om de stof en je ervaringen te integreren met een tijdsindicatie van 17 uur voor de lesstof plus gemiddeld 20 minuten per dag voor oefenen en opdrachten. Het is een indicatie en de uiteindelijke tijdsduur verschilt natuurlijk per persoon.
Van cursisten krijg ik terug dat ze het fijn vinden om de stof in eigen tempo tot zich te nemen.  Er zijn er die er een half jaar tot een jaar over doen. Andere cursisten hebben behoefte aan meer structuur en begeleiding. Ook dat is mogelijk. Kijk daarvoor op mijn website. Of stuur me een mail: [email protected].

Extra
Als bonus bied ik online Inspiratie bijeenkomsten online voor cursisten van deze cursus om samen met andere cursisten uit te wisselen en vragen te stellen. Je kunt mij een mail sturen als je daarvoor wilt worden uitgenodigd: [email protected].

Maak de omslag!
Deze bewustwordingsreis naar een vrij en licht leven helpt jou de omslag te maken om te leven naar wie je in wezen bent. Je leert je op een vernieuwende, lichte manier om te gaan met jezelf, anderen en de uitdagingen van het leven. Je staat vrij en licht in het leven.

Het eerste hoofdstuk is nu gratis zodat je uit kunt proberen of deze cursus iets voor je is. Heb je vragen of wil je wat delen, neem gerust contact op. 

HarteLichtgroet,

Sandra

Over de instructeur

Sandra

1 Cursus

Welkom! Hieronder een beschrijving over mij en hoe ik in het leven sta zodat je weet wat tot mijn expertise heeft geleid.

Onder de naam Sandra Boer ga ik hier op aarde door het leven.

Je hoeft mij niet te vertellen hoe ik zou moeten leven, wat ik zou moeten doen, dat komt van binnenuit. Ik wil gestimuleerd worden hoe ik kan ontdekken wat bij mij past en hoe ik gebruik kan maken van het oneindige bewustzijn waar ik deel van uitmaak. Want dat is waaruit ik besta.

Dit is hoe ik in het leven sta en wat ik uitdraag in mijn werk. Het is gericht op menselijke ontwikkeling. Het fysieke, zichtbare, geleid door  de bron, het onzichtbare. Dit gaat voorbij de persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ik het leven  ervaar bleek niet te passen in de wereld waarin ik ben opgegroeid. Met vallen en opstaan heb ik me door het leven geworsteld. Daarmee bedoel ik dat ik heb meegedaan met het programma waarvan ik dacht dat ik dat zou moeten doen. Dat leidde tot trouwen, kinderen en een carrière. Dat ging niet helemaal volgens 'het plaatje' omdat mijn eigenheid doorschemerde, maar toch.

Nadat het leven mij in 2001 een verlichtende ervaring heeft gegeven in de meest donkere periode van mijn leven ben ik gaan onderzoeken hoe het kan dat je je in dezelfde omstandigheden zo totaal anders kunt voelen. Zo kwam ik op het spirituele pad. Achteraf kan ik zeggen dat ik een periode enigszins heb gezweefd, ik was de aansluiting met het aardse leven enigszinds kwijtgeraakt. Er volgde een periode waarin ik alles wat ik had opgebouwd in het 'programma' moest loslaten.
In 2003 eindigde mijn carriere bij een management & training consultancy en ben ik voor mezelf gaan werken als mediator, coach, begeleider opstellingen. In 2007 schreef ik het boek ‘Leef je leven licht’. Dit ging over het effect van leven in een sociaal systeem dat niet past bij wie we in wezen zijn. Kennis uit de opleiding traumawerk en de theorie van opstellingen liggen daaraan ten grondslag. Desondanks voelde ik mij niet thuis op de aarde, vond het lastig om te gaan met mijn gevoeligheid en durfde niet uit te spreken over hoe ik het leven zag. Er ontbraken nog wat schakels.
In 2012 kreeg ik een visioen en besefte dat er niks mis is met mij maar dat hoe ik geacht word te leven niet past bij wie ik in wezen ben. Ik doorzag het effect van het systeem en de problemen die dat bij mensen veroorzaakt. Dat zette ook mijn werkzame leven op zijn kop, het deed me beseffen dat ik bezig was mensen zich binnen het systeem goed te laten voelen. Daar mocht iets anders voor komen. Daar was een omslag voor nodig. Deze zette zich in nadat ik in 2014 de ervaring kreeg dat we hier niet op aarde zijn om spirituele ervaring op te doen maar een spiritueel wezen om menselijke ervaring te doen. De waarheid hiervan kon ik in iedere vezel van mijn lijf voelen. Op dat moment besloot ik mijn spirituele zelf op de eerste plaats te zetten. Dat heeft me een levens- en werkstijl gebracht die past bij mijn wezen.
Een heldere innerlijke roep heeft ervoor gezorgd dat ik op onderzoek ben gegaan met de vragen: wie ben ik, wat doe ik, hoe voel ik me als het leven vrij door mij heen stroomt? Daarvoor heb ik 2016 gouden kooi verlaten waar ik in leefde. Met wat spullen ben ik in mijn auto gestapt en op avontuur gegaan. Dat heeft geleid tot ontdekkingen over het mens-zijn en een omslag in mijn leven. Nu leef ik vanuit mijn licht, mijn ware natuur op deze aarde in contact met wat er verschijnt. Het heeft me volledig gemaakt. Het onzichtbare (licht) en zichtbare (lichaam) werken samen. Mijn essentie staat op de eerste plaats en luister naar de taal daarvan: mijn intuitie en ingevingen. Met de ervaringen die ik hier op kom doen als mens ga ik om vanuit dat licht. Van daaruit sta ik ook anderen bij. Het heeft me innerlijk vrij gemaakt en mijn leven licht. Nooit eerder was ik zo geaard. Over hoe jij dat kunt doen is de bewustwordingsreis 'Vrij en licht in het leven staan' die ik ook bij Soofos aanbied, op gebaseerd. Het voelt als mijn levenswerk te delen hoe je de omslag kunt maken te leven vanuit je kern, je licht en je innerlijk vrij te voelen.

Daarnaast werk ik sinds 2004 samen met twee collega's. Wij werken samen vanuit ons hart waarbij ieders eigenheid tot zijn recht komt. Gedrieën hebben we, ieder vanuit onze eigen kwaliteiten, de Magische Driehoek en Magic Coachbox ontwikkeld. Daarbij staat in de werkwijze het zelfoplossend vermogen van de vraagsteller voorop. Het zijn instrumenten voor coaches, trainers of andere begeleiders van mensen. Het is een veld met daarin elementen waarmee je als vraagsteller je eigen binnenwereld inloopt. Het helpt mensen zelf bij hun eigen antwoorden te komen. Dat vraagt een omslag in de begeleiding. De energie van het veld is die van het Liefdesveld.  Hierover kun je meer lezen op onze gezamenlijke website: magischperspectief.nl.

Nu heb je een beeld van wie je voor je hebt. Heb je vragen, neem gerust contact op. Wil je meer weten over mijn aanbod? Dat vind je op mijn website nieuwewereld.nu

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

6 Beoordelingen

 • 5
  6
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. IK vond het een zeer interessante cursus…..Bedankt!!

 2. Wat ben ik dankbaar dat Sandra en dit programma op mijn pad zijn gekomen. Het sluit zo aan op mijn transformatieproces. Nog maar in het begin van de cursus, maar nu al zo voelbaar en wat het weerspiegelt in mijn leven. Met haar doorleefde kennis voorbij het persoonlijke, vanuit een rust, stilte, puur- en zuiverheid, neemt ze me op een natuurlijke manier mee, waarbij de aangereikte oefeningen, zorgen om de directe verbinding met mijn eigen goddelijke essentie te voeden, herinneren en bekrachtigen. Het verlangen naar wie ik ten diepste ben. Met een natuurlijk eenvoud en simpelheid, en tegelijkertijd gaat het zo diep, want het opent de wereld naar mijn eigen licht en liefde. Het is deze verbinding die maakt dat ik de veiligheid nu in mezelf ervaar, waardoor het me leid naar mijn hoogste vervulling, en de weg wijst op mijn eigen unieke wijze en weg…

 3. Lieve Sandra,
  Jouw cursus brengt mij tot diep transformerende ervaringen. Ervaringen van het toestaan van liefde, geborgenheid en warmte, die een laag dieper gaan dan ik gewend ben.
  Dit gebeurt doordat je me in jouw natuurlijke, rustige en bemoedigende zijnstoestand meeneemt en me helpt een nog veiliger eigen basis te creëren. Je laat me weer op een andere manier kennis maken met de complexiteit van het leven hier op aarde door me, ik zou haast zeggen, op een nog simpelere manier te helpen verbinden met mijn liefde en licht. Ik merk ook dat hoe meer ik de souplesse te pakken krijg hiernaar toe te gaan, hoe verbaasder ik raak over het gemak waarmee ik in mijn eigen lichtheid kan komen en hoe langer ik er, ook in veel eisende situaties, kan verblijven of naar terug kan keren. Ik merk ook dat ik mijzelf nog makkelijker toe kan staan te zeggen: ‘Ja, ik besluit mijzelf te zijn’, en ‘Ja, wil terug naar mijn Liefde’, of ‘Ja, ik geef actief gehoor aan mijn behoefte in Liefde te zijn’. Het doet me heel goed met jouw begeleiding mijn eigen rust weer te vinden en hier iedere keer weer, zo vaak als ik dat nodig heb (I love the World Wide Web!), je te vragen me te helpen, me te ondersteunen en me liefdevol te begeleiden naar ondersteuning, warmte, liefde, licht en helderheid.
  Ik ben heel blij dat jij nu met deze cursus hier bent, precies op het juist moment, met de juiste informatie voor de juiste transformatie.
  Ik gun het iedereen om in verbondenheid met eigen Liefde te zijn en kan niet anders dan jou dankbaar zijn dat je jouw kennis deelt, Aho!

 4. Ik zit er nog midden in en het geeft veel hulp om in mezelf bezig te zijn, naar te kijken en te voelen hoe het voor mij is. Soms is het confronterend en vaak ondersteunend en stimulerend om op een andere manier te onderzoeken. Ik ben benieuwd waar ik uit kom. Fijn om het in mijn eigen tempo te kunnen doen.

 5. Erg leuke cursus die mij nu precies helpt in mijn transformatieproces. Er komen in de cursus precies de onderwerpen aan bod waar ik de laatste tijd mee bezig ben en de handige oefeningen helpen mij verder op mijn pad.

 6. Wat een mooie cursus! Voor mij geeft het een leidraad bij wat ik op dit moment ontmoet in mijn leven. Ik heb zelf al van alles meegemaakt en ontdekt in het leven hier op aarde en hier mijn eigen kijk op ontwikkeld. En dat mag er in deze cursus helemaal zijn. Sterker nog je wordt steeds opnieuw uitgenodigd om de dingen op jouw manier in jouw woorden weer te geven of toe te passen. Tegelijk krijg je oefeningen aangereikt die ondersteunend zijn om je te verbinden met jezelf, de aarde en het hogere. Sandra neemt je rustig mee in haar kijk en ervaringen en deelt dit met heel veel liefde op een heldere, gestructureerde wijze. En ik ben nu nog maar bij hoofdstuk 2. Ik wilde eerst sneller gaan, maar voelde dat ik pas echt de verbinding maak met mezelf en wat de cursus aanbiedt, als ik hier ook de tijd voor neem.

249Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 41 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.