Profielfoto van
Instructeur

Hester Naaktgeboren

persoonlijke ontwikkeling

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Hester

Hoi, ik ben Hester! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat elke Nederlander z’n toffe ideeën achterna gaat. Ik geloof namelijk dat als je jouw creatief vermogen kent én inzet je leven leuker, en de wereld een stukje mooier wordt.

Dit doe ik met mijn bedrijf De ideeënmachine waarbij ik mensen met een mooi idee help om hun beren op de weg af te schieten zodat zijn kunnen starten met wat ze écht leuk vinden. Zelf had ik ook wat beren af te schieten! Onderweg heb ik al mijn tips, tricks en ervaringen gebundeld. In de online cursus, de Anti-beren op de weg-Bootcamp ga je zelf op onderzoek uit naar jouw belemmeringen. In mijn 1 op 1 ideeën-sessies brainstorm ik met je om je idee uit te werken tot een concreet actieplan. Ik hoop dat ik je hiermee op weg kan helpen of net dat ene 'aha' moment kan geven in jouw ontdekkingstocht!

 

 

Hester geeft les over deze onderwerpen

Mindset Persoonlijke Groei Persoonlijke Ontwikkeling

Cursussen

  • Anti-beren op de weg-Bootcamp

    Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €99.
    4
    26

    Heb je een tof (bedrijfs)idee maar zie je vooral beren op de weg? Dan is deze cursus voor jou. In de Anti-beren op de weg-Bootcamp ga je aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen. Je gaat die beren Scouten, Onderzoeken én Afschieten zodat aan het einde van de cursus de weg vrij is om écht te starten met dat gave plan van je!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.