The Soul Door – Oneindige Mogelijkheden

Patty Harpenau · 26 November 2021
Vaak denken we dat we afhankelijk zijn van omstandigheden buiten onze wil om. Maar het omgekeerde is waar! Dat wat je denkt en voelt weerkaatst als een spiegel in je leven. Leer jezelf brainsurfen en ontdek de intelligentie achter jouw leven. Zet je brein als een computer aan het werk om jouw realiteit te sturen. Is dit geschikt voor iedereen? Ja, zeker! Brainsurfing is een coachingsmethode om de deur naar het veld met oneindige mogelijkheden te openen en het leven te creëren dat jij wilt.
 • 18 Lessen
 • 2u 40min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over de mogelijkheden van het brein.
 • De geheimen van jouw ziel kennen.
 • Leer jezelf kennen en ontplooien.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Je brein is een fantastisch laboratorium waar je veel meer mee kunt dan je denkt!

Als coach en trainer kom ik vaak mensen tegen die alles hebben gelezen: van Deepak Chopra tot Eckhart Tolle. Mensen met een hoofd vol kennis en woorden, maar desondanks nog op zoek naar het laatste puzzelstukje:’ Hoe doe ik het?’

Het veld van oneindige mogelijkheden kennen we uit boeken en films zoals, What the Bleep do we know? We lezen de kennis maar begrijpen we vervolgens  ook hoe we dit veld kunnen binnentreden? Deze mystieke wijsheid wordt ook wel benoemd als De Deur, de opening naar de intelligentie van het leven met de bron van alles.

Patty Harpenau is je coach on the couch in deze cursus met video-workshops, oefeningen, visualisaties, inzichten en toetsen die je kunt volgen en maken.

Wat leer je in deze cursus?

The Soul Door is een compleet nieuwe coachingsmethode om met je brein de realiteit te sturen. In deze cursus leer je de theorie en de praktijk van brainsurfing zodat je brein heel anders gaat denken. Met praktische oefeningen om van ‘Google Earth naar Google Universe’ heen en terug te reizen.

Ik wens je heel veel plezier bij deze cursus!

Warme groet,

Patty Harpenau

Over de instructeur

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

27 Beoordelingen

 • 5
  18
 • 4
  4
 • 3
  2
 • 2
  2
 • 1
  1
 1. Leuk materiaal, inspirerend, goede structuur

 2. Een hele andere soort cursus dan ik normaal doe!
  Onbewust wel wat aangehad!

 3. Per toeval op deze cursus opgemerkt tijdens het scrollen in de lijst met cursussen. Het raakte direct mijn nieuwsgierigheid.
  En wat een cadeautje is dit. Niet te lang, duidelijk uitgelegd en effectief. Dank je wel Patty! Ik stijg hiermee makkelijker naar mijn volgende level 😉

 4. Op een eenvoudige, eigentijdse manier vertelt Patty hoe je dit leven het meest maximaal kunt benutten. Fijn om mee bezig te zijn.

 5. IK vond de cursus boeiend en interessant.

 6. Ik had er iets anders van verwacht. Er zijn heel veel filmpjes van YouTube, enkele van deze filmpjes had ik al gezien.
  Er zijn ook een aantal filmpjes die niet beschikbaar zijn, en daar werd al een jaar geleden melding van gemaakt. Beetje jammer.

 7. Vaak heb ik gehoord over het Veld van Alle mogelijkheden. Door meditatie heb ik ook zelf contact kunnen maken met deze bron.
  In deze cursus gaf Patty mij diverse keren een eyeopener door haar heldere uitleg. Onder andere door de metafoor van surfen op het net en ons brein te vergelijken met werking van een computer.
  Vooral de delete functie en prullenbak ga ik meer gebruiken en natuurlijk ook het visualiseren en downloaden van alle wat ik nodig heb om mijn dromen te realiseren.

44,44Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 252 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →