De cursus in het kort:

Alles over de mogelijkheden van het brein.
De geheimen van jouw ziel kennen.
Leer jezelf kennen en ontplooien.
Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Je brein is een fantastisch laboratorium waar je veel meer mee kunt dan je denkt!

Als coach en trainer kom ik vaak mensen tegen die alles hebben gelezen: van Deepak Chopra tot Eckhart Tolle. Mensen met een hoofd vol kennis en woorden, maar desondanks nog op zoek naar het laatste puzzelstukje:’ Hoe doe ik het?’

Het veld van oneindige mogelijkheden kennen we uit boeken en films zoals, What the Bleep do we know? We lezen de kennis maar begrijpen we vervolgens  ook hoe we dit veld kunnen binnentreden? Deze mystieke wijsheid wordt ook wel benoemd als De Deur, de opening naar de intelligentie van het leven met de bron van alles.

Patty Harpenau is je coach on the couch in deze cursus met video-workshops, oefeningen, visualisaties, inzichten en toetsen die je kunt volgen en maken.

Wat leer je in deze cursus?

The Soul Door is een compleet nieuwe coachingsmethode om met je brein de realiteit te sturen. In deze cursus leer je de theorie en de praktijk van brainsurfing zodat je brein heel anders gaat denken. Met praktische oefeningen om van ‘Google Earth naar Google Universe’ heen en terug te reizen.

Ik wens je heel veel plezier bij deze cursus!

Warme groet,

Patty Harpenau

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.
 • Toegang tot deze én alle andere online cursussen
 • Blijf jezelf ontwikkelen en leer nieuwe vaardigheden
 • Leer onbeperkt vanaf €8,25 p/m
Direct aanmelden
soofos plus cursussen op laptop

Over de Instructeur

Profielfoto

Patty Harpenau

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Bekijk meer cursussen van Patty Harpenau →

Cursusoverzicht

Welkom bij The Soul Door
Over The Soul DoorPROEFLES 00:10:00
Over Patty HarpenauPROEFLES 00:00:00
Blog Patty HarpenauPROEFLES 00:04:00
Part 1: The Soul Door: aan de slag met je brein
Les 1: De basisprincipes van The Soul Door 00:08:00
Inspiratie: video Kwantumfysica 00:10:00
Oefening: de eerste stap van Brainsurfing 00:10:00
Opdracht bij les 1 00:00:00
Part 2: Je brein is een computer
Les 2: Hoe denkt je brein? 00:10:00
Inspiratie: Deepak Chopra 00:26:00
Oefening: oude denkpatronen verwijderen 00:10:00
Opdracht bij les 2 00:00:00
Part 3: Het veld
Les 3: De Brainmixer 00:10:00
Inspiratie: Gregg Braden 00:12:00
Oefening: nieuwe files downloaden 00:30:00
Opdracht bij les 3 00:00:00
Part 4: Daily Brainsurfing
1. Daily Brainsurfing 00:05:00
2. Daily Brainsurfing 00:06:00
3. Daily Brainsurfing 00:04:00
4. Daily Brainsurfing 00:05:00

Reviews

4.3

4.3
27 beoordelingen
 • 5 Sterren18
 • 4 Sterren4
 • 3 Sterren2
 • 2 Sterren2
 • 1 Sterren1
 1. Leuk verbaasd!

  5

  Leuk materiaal, inspirerend, goede structuur

 2. Bijzonder

  4

  Een hele andere soort cursus dan ik normaal doe!
  Onbewust wel wat aangehad!

 3. Mooie cursus

  5

  Zeer interessant en verhelderend

 4. Wat een cadeautje

  5

  Per toeval op deze cursus opgemerkt tijdens het scrollen in de lijst met cursussen. Het raakte direct mijn nieuwsgierigheid.
  En wat een cadeautje is dit. Niet te lang, duidelijk uitgelegd en effectief. Dank je wel Patty! Ik stijg hiermee makkelijker naar mijn volgende level 😉

 5. Mooi!

  4

  Op een eenvoudige, eigentijdse manier vertelt Patty hoe je dit leven het meest maximaal kunt benutten. Fijn om mee bezig te zijn.

 6. Brainsurfing

  3

  IK vond de cursus boeiend en interessant.

 7. Meer van verwacht

  2

  Ik had er iets anders van verwacht. Er zijn heel veel filmpjes van YouTube, enkele van deze filmpjes had ik al gezien.
  Er zijn ook een aantal filmpjes die niet beschikbaar zijn, en daar werd al een jaar geleden melding van gemaakt. Beetje jammer.

 8. Het Veld van alle mogelijkheden

  5

  Vaak heb ik gehoord over het Veld van Alle mogelijkheden. Door meditatie heb ik ook zelf contact kunnen maken met deze bron.
  In deze cursus gaf Patty mij diverse keren een eyeopener door haar heldere uitleg. Onder andere door de metafoor van surfen op het net en ons brein te vergelijken met werking van een computer.
  Vooral de delete functie en prullenbak ga ik meer gebruiken en natuurlijk ook het visualiseren en downloaden van alle wat ik nodig heb om mijn dromen te realiseren.

 9. 4

  Interessante cursus. Jammer dat niet alle video’s beschikbaar zijn, maar Youtube biedt antwoorden. Cursus geeft heldere inzichten.

 10. The soul door.

  5

  Goede cursus om je te laten zien wat je echt wil in dit leven en dit z.s.m. k

 11. Matige cursus

  1

  Video kwaliteit is slecht. Veel video’s van You tube. En diverse links werken niet. Ik had me toch echt meer voorgesteld van deze cursus. Jammer. Niet authentiek

 12. The Soul Door

  5

  Een mooie opfrisser na het volgen van de workshop. Duidelijke en begrijpbare instructies gevolgd door opdrachten die verhelderend werken. Zeer geïnspireerd om het dagelijks toe te passen. Daarnaast geeft het tijdens het volgen al mooie inzicht momenten.

 13. The Soul Door

  5

  Dank je wel Patty voor deze fijne cursus. Genoeg om in praktijk te brengen 🙂 Goed om de cursus nog eens opnieuw door te gaan en zeker de oefeningen te herhalen. Ook als je al ervaring hebt is het altijd goed weer eens op te frissen en het van een ander persoon te horen. De filmpjes zijn inderdaad een bonus passend bij het onderwerp.

 14. Perfect , klasse!

  5

  Inspirerende cursus , liefdevol & met met een levensintelligentie die op zielniveau transformeert .. Super tevreden , lieve Patty. Ook oprechte dank aan Anton / Soofos!

 15. Verhelderend

  5

  Deze cursus heeft mij bewust gemaakt van hoe ik omga met mijn gedachten en met name ook hoe je dit anders kunt doen. Het werkte heel verhelderend om de verhalen van anderen te horen (Deepak Chopra, Esther Hicks, etc.). Dit heeft me echt aan het denken gezet over mijn gedachten. Het is een eerste stap, nu volgt pas het echte werk.

 16. Magisch? Zeker!

  5

  Ik heb deze cursus met heel veel plezier gevolgd. Het heeft mij ook heel veel gebracht. Het belangrijkste? Vaak werd ik ‘s ochtends wakker met een zwaar gevoel. Niet fijn, niet blij. Sinds ik de informatie uit de cursus toepas word ik steeds vaker met een licht gevoel wakker en heb ik veel meer zin om aan de dag te beginnen.
  Lieve Patty, bedankt daarvoor! xxx

 17. 2

  Zeker 75% (of meer) van deze cursus is volgemaakt met You-tube filmpjes. Echte “cursus” van Patty duurt hooguit 1 uur (dus niet 4,5 zoals aangegeven). Leuk voor die mensen, die nog niet bekend waren met deze gratis filmpjes van you-tube. Ik kende ze al, vandaar kan ik gerust zeggen: prijs /kwaliteitsverhouding is behoorlijk out of balance.

 18. 4

  Prima opzet en erg duidelijk. Het wordt goed duidelijk gemaakt hoe het werkt in ons brein, ongelooflijk interessant.
  Wat mij betreft iets teveel gebruik gemaakt van andere overigens voortreffelijke leermeesters….die filmpjes kan ik zelf ook opzoeken.

  • Inspiratie momenten

   5

   Hoi Betty, even een reactie op jouw review. Allereerst dank dat je de cursus hebt gevolgd en dat je er kennelijk van genoten hebt. Dat is fijn. De aanvullende video’s van leermeester zijn een bonus bij de cursus en als onderdeel bedoelt ter inspiratie. Dus een leuke extra bij de cursus. Hartelijke groet, Patty Harpenau

 19. wat een heerlijke training weer!

  5

  Hallo lieve Patty,

  Voor de zoveelste keer heb ik weer genoten van je training.
  Vooral de wijze waarop dit op mijn eigen tijd en tempo, heerlijk thuis van achter de computer, heeft kunnen plaatsvinden is heel fijn.
  En de inhoud………?
  Als altijd van zeer goede en hoge kwaliteit, heel plezierig om naar te kijken en te luisteren.
  Ik hoop dat er nog vele zullen volgen!
  En wellicht kom ik deze Soul Door workshop ook nog fysiek bijwonen!
  Tot gauw lief mens en een warme groet en knuffel!
  AnnaSofia

 20. Bijzonder inspirerend

  5

  Ronduit een heel inspirerende cursus. Ik heb zojuist de derde les gevolgd en het valt mij op hoe toegankelijk Patty de lesstof neerzet; duidelijk, professioneel en uitdagend! De theoretische blokken zijn visueel en auditief heel toegankelijk en vooral de opdrachten ervaar ik als een uitdaging! Daar moest ik echt even mee aan de gang! En zelfs na 3 lessen merk ik bij mij al een verandering; een andere kijk niet alleen over je omgeving, maar zeker ook over jezelf! Héél bijzonder, maar niet alleen dàt, vooral iedere dag toepasbaar!

 21. In 1 woord geweldig!

  5

  Wat een fantastisch mooie cursus! Heldere uitleg bij iedere stap, heerlijke meditaties, en Patty die je coacht. Meesterlijk hoe Patty haar kennis deelt!

 22. Alles

  5

  Echt, alles, alles is er al. Dus reis er naar toe, droom, maak het onzichtbare zichtbaar!
  Wat heerlijk om je brein te laten snappen hoe het werk, want ja, je weet het diep van binnen al en voelt het in je hart, maar je hoofd vindt er altijd van alles van (die snapt het niet).
  Heerlijke cursus van google earth naar google universe en weer terug!
  Dank Patty, dat je het weer deelt!

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.