The Soul Door – Oneindige Mogelijkheden

Vaak denken we dat we afhankelijk zijn van omstandigheden buiten onze wil om. Maar het omgekeerde is waar! Dat wat je denkt en voelt weerkaatst als een spiegel in je leven. Leer jezelf brainsurfen en ontdek de intelligentie achter jouw leven. Zet je brein als een computer aan het werk om jouw realiteit te sturen. Is dit geschikt voor iedereen? Ja, zeker! Brainsurfing is een coachingsmethode om de deur naar het veld met oneindige mogelijkheden te openen en het leven te creëren dat jij wilt.
 • 5 Hoofdstukken
 • 18 Lessen
 • 2u 40min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over de mogelijkheden van het brein.
 • De geheimen van jouw ziel kennen.
 • Leer jezelf kennen en ontplooien.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Je brein is een fantastisch laboratorium waar je veel meer mee kunt dan je denkt!

Als coach en trainer kom ik vaak mensen tegen die alles hebben gelezen: van Deepak Chopra tot Eckhart Tolle. Mensen met een hoofd vol kennis en woorden, maar desondanks nog op zoek naar het laatste puzzelstukje:’ Hoe doe ik het?’

Het veld van oneindige mogelijkheden kennen we uit boeken en films zoals, What the Bleep do we know? We lezen de kennis maar begrijpen we vervolgens  ook hoe we dit veld kunnen binnentreden? Deze mystieke wijsheid wordt ook wel benoemd als De Deur, de opening naar de intelligentie van het leven met de bron van alles.

Patty Harpenau is je coach on the couch in deze cursus met video-workshops, oefeningen, visualisaties, inzichten en toetsen die je kunt volgen en maken.

Wat leer je in deze cursus?

The Soul Door is een compleet nieuwe coachingsmethode om met je brein de realiteit te sturen. In deze cursus leer je de theorie en de praktijk van brainsurfing zodat je brein heel anders gaat denken. Met praktische oefeningen om van ‘Google Earth naar Google Universe’ heen en terug te reizen.

Ik wens je heel veel plezier bij deze cursus!

Warme groet,

Patty Harpenau

Over de instructeur

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Beoordelingen en Recensies

4.3 Gemiddelde beoordeling

27 Ratings

 • 5
  18
 • 4
  4
 • 3
  2
 • 2
  2
 • 1
  1
 1. Een hele andere soort cursus dan ik normaal doe!
  Onbewust wel wat aangehad!

 2. Per toeval op deze cursus opgemerkt tijdens het scrollen in de lijst met cursussen. Het raakte direct mijn nieuwsgierigheid.
  En wat een cadeautje is dit. Niet te lang, duidelijk uitgelegd en effectief. Dank je wel Patty! Ik stijg hiermee makkelijker naar mijn volgende level 😉

 3. Op een eenvoudige, eigentijdse manier vertelt Patty hoe je dit leven het meest maximaal kunt benutten. Fijn om mee bezig te zijn.

 4. Ik had er iets anders van verwacht. Er zijn heel veel filmpjes van YouTube, enkele van deze filmpjes had ik al gezien.
  Er zijn ook een aantal filmpjes die niet beschikbaar zijn, en daar werd al een jaar geleden melding van gemaakt. Beetje jammer.

 5. Vaak heb ik gehoord over het Veld van Alle mogelijkheden. Door meditatie heb ik ook zelf contact kunnen maken met deze bron.
  In deze cursus gaf Patty mij diverse keren een eyeopener door haar heldere uitleg. Onder andere door de metafoor van surfen op het net en ons brein te vergelijken met werking van een computer.
  Vooral de delete functie en prullenbak ga ik meer gebruiken en natuurlijk ook het visualiseren en downloaden van alle wat ik nodig heb om mijn dromen te realiseren.

 6. Interessante cursus. Jammer dat niet alle video’s beschikbaar zijn, maar Youtube biedt antwoorden. Cursus geeft heldere inzichten.

 7. Video kwaliteit is slecht. Veel video’s van You tube. En diverse links werken niet. Ik had me toch echt meer voorgesteld van deze cursus. Jammer. Niet authentiek

 8. Een mooie opfrisser na het volgen van de workshop. Duidelijke en begrijpbare instructies gevolgd door opdrachten die verhelderend werken. Zeer geïnspireerd om het dagelijks toe te passen. Daarnaast geeft het tijdens het volgen al mooie inzicht momenten.

 9. Dank je wel Patty voor deze fijne cursus. Genoeg om in praktijk te brengen 🙂 Goed om de cursus nog eens opnieuw door te gaan en zeker de oefeningen te herhalen. Ook als je al ervaring hebt is het altijd goed weer eens op te frissen en het van een ander persoon te horen. De filmpjes zijn inderdaad een bonus passend bij het onderwerp.

 10. Inspirerende cursus , liefdevol & met met een levensintelligentie die op zielniveau transformeert .. Super tevreden , lieve Patty. Ook oprechte dank aan Anton / Soofos!

 11. Deze cursus heeft mij bewust gemaakt van hoe ik omga met mijn gedachten en met name ook hoe je dit anders kunt doen. Het werkte heel verhelderend om de verhalen van anderen te horen (Deepak Chopra, Esther Hicks, etc.). Dit heeft me echt aan het denken gezet over mijn gedachten. Het is een eerste stap, nu volgt pas het echte werk.

 12. Ik heb deze cursus met heel veel plezier gevolgd. Het heeft mij ook heel veel gebracht. Het belangrijkste? Vaak werd ik ‘s ochtends wakker met een zwaar gevoel. Niet fijn, niet blij. Sinds ik de informatie uit de cursus toepas word ik steeds vaker met een licht gevoel wakker en heb ik veel meer zin om aan de dag te beginnen.
  Lieve Patty, bedankt daarvoor! xxx

 13. Zeker 75% (of meer) van deze cursus is volgemaakt met You-tube filmpjes. Echte “cursus” van Patty duurt hooguit 1 uur (dus niet 4,5 zoals aangegeven). Leuk voor die mensen, die nog niet bekend waren met deze gratis filmpjes van you-tube. Ik kende ze al, vandaar kan ik gerust zeggen: prijs /kwaliteitsverhouding is behoorlijk out of balance.

 14. Prima opzet en erg duidelijk. Het wordt goed duidelijk gemaakt hoe het werkt in ons brein, ongelooflijk interessant.
  Wat mij betreft iets teveel gebruik gemaakt van andere overigens voortreffelijke leermeesters….die filmpjes kan ik zelf ook opzoeken.

  1. Hoi Betty, even een reactie op jouw review. Allereerst dank dat je de cursus hebt gevolgd en dat je er kennelijk van genoten hebt. Dat is fijn. De aanvullende video’s van leermeester zijn een bonus bij de cursus en als onderdeel bedoelt ter inspiratie. Dus een leuke extra bij de cursus. Hartelijke groet, Patty Harpenau

 15. Hallo lieve Patty,

  Voor de zoveelste keer heb ik weer genoten van je training.
  Vooral de wijze waarop dit op mijn eigen tijd en tempo, heerlijk thuis van achter de computer, heeft kunnen plaatsvinden is heel fijn.
  En de inhoud………?
  Als altijd van zeer goede en hoge kwaliteit, heel plezierig om naar te kijken en te luisteren.
  Ik hoop dat er nog vele zullen volgen!
  En wellicht kom ik deze Soul Door workshop ook nog fysiek bijwonen!
  Tot gauw lief mens en een warme groet en knuffel!
  AnnaSofia

 16. Ronduit een heel inspirerende cursus. Ik heb zojuist de derde les gevolgd en het valt mij op hoe toegankelijk Patty de lesstof neerzet; duidelijk, professioneel en uitdagend! De theoretische blokken zijn visueel en auditief heel toegankelijk en vooral de opdrachten ervaar ik als een uitdaging! Daar moest ik echt even mee aan de gang! En zelfs na 3 lessen merk ik bij mij al een verandering; een andere kijk niet alleen over je omgeving, maar zeker ook over jezelf! Héél bijzonder, maar niet alleen dàt, vooral iedere dag toepasbaar!

 17. Wat een fantastisch mooie cursus! Heldere uitleg bij iedere stap, heerlijke meditaties, en Patty die je coacht. Meesterlijk hoe Patty haar kennis deelt!

 18. Echt, alles, alles is er al. Dus reis er naar toe, droom, maak het onzichtbare zichtbaar!
  Wat heerlijk om je brein te laten snappen hoe het werk, want ja, je weet het diep van binnen al en voelt het in je hart, maar je hoofd vindt er altijd van alles van (die snapt het niet).
  Heerlijke cursus van google earth naar google universe en weer terug!
  Dank Patty, dat je het weer deelt!

44,44Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+242 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.