The Soul Door – Oneindige Mogelijkheden

Patty Harpenau · 25 Januari 2024
Denk je vast te zitten aan het onveranderlijke? Think again! Met brainsurfing verander je jouw wereld! Activeer je brein en surf naar een leven vol mogelijkheden. Iedereen kan het! Ontdek nu hoe brainsurfing jouw deur opent naar een leven zoals jij dat wilt!
 • Beginner
 • 18 Lessen
 • 2u 40min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Alles over de mogelijkheden van het brein.
 • De geheimen van jouw ziel kennen.
 • Leer jezelf kennen en ontplooien.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Je brein is een fantastisch laboratorium waar je veel meer mee kunt dan je denkt!

Als coach en trainer kom ik vaak mensen tegen die alles hebben gelezen: van Deepak Chopra tot Eckhart Tolle. Mensen met een hoofd vol kennis en woorden, maar desondanks nog op zoek naar het laatste puzzelstukje:’ Hoe doe ik het?’

Het veld van oneindige mogelijkheden kennen we uit boeken en films zoals, What the Bleep do we know? We lezen de kennis maar begrijpen we vervolgens  ook hoe we dit veld kunnen binnentreden? Deze mystieke wijsheid wordt ook wel benoemd als De Deur, de opening naar de intelligentie van het leven met de bron van alles.

Patty Harpenau is je coach on the couch in deze cursus met video-workshops, oefeningen, visualisaties, inzichten en toetsen die je kunt volgen en maken.

Wat leer je in deze cursus?

The Soul Door is een compleet nieuwe coachingsmethode om met je brein de realiteit te sturen. In deze cursus leer je de theorie en de praktijk van brainsurfing zodat je brein heel anders gaat denken. Met praktische oefeningen om van ‘Google Earth naar Google Universe’ heen en terug te reizen.

Ik wens je heel veel plezier bij deze cursus!

Warme groet,

Patty Harpenau

Over de instructeur

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

28 Beoordelingen

 • 5
  18
 • 4
  4
 • 3
  2
 • 2
  3
 • 1
  1
 1. Ik vond het jammer dat er redelijk veel materiaal (video’s) van anderen waren. Helemaal jammer dat dan er een video moest verwijderd worden wegens auteursrechten. Als ik materiaal van anderen zou gebruiken zou ik eerder een link leggen naar de video of toestemming vragen om deze te mogen gebruiken. En verder vond ik het een beetje simpel om onze problemen of negatieve gedachten te vergelijken met een virus en dan een virusscanner te gebruiken. Ik denk dat het aanpakken van problemen en negatieve gedachten toch iets ingewikkelder is dan eenvoudig een virusscanner te gebruiken.

 2. Leuk materiaal, inspirerend, goede structuur

 3. Een hele andere soort cursus dan ik normaal doe!
  Onbewust wel wat aangehad!

 4. Per toeval op deze cursus opgemerkt tijdens het scrollen in de lijst met cursussen. Het raakte direct mijn nieuwsgierigheid.
  En wat een cadeautje is dit. Niet te lang, duidelijk uitgelegd en effectief. Dank je wel Patty! Ik stijg hiermee makkelijker naar mijn volgende level 😉

 5. Op een eenvoudige, eigentijdse manier vertelt Patty hoe je dit leven het meest maximaal kunt benutten. Fijn om mee bezig te zijn.

 6. IK vond de cursus boeiend en interessant.

 7. Ik had er iets anders van verwacht. Er zijn heel veel filmpjes van YouTube, enkele van deze filmpjes had ik al gezien.
  Er zijn ook een aantal filmpjes die niet beschikbaar zijn, en daar werd al een jaar geleden melding van gemaakt. Beetje jammer.

Oorspronkelijke prijs was: €77,77.Huidige prijs is: €44,44.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 255 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.