Tabata Challenge: fit en vitaal in 30 dagen!

Thuis trainen zonder materialen? Afvallen? Werken aan je vitaliteit? In minder dan 10 minuten per dag? Kan dat? Jazeker! Je gezond en energiek voelen is belangrijk. Zeker nu! Welkom bij de tabata challenge. Een wetenschappelijk bewezen concept dat jou in 30 dagen fit en vitaal maakt én houdt!
 • Beginner
 • 37 Lessen
 • 3u 34min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Thuis trainen zonder materialen.
 • Korte, hele effectieve workouts.
 • Geschikt voor iedereen.
 • Met duidelijke uitleg en begeleiding.

Wat kun je verwachten?

Tabata training is de bekendste vorm van High Intensity Interval Training (HIIT) en duurt 4 minuten. De training bestaat uit 8 rondes van 20 seconden werk en 10 seconden rust. In elke training zitten twee oefeningen die je om en om uitvoert.

We gaan werken zonder materialen dus je hebt verder niks nodig. Je hebt alleen een klein beetje ruimte nodig, 3 bij 2 meter is genoeg. Je kunt dit programma dus gewoon thuis volgen.

Elke dag staat er voor jou een andere training op het programma. Deze trainingen zijn kort, effectief en perfect voor jou, ongeacht hoe oud je bent of hoe fit je bent. In totaal telt het programma 30 dagelijkse trainingen van 4 minuten. Misschien denk je: 4 minuten per dag? Dat kan toch nooit werken. De clou is de hoge intensiteit, de variatie van oefeningen en de effectiviteit van het programma in totaliteit. Na 30 dagen achter elkaar deze workouts gedaan te hebben zul je het verschil wel degelijk merken!

In dit all-inclusive trainingsprogramma werk je aan je kracht, uithoudingsvermogen en balans en geef je je vetverbanding een flinke boost. Ook aan actief herstel is gedacht: elke vierde dag is een herstel en stretch dag. Een goed gebalanceerd programma dus!

 

Challenge

De challenge of uitdaging is om alle 30 dagen achter elkaar uit te voeren. Dit kan je helpen om een gewoonte en structuur op te bouwen en om dagelijks actief te zijn. En dat is goud waard!

De cursus is opgebouwd rondom dat principe, maar… geen zin in die uitdaging of past dat niet in je drukke schema? Een keer een dag over geslagen? No problem, jij bepaalt hoe je dit traject doorloopt!

 

Alles bij de hand

Met duidelijke video’s wordt aan het begin van de training uitgelegd welke bewegingen we gaan doen en hoe je ze uitvoert. Daarna geef ik alternatieven in het geval dat je de beweging niet uit kunt voeren of op een aangepaste manier wil doen. In totaliteit ben je dus tussen de 6-8 minuten bezig per dag.

Je hebt ook geen timer of klok nodig. Je volgt gewoon de video, ik heb alles voor je geregeld: druk op play en let’s go!

Over de instructeur

Aloha, ik ben Renato van Bloemenhuis, 49 jaar en trotse Brabander. In mijn dagelijks leven werk ik als fulltime coach, personal trainer, content creator  en ondernemer. Het helpen van mensen om zichzelf te kunnen helpen is al jaren mijn passie en mijn missie. Via mijn werk in de gym, succesvolle Youtube kanalen (5+ miljoen views) en online coaching heb ik al duizenden mensen mogen helpen. Hier op Soofos deel ik mijn kennis en ervaring in scherp geprijsde, beknopte, praktijk gerichte cursussen zonder poespas. Meer weten? Check mijn Facebook pagina.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Super fijne cursus. Je gaat meteen aan de slag. Wel confronterend soms. Maar vooral leuk dat je ook snel vooruitgang boekt en in kunt zien. Dankjewel!

39,95Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 81 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.