Profielfoto van
Instructeur

Petry

Gezichtsfitness

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Petry

Mijn naam is Petry Huisman, ik ben 63 jaar en al heel lang getrouwd met de liefde van mijn leven. Wij hebben 2 zoons mogen krijgen, die al een poosje op eigen benen kunnen staan. Toen de zoons het huis uit gingen werd het een beetje stil in huis, dus toen hebben wij ons hondje Jip geadopteerd uit Portugal. Ik maak graag lange wandelingen met Jip in het bos als we thuis in Rosmalen zijn of langs het strand als we in Spanje zijn.

Toen bij mij de eerste serieuze rimpels verschenen, ben ik op zoek gegaan naar iets wat je zelf kunt doen om de rimpels te verminderen. Ik ben vroeger erg ziek geweest, dus iets spuiten in mijn lichaam, zoals botox, zonder dat ik weet wat de gevolgen daarvan zijn op de lange termijn, is voor mij een 'no-go'.

Ik kwam toen uit bij een dame in Amersfoort die cursussen gaf in Gezichtsgymnastiek. Ik heb bij haar eerst een workshop gedaan en daarna aan de slag gegaan met de oefeningen om te kijken of het ook echt werkt. Toen ik na 3 maanden overtuigd was dat  het werkte, ben ik terug gegaan en heb ik bij haar de opleiding gedaan en daarna ben ik zelf de workshops gaan geven.

Nu heb ik mijn eigen methode Gezichtsfitness gemaakt en geef live workshops voor groepen door het hele land, maar ook 1 op 1. Ik wil graag dat steeds meer mensen weten dat het bestaat en dat ze het ook kunnen doen. Daarvoor post ik veel op social media en heb ik ook in veel tijdschriften gestaan. Zoals bijvoorbeeld de Libelle, Margriet en zelfs de Panorama, zodat ook mannen er kennis mee kunnen maken. Online ook bij de Vrouw van de Telegraaf en op NU.nl en zelfs op de radio bij Frank Dane op 538.

En nu dus een online cursus Gezichtsfitness, zodat nog veel meer mensen er kennis mee kunnen maken en ermee aan de slag kunnen om rimpels te verminderen en er jong en stralend uit kunnen blijven zien.

 

 

 

Petry geeft les over deze onderwerpen

Gezondheid Levensstijl Lichaam Mindset Sport Verzorging Zelfvertrouwen

Cursussen

  • Gezichtsfitness voor een mooi en stralend uiterlijk

    Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €47.
    7
    38

    In deze cursus leer jij hoe je de gezichtsspieren traint en daardoor er zolang mogelijk jong en stralend uit blijft zien.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.