Cursussen Over Bachata

Leer Bachata dansen en word een echte dansprofessional! Ontdek de betoverende wereld van Bachata dans en leer verschillende stijlen met de cursussen op Soofos. Schrijf je in en begin vandaag nog met het leren van Bachata.

 • Improvers Bachata: Solo dance

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €20.
  1
  20

  Ontdek Bachata dansen en verfijn je techniek in deze cursus. Verbetert houding, bevordert breinontwikkeling en vermindert stress. Geen partner nodig. Word een meester in Bachata

 • Intermediate: Bachata Dansen met uitdagende Figuren.

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €74.
  0
  7

  Bachata Intermediate: Leer uitdagende figuren, versterk je brein, verminder stress en dans met flair! Klaar om te schitteren?

 • Bachata beginners: Solo dance

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €59.
  1
  21

  Ontdek bachata: verbeter techniek, houding en brein. Verminder stress. Geen partner nodig. Leer en geniet!

 • Improvers plus: Bachata dansen met passie

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  4

  Na de beginnersfase klaar voor meer? In de improvers: nieuwe figuren, houding finesse, guira diepgang en de essentiële bachata-instrumenten herontdekken. Doe mee!

 • Improvers Bachata: Verfijn je Dansvaardigheden Online

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  6

  Heb je de beginnerscursus afgerond? Deze improvers cursus biedt meer: nieuwe figuren, verfijnde houding en dieper in op basgitaar en bongo. Klaar voor de volgende stap?

 • Bachata beginners: het vervolg

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  5

  Heb je de beginnerscursus bachata al voltooid? Ga voor meer uitdaging naar het vervolg. Leer nieuwe figuren, verbeter je danshouding en verken Requinto en Segunda.

 • Bachata dansen voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  17

  Leer bachata dansen en ervaar positieve veranderingen. Ontdek de essentie en technische finesse. Voor betere houding, breinontwikkeling en minder stress. Doe nu mee!

Wat is Bachata?

Bachata is een dansstijl afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, gekenmerkt door zijn romantische ritmes en sensuele bewegingen. Oorspronkelijk een muziekgenre, heeft Bachata zich ontwikkeld tot een populaire dansstijl die wereldwijd wordt beoefend.

Bachata Technieken

Leer de fundamentele technieken van Bachata, van basisstappen tot complexe figuren. De verschillende online cursussen dekken alles van voetenwerk en timing tot het leiden en volgen in de dans. Ontwikkel je vaardigheden en vertrouwen met stap-voor-stap instructies en praktische tips.

Voordelen van Bachata

Bachata dansen biedt meer dan alleen plezier; het heeft tal van voordelen voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Verbeter je conditie, coördinatie en ritmegevoel, terwijl je ook sociale vaardigheden en zelfvertrouwen opbouwt. Ontdek alle manieren waarop Bachata je leven kan verrijken.

Word onderdeel van de bachata community

Word onderdeel van een wereldwijde gemeenschap aan liefhebbers van Bachata. Door een online cursus te volgen, krijg je niet alleen de kans om de dansbewegingen en -technieken te leren, maar word je ook verbonden met andere enthousiastelingen. De Bachata-community is warm en uitnodigend, en staat open voor dansers van alle niveaus en achtergronden.

Deze instructeurs geven les over Bachata

Blogs over Bachata

Samantha en Yvonne van You can dance leren jou in hun online danscursus de salsa of bachata

Ontmoet onze online instructeurs: Samantha en Yvonne van U Can Dance!

Altijd al willen leren dansen? U Can Dance! Nu ga je aan de slag met salsa, vanuit je eigen woonkamer. Ontmoet je instructeurs!

23 juni 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.