Objectfotografie Cursussen

Leer alles over Objectfotografie en maak prachtige foto’s van voorwerpen. Ontdek tips, technieken en breng je foto’s tot leven met onze cursussen!

 • Online cursus fotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €179.Huidige prijs is: €49.
  3
  71

  In deze complete fotografie cursus leer je alles over hoe je camera werkt, werken met verschillende soorten composities, en leer je van 13 experts uit verschillende vakgebieden alle fijne kneepjes van het vak fotografie.

 • Online Cursus Objectfotografie – Fotograferen met 1 Flitser

  47
  6
  62

  In deze video cursus laat ik je zien hoe je van begin tot eind een fles fotografeert op de strobist manier. We bespreken zowel de setup als het nabewerken.

Opleidingen over Objectfotografie

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

Oorspronkelijke prijs was: €795.Huidige prijs is: €695.

Leer de kunst van objectfotografie met onze cursussen

Wil je graag leren hoe je prachtige foto’s kunt maken van objecten? Dan zijn onze objectfotografie cursussen precies wat je nodig hebt! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden waardevolle tips en technieken om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Objectfotografie tips voor beginners

Als je net begint met objectfotografie, kan het overweldigend zijn om te weten waar je moet beginnen. Onze cursussen voor beginners bieden praktische tips om je op weg te helpen. Leer hoe je de juiste belichting kunt gebruiken om je objecten tot leven te brengen en ontdek hoe je de compositie van je foto’s kunt verbeteren. Met behulp van actieve woordvormen en koppelwoorden, zul je snel vertrouwd raken met de basisprincipes van objectfotografie.

Ontdek geavanceerde objectfotografie technieken

Voor degenen die al bekend zijn met de basisprincipes van objectfotografie, bieden onze geavanceerde cursussen een diepgaandere kijk op de technieken die je kunt gebruiken om je foto’s naar een hoger niveau te tillen. Leer hoe je verschillende belichtingstechnieken kunt toepassen om de sfeer van je foto’s te beïnvloeden en ontdek hoe je de compositie kunt gebruiken om de aandacht van de kijker te trekken. Met onze cursussen kun je je vaardigheden verfijnen en je eigen unieke stijl ontwikkelen.

Verbeter je objectfotografie met de juiste belichting en compositie

Een goede belichting en compositie zijn essentieel voor het maken van indrukwekkende objectfoto’s. Onze cursussen leren je hoe je de belichting kunt aanpassen om de juiste sfeer en details in je foto’s vast te leggen. Meld je vandaag nog aan en maak zelf de mooiste foto’s.

Deze instructeurs geven les over Objectfotografie

Blogs over Objectfotografie

soorten fotografie

Ontdek verschillende soorten fotografie in dit handige overzicht

Ontdek diverse soorten fotografie met hun eigen technieken en esthetiek. Dit overzicht geeft dieper inzicht in de wereld van fotografie.

8 februari 2024

voorbeeld voedselfotografie

12 tips voor voedselfotografie

Het is hip. Het is lekker. Je kan er eigenlijk niet meer omheen: foto’s van eten. Vooral op sociale media, zoals Instagram, worden foto’s van…

13 november 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.