Leer alles over Lightroom met onze online cursussen

Leer goed werken met Adobe Lightroom. Leer de kunst van fotobewerking en ontdek de kracht van RAW-bestanden. Start vandaag nog!

Opleidingen over Lightroom

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

795

Leer alles over fotobewerking met onze Lightroom cursussen

Wil je graag meer leren over fotobewerking en het gebruik van Adobe Lightroom? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen bieden jou de mogelijkheid om op je eigen tempo en vanuit huis alles te leren over beeldbewerking en het werken met deze populaire fotografie software.

Ontdek de kracht van Adobe Lightroom

Adobe Lightroom is een veelgebruikt programma voor fotobewerking en het beheren van je foto’s. Met deze software kun je jouw foto’s naar een hoger niveau tillen door middel van verschillende bewerkingstechnieken. Of je nu een beginnende fotograaf bent of al wat meer ervaring hebt, onze Lightroom cursussen bieden voor ieder wat wils.

Leer werken met RAW-bestanden en verbeter je foto's

Een van de grote voordelen van Adobe Lightroom is de mogelijkheid om te werken met RAW-bestanden. Deze onbewerkte bestanden bevatten alle informatie die je camera heeft vastgelegd, waardoor je meer vrijheid hebt tijdens het bewerkingsproces. Onze cursussen leren je hoe je het maximale uit je RAW-bestanden kunt halen en hoe je jouw foto’s kunt verbeteren met behulp van Lightroom.

Of je nu wilt leren hoe je kleuren kunt aanpassen, belichting kunt corrigeren of speciale effecten kunt toevoegen, onze Lightroom cursussen bieden een breed scala aan onderwerpen en technieken. Met behulp van duidelijke instructievideo’s en praktische opdrachten kun je direct aan de slag en je nieuwe kennis in de praktijk brengen.

Wacht niet langer en start vandaag nog met een Lightroom cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en ontdek de mogelijkheden van Adobe Lightroom voor jouw fotobewerking!

Deze instructeurs geven les over Lightroom

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →