Profielfoto van
Instructeur

Annebel

Adobe software

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Annebel

Annebel van Kints is de head trainer van het bedrijf SALT&. Al meer dan zes jaar maakt zij visuele content voor haar klanten. Haar carrière begon in de tijdschriftenbranche. Na 2 jaar besloot ze te gaan reizen en haar visuele ontwerp ideeën in de praktijk te brengen, dit was het begin van het bedrijf SALT&.

Ze heeft ervaring met het werken voor bedrijven die actief zijn op het gebied van duurzaamheid, food/drinks, mode, interieur, retail, professionele diensten en lokale ondernemers!

Haar design passie deelt ze graag met je. Met meer dan drie jaar ervaring en genoeg succes cases kan ze zeggen dat SALT& het perfecte leertraject heeft, waarmee jij in korte tijd het Adobe programma jezelf eigen kunt maken en jou vele uren scrollen, zoeken en frustratie kan besparen.

Annebel geeft les over deze onderwerpen

Design DTP Grafisch Ontwerp Grafische Vormgeving InDesign Photoshop

Cursussen

 • Adobe Photoshop master in één dag

  59
  2
  19

  Met behulp van Adobe Photoshop kun jij jouw zelf geschoten foto’s binnen no time omtoveren tot prachtige plaatjes. Met mijn jarenlange ervaring leer ik jou de fijne kneepjes van het vak.

 • Adobe InDesign master in één dag

  59
  1
  10

  Met behulp van Adobe InDesign kun jij zelfstandig aan de slag met de opmaak van drukwerk als brochures, posters en magazines. Voor digitale uitingen maak je Facebook/ LinkedIn banners, Mailchimp headers, Pinterest pins, en nog veel meer. You name it, jij kan het!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.