Maak je eigen brochure met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

Heb je de basis van Adobe of Affinity onder de knie en wil je deze kennis toepassen in de praktijk? In deze cursus kijk je mee over mijn schouder en ontdek hoe je een multi-page brochure ontwerpt.
  • Alle niveaus
  • 21 Lessen
  • 2u 6min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Een correcte samenwerking tussen de Adobe programma's Photoshop, Illustrator en InDesign
  • Een multi-page brochure ontwerpen
  • Een handige workflow leren voor het opmaken van een brochure
  • Leer van een grafisch vormgever

Maak je eigen brochure met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

Heb je de basiscursussen Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign of Affinity Photo, Designer en Publisher achter de rug? Top! Dan is het nu tijd om die skills in de praktijk te brengen. Met deze cursus til je jouw vaardigheden naar een hoger niveau door te leren hoe je een aantrekkelijke, multi-page brochure creëert.

Wat ga je maken?

Stap in de wereld van professionele vormgeving en werk aan een echte brochure. We gaan losse technieken transformeren in een vloeiende workflow. Kijk over mijn schouder mee hoe ik projecten aanpak van A tot Z met Photoshop, Illustrator en InDesign. Het gaat hier niet alleen om het eindproduct, maar vooral om het samenspel van technieken en programma’s.

Aan de slag met je basiskennis: Maak een multi-page brochure

Je hebt de basiscursussen gevolgd en weet nu hoe je de fundamenten van Adobe’s of Affinity’s software kunt gebruiken. Maar hoe zet je die kennis om in iets concreets? Precies hier duiken we in tijdens deze cursus. Ik neem je stap voor stap mee door de creatie van een brochure. Je leert niet alleen hoe je prachtige designs maakt, maar ook hoe je een efficiënte workflow ontwikkelt.

→ Heb je de basis van Adobe of Affinity nog niet onder de knie? Check hier de verschillende Adobe cursussen op Soofos, de Affinity cursussen op Soofos, of bekijk de cursussen op mijn eigen site: Creatie Nest.

Focus op workflow

Aan de hand van dit praktijkvoorbeeld laat ik je zien hoe je de Adobe-programma’s naadloos met elkaar combineert, om verbluffende media te realiseren. En het mooiste? Als je liever met Affinity werkt, geen probleem! De technieken die we bespreken, zijn net zo goed toe te passen met Affinity-programma’s.

Basiskennis vereist

Deze cursus heeft een hoger tempo omdat ik er vanuit ga dat je al bekend bent met de basis. Zo houd ik het boeiend en uitdagend. Voor een diepere duik in specifieke technieken kun je altijd terecht bij de uitgebreidere video’s over de verschillende design programma’s op Soofos, of op mijn website Creatie Nest.

Zo zit de cursus in elkaar

Van het aanpassen van mockups in Photoshop, het creëren van iconensets in Illustrator, tot het opzetten van een strakke layout in InDesign – deze cursus heeft het allemaal. Met 21 lessen, variërend van het definiëren van kleuren en tekststijlen tot het opmaken van de cover en de conclusie, zorg ik ervoor dat je aan het eind van de rit een brochure hebt om trots op te zijn.

Dus, wil jij jouw Adobe- of Affinity skills in de praktijk brengen en leren hoe je een brochure ontwerpt? Schrijf je dan nu in voor deze cursus!

Over de instructeur

Stefan is anders dan mening ander opleider. Hij heeft vele jaren werkervaring opgedaan als vormgever voor kleinere media-bureaus en internationale merken. Hij komt dus echt uit "het vak" en leert je alles wat je nodig hebt, en laat de overtollige technieken achterwege. Eind 2018 én 2019 werd hij door Springest.nl uitgeroepen tot Beste Nieuwe Trainer van 2018 en Beste Trainers van 2019. Oud cursisten van zowel online als offline cursussen bestempelen hem als menselijk, informeel en iemand die kennis heeft van zaken. Vol enthousiasme draagt hij zijn grafische kennis over aan jou Onder de naam Creatie Nest leert hij andere creatieve zelfstandigheid. Je bent na een cursus in staat onafhankelijk en zelfstandig te werken.

24,95Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.