Profielfoto van
Instructeur

Jildou

Grafische vormgeving, DTP

21

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Jildou

Mijn naam is Jildou Oost en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam bij House of Media als docent DTP. Naast voor de klas staan, houd ik me ook bezig met het ontwikkelen van lesmateriaal en het vervaardigen van videocursussen voor House of Training. Mijn grote liefde binnen het vak is het maken van (digitale) boeken en daarom is het programma InDesign ook mijn torenhoge favoriet! Met de cursus Starten met InDesign wil ik mensen die net beginnen met dit prachtige programma snel op weg te helpen door in een korte serie een aantal veelgebruikte Tools en werkwijzen te laten zien. En ik hoop stiekem dat ze daarna zo besmet zijn met het InDesign virus, dat ze doorgaan met het ontdekken van dit geweldige stuk software en de meest prachtige publicaties zullen gaan maken!

Cursussen

 • Snel op weg met Adobe InDesign 2024

  75
  0
  4

  Ontdek Adobe InDesign en leer professionele ontwerpen maken voor print en digitaal. Beheers basisvaardigheden zoals tekst-, pagina-, en afbeeldingsopmaak in slechts 3 uur en 51 minuten.

 • Quickstart Patronen maken in Adobe Illustrator

  9,99
  0
  13

  Met patronen transformeer je de wereld in een canvas vol kleur en textuur, waardoor elk project, van mode tot interieur, een persoonlijke en unieke uitstraling krijgt. Ze voegen diepte toe aan je creaties en maken van elk ontwerp een visueel feest.

 • Quickstart Fotorestauratie en -retouche

  9,99
  1
  13

  Doe mee en blaas oude foto's nieuw leven in! Schrijf je nu in voor de cursus Quickstart fotorestauratie en -retouche en transformeer je oude foto's in meesterwerken.

 • Quickstart Geanimeerde video maken met Adobe Express

  9,99
  2
  16

  Leer in 34 min. hoe je met Adobe Express geanimeerde video's kunt maken. Pas sjablonen aan, animeer objecten, en voeg muziek/voice-over toe.

 • Quickstart Poster maken met Adobe Express

  9,99
  3
  13

  Leer snel en moeiteloos posters maken met Adobe Express. Kies sjablonen, bewerk afbeeldingen en tekst, ideaal voor beginners. Schrijf je nu in en begin met het ontwerpen van je eerste poster!

 • AI in Photoshop Bèta

  9,99
  5
  59

  Leer werken met de nieuwe AI functionaliteiten binnen Photoshop Bèta en maak de mooiste fotobewerkingen in een handomdraai.

Opleidingen

Leer in deze opleiding op Soofos alles over DTP, met de Adobe programma's Indesign, Ilustrator en Photoshop

Allround DTP-er met Adobe

Alle niveaus
100 uur
5

Leer alles van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop zodat jij zelf professionele publicaties kunt maken, geprint en digitaal.

995

Blogs

Leer hier de biografie over de instructeur Jildoo Oost op Soofos, expert op het gebied van DTP

Instructeur Interview: Jildou Oost

In de reeks met instructeur interviews kom je meer te weten over de instructeurs op Soofos. House of Training is een van de aanbieders van…

16 februari 2017

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.