Affinity Publisher Cursussen

Ben jij op zoek naar een Online Cursus Affinity Publisher in het Nederlands? Op Soofos vind je diverse cursussen gegeven door ervaren designers. Of je nu net begint met desktop publishing of je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, wij hebben de perfecte cursus voor jou. Meld je direct aan en begin vandaag nog met leren!

 • Affinity Publisher 2.0

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €79.
  4
  30

  Geef je creativiteit de vleugels die het verdient en word een expert in professionele publicaties. Schrijf je nu in en begin meteen aan je reis naar designmastery met Affinity Publisher 2.0!

 • Affinity Publisher 2 – Digitale en Drukwerk PDF’s opmaken

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  4
  24

  Met Publisher maak jij je eigen drukwerk op, zoals visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Een ijzersterk programma om drukwerk mee op te maken!

 • Snel op weg met Affinity Publisher

  79
  2
  23

  Wil je in een handomdraai boeken, folders, flyers, huisstijlen of social media posts ontwerpen? Volg dan deze cursus en leer de ins en outs van desktoppublishing met Affinity Publisher!

 • Affinity Publisher 1.10 – Leer drukwerk PDF’s maken van een échte vormgever

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  2
  39

  **Nieuwere versie beschikbaar** Met Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Een ijzersterk programma om drukwerk mee op te maken!

 • Affinity Publisher 1.7 – Printwerk en PDF’s maken (Dé Adobe InDesign concurrent)

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €69.
  15
  58

  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je al je printmedia opmaken en je eigen pdf bestanden maken.

DTP met Affinity Publisher

Desktoppublishing (DTP) met Affinity Publisher stelt je in staat professionele documenten te creëren, zoals brochures, tijdschriften, en flyers. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en krachtige layouttools, kunnen zowel beginners als ervaren ontwerpers indrukwekkende publicaties ontwikkelen. Onze cursussen dekken alles van basis layoutprincipes tot geavanceerde technieken voor paginaopmaak en typografie.

Grafisch ontwerp met Affinity Publisher

Onze Affinity Publisher cursussen zijn speciaal ontworpen om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw grafisch ontwerpvaardigheden. Of je nu flyers, brochures, posters of boeken wilt ontwerpen, met Affinity Publisher kun je het allemaal. In onze cursussen leer je stap voor stap hoe je de verschillende tools en functies van Affinity Publisher kunt gebruiken om jouw ontwerpen tot leven te brengen. Van het opmaken van pagina’s tot het toevoegen van afbeeldingen en tekst, je leert alles wat je nodig hebt om professionele ontwerpen te maken.

Wat is het verschil tussen Affinity Publisher en Adobe InDesign?

Bij het kiezen tussen Affinity Publisher en Adobe InDesign, is het belangrijk om de verschillen in gebruiksgemak, functionaliteit en prijs te overwegen. Affinity Publisher biedt een eenmalige aankoop en is daarmee voordeliger vergeleken met het abonnementsmodel van Adobe InDesign. Qua functionaliteit komen beide programma’s overeen, maar InDesign heeft een iets steilere leercurve. Wel is InDesign de industriestandaard voor professionals en dus een noodzakelijke tool als je professioneel aan de slag wilt met DTP. Affinity Publisher daarentegen wordt geprezen om zijn intuïtieve interface en soepele integratie met Affinity Photo en Affinity Designer. Kwa functionaliteiten zul je met beide programma’s hetzelfde kunnen gebruiken. Veel ervaren designers werken dan ook met beide programma’s.

Affinity Publisher Nederlands of Engels - wat is makkelijker leren?

Het hangt vooral van jouw persoonlijke leervoorkeur en taalvaardigheid af. Veel termen binnen grafisch vormgeving zijn al in het Engels. De interface standaard in het Engels zetten zal het dus makkelijker maken om ook bijvoorbeeld Engelstalige instructievideo’s te bekijken. Nederlandstalige cursussen kunnen het leerproces vergemakkelijken voor diegenen die moeite hebben met technisch Engels. Het voordeel van de online cursussen op Soofos is dat de uitleg volledig in het Nederlands is, ook als de interface in het Engels staat ingesteld.

Wat is het verschil tussen Affinity Photo, Affinity Publisher en Affinity Designer

Elk programma is ontworpen met verschillende doeleinden in gedachten.

Affinity Photo is gericht op fotobewerking, ideaal voor het retoucheren van foto’s en digitale schilderkunst, vergelijkbaar met Adobe Photoshop.

Affinity Publisher is gespecialiseerd in desktoppublishing, perfect voor het maken van lay-outs voor boeken, tijdschriften, en meer, en staat gelijk aan Adobe InDesign.

Affinity Designer focust op vectorgrafiek en illustratie, ideaal voor grafische ontwerpen en UI/UX, vergelijkbaar met Adobe Illustrator.

De kracht van Affinity ligt in de soepele integratie tussen deze programma’s. Daarnaast betaal je éénmalig voor de programma’s ten opzichte van de abonnementen van Adobe. 

Affinity Publisher Leren Gebruiken

Het leren gebruiken van Affinity Publisher opent een wereld van mogelijkheden voor grafisch ontwerp en publicatie. Onze online cursussen bieden een diepgaande verkenning van alle tools en functies van het programma. Van het opzetten van je eerste document tot het beheersen van complexe layoutontwerpen, je leert hoe je de volledige potentie van Affinity Publisher kunt benutten om je creatieve ideeën tot leven te brengen.

Zo start je met een Online Cursus Affinity Publisher

Of je nu professionele documenten wilt maken voor je bedrijf, of je creatieve expressie wilt uitbreiden, onze cursussen Affinity Publisher leren jou de benodigde vaardigheden. Op Soofos kun je Onbeperkt Online Cursussen volgen met Soofos Plus. Ben je specifiek op zoek naar één cursus? Dan kan dat uiteraard ook en kun je de beste online cursus Affinity Publisher uitkiezen.

Deze instructeurs geven les over Affinity Publisher

Blogs over Affinity Publisher

interactieve ebooks affinity publisher

Interactieve e-books maken met Affinity Publisher

Maak eenvoudig interactieve e-books met Affinity Publisher. Leer in dit artikel hoe je statische tekst omzet naar een dynamische ervaring.

7 februari 2024

Lees wat is Grafische Vormgeving eigenlijk en waarom moet je het leren.

Grafisch vormgever worden? Dit moet je weten

Goede grafische vormgeving is tegenwoordig een van de skills die je nodig hebt voor online succes. Aan de slag met design? Dit moet je weten.

17 mei 2021

Leer grafisch vormgeven van een echte grafisch vormgever, Stefan Hensen

Ontmoet onze online instructeurs: Stefan Hensen van Creatie Nest

Durf te klikken! Dat is wat Stefan Hensen van het Creatie Nest je wilt meegeven in zijn cursussen grafische vormgeving. Maak kennis met je instructeur.

24 maart 2021

To Affinity and Beyond

Er is een ster rijzende in de grafische wereld: Affinity. Om de opkomst van Affinity te begrijpen, moeten we eerst kijken naar de huidige status…

16 maart 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.