Affinity Publisher 2.0

Martijn · 31 Juli 2023
Geef je creativiteit de vleugels die het verdient en word een expert in professionele publicaties. Schrijf je nu in en begin meteen aan je reis naar designmastery met Affinity Publisher 2.0!
 • Alle niveaus
 • 92 Lessen
 • 7u 2min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Efficient werken met Affinity Publisher 2.0
 • Flyers, brochures en magazines maken
 • Werken met vormen en afbeeldingen
 • Tekst bewerken en vormgeven

Cursus inhoud

Vouw uit

Leer Affinity Publisher 2.0: De ultieme online cursus voor professionele publicaties.

Ontdek de kracht van Affinity Publisher 2.0 en zeg vaarwel tegen gecompliceerde ontwerpprogramma’s! Met deze uitgebreide online cursus krijg je exclusieve toegang tot 92 boeiende lessen en meer dan 7 uur aan hoogwaardige videocontent, speciaal ontworpen om jou te helpen je ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

De Affinity Publisher 2.0 online cursus: Wat kun je verwachten?

 1. Een uitgebreide kennismaking met Affinity Publisher 2.0: Leer de ins en outs van deze revolutionaire publicatie software en ontdek hoe je je creatieve ideeën omzet in verbluffende publicaties.
 2. Stapsgewijze begeleiding: Volg onze gedetailleerde Affinity Publisher lessen die je door elk aspect van het programma leiden, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken.
 3. Praktijkgerichte opdrachten: Oefen je nieuw verworven Affinity Publisher vaardigheden met boeiende projecten en krijg waardevolle feedback van onze ervaren instructeurs.
 4. Flexibel leren: Geniet van de vrijheid om de Affinity Publisher cursus in je eigen tempo te volgen, waar en wanneer je maar wilt, met onbeperkte toegang tot alle lessen en materialen.
 5. Certificaat van deelname: Laat je expertise zien met een certificaat dat je succesvolle afronding van de Affinity Publisher 2.0 cursus bevestigt.

Waarom kiezen voor onze Online Cursus Affinity Publisher 2.0?

Of je nu een beginner bent die net begint met publicatiedesign of een doorgewinterde professional die op zoek is naar een naadloze overstap naar Affinity Publisher 2.0, onze online cursus heeft alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te verfijnen en je creatieve horizon te verbreden.

 • Leer van een Affinity Publisher expert: Martijn is een ervaren grafisch ontwerper die in deze cursus zijn diepgaande kennis van Affinity Publisher 2.0 met jou deelt.
 • Maak indrukwekkende ontwerpen met Affinity Publisher: Creëer verbluffende tijdschriften, brochures, posters en meer met behulp van de geavanceerde functies en tools van Affinity Publisher 2.0.
 • Verhoog je marktwaarde met Affinity Publisher skills: Voeg deze veelgevraagde vaardigheid toe aan je portfolio en maak jezelf onmisbaar in de wereld van publicatiedesign.

De cursus Affinity Publisher is opgedeeld in de volgende hoofdstukken:

 • Over Affinity Publisher 2
 • Werken met documenten en pagina’s
 • Vormen tekenen
 • Werken met kleur
 • Afbeeldingen plaatsen en bewerken
 • Tekst vormgeven en stileren
 • Exporteren en publiceren

De cursus bestaat uit 7 uur video verdeeld over 92 lessen, en bij nagenoeg elke les vindt je oefenbestanden zodat je direct mee kan doen in de praktijk.

Grijp deze kans en schrijf je vandaag nog in voor de ultieme online Affinity Publisher 2.0 cursus! Geef je creativiteit de vleugels die het verdient en word een expert in professionele publicaties. Schrijf je nu in en begin meteen aan je reis naar designmastery met Affinity Publisher 2.0!

Over de instructeur

Martijn

74 Cursussen

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Beoordelingen

4.5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ik was wat sceptisch om eerst een cursus te kopen en dan te ervaren of die didactisch goed in elkaar zat. Je komt nogal wat tegen op youtube …
  Je hebt mijn verwachtingen overtroffen. Een hoog tempo, didactisch fantastisch opgebouwd. Ik werk nu drie jaar met Affinity, maar door deze cursus begrijp ik veel beter wat ik aan het doen ben, waar ik alles kan vinden. Bovendien ontdekte ik functies waar ik uit mezelf nooit naar zou kijken, maar het werken zoveel gemakkelijker en sneller maken.
  Heb ondertussen ook de photo versie gekocht en heb er zin ook daar aan te beginnen.
  Kritische opmerkingen?
  Je geeft de mogelijkheid om vragen te stellen onder elke les, maar daar wordt blijkbaar niet naar gekeken. Dan zou ik die mogelijkheid ook niet geven.
  Aan het eind ga je ineens wel heel rap door de stof heen, slaat om onbekende reden items en keuze’s in de menustructuur over. Intussen voel ik me gevorderd genoeg om dat dan zelf uit te zoeken, maar het verschil met de eerste lessen valt wel op.

  Ik ben er heel blij mee
  Willem

 2. Ik gebruik affinity Publisher al een aantal jaren maar ik heb toch veel bijgeleerd. Even terug alles opgefrist. Goede cursus, duidelijke uitleg.

 3. Hele mooie, uitgebreide cursus met duidelijke uitleg. Misschien wel de beste introductiecursus op Affinity Publisher versie 2 hier op dit moment beschikbaar. Hoewel het een Nederlandstalige cursus is, moest ik wel aan de (nadrukkelijke) manier van Amerikaanse uitspraak (voor interface-elementen) wennen. Daarnaast vind ik het erg jammer, dat niet op vragen en/of opmerkingen wordt gereageerd. Anders had ik 5 sterren gegeven.

79Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 25 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.