Leer Animeren met onze Online Cursussen

Leer de kunst van animatie en breng je creaties tot leven! Ontdek de magie van bewegende beelden en maak je eigen animaties.

Opleidingen over Animeren

Leer alles over Adobe After Effects in deze opleiding en leer hoe je animaties, flitsende video-overgangen, animaties in 3D en special effects kunt toevoegen aan jouw videos

After Effects

Alle niveaus
60 uur

Leer alles over animaties, flitsende video-overgangen, animeren in 3D, karakteranimatie en special effects.

995

Animeren voor beginners: Leer de basis van 3D animatie

Wil je graag leren hoe je zelf animaties kunt maken? Dan is een animatiecursus op Soofos precies wat je nodig hebt! Of je nu geïnteresseerd bent in 3D animatie of het werken met Adobe After Effects, wij hebben de perfecte cursus voor jou.

Ontdek de wereld van animatie

Met onze animatiecursussen leer je stap voor stap de basisprincipes van animatie. Je leert hoe je personages kunt ontwerpen, 3D modellen en animaties maken, bewegingen kunt creëren en verhalen kunt vertellen door middel van animatie en motion graphics. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door het hele proces en geven je waardevolle tips en trucs om je animaties naar een hoger niveau te tillen.

Animeren met Adobe After Effects en Cinema 4D

Of je nu een beginner bent die de basis van 3D animatie en motion graphics wil leren of een gevorderde animator die zijn vaardigheden wil verbeteren, bij Soofos vind je de perfecte animatiecursus voor jou. En het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Wacht niet langer en start vandaag nog met het leren van animatietechnieken op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Animeren

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →