Animaties maken met Procreate Dreams

Karim · 10 Juni 2024

Procreate dreams maakt het super gemakkelijk om jouw statische tekeningen tot leven te brengen met animaties. Of je nu sociale media posts wilt laten opvallen, indrukwekkende presentaties wilt maken, of gewoon je artistieke horizon wilt verbreden!

  • Alle niveaus
  • 8 Lessen
  • 1u 25min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Snel aan de slag kunnen met Procreate Dreams
  • Leer hoe je statische tekeningen tot leven brengt met vloeiende animaties
  • Leer de belangrijkste gebaren gebruiken in de app
  • Leer hoe je audio kunt integreren in jouw animaties

Ontdek de magie van animatie met Procreate Dreams

Heb je altijd al willen leren animeren? In slechts 1,5 uur ontvouwt zich een wereld waarin jouw tekeningen tot leven komen, verhalen bewegen en je creatieve dromen realiteit worden.

Met gemak complexe animaties maken

Procreate Dreams gaat verder dan traditionele tekenapps; het is jouw toegangspoort tot de boeiende wereld van animatie. In deze cursus leer je hoe je met gemak complexe animaties, motion graphics, en interactieve kunstwerken kunt creëren. Stel je voor dat je jouw ideeën tot leven kunt wekken met de tik van je vinger en de kracht van je verbeelding.

Waarom animeren essentieel is voor jou

Of je nu je sociale media posts wilt laten opvallen, indrukwekkende presentaties wilt maken, of gewoon je artistieke horizon wilt verbreden, het leren animeren opent een nieuw speelveld van mogelijkheden. Deze cursus geeft je niet alleen de technische vaardigheden, maar ook het vertrouwen om te experimenteren, innoveren en je eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Wat je gaat leren (en wat niet)

Deze cursus heeft alles wat je nodig hebt om te beginnen met animeren in Procreate Dreams. We focussen op haalbare projecten en direct toepasbare vaardigheden, zonder je tijd te verdoen aan onnodige theorie of software van derden.

Benodigdheden

Om goed mee te kunnen doen met deze cursus heb je een iPad (en als het kan zelfs een apple pencil) nodig, en natuurlijk de Procreate Dreams app.

Speciaal voor jou

Deze cursus is op maat gemaakt voor creatievelingen die hun digitale kunst naar een hoger niveau willen tillen. Ongeacht je ervaringsniveau, zul je praktische tips en technieken ontdekken die je onmiddellijk kunt toepassen op je eigen projecten. Je leert niet alleen hoe je animaties maakt, maar ook hoe je ze kunt verrijken met audio, interactieve elementen en meer.

Wat betekent dit voor jou?

Stel je voor dat je niet langer alleen maar kijkt naar indrukwekkende animaties, maar ze zelf kunt maken. Dat je jouw verhalen, ideeën, en kunstwerken tot leven kunt brengen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit is je kans om te groeien als kunstenaar, je vaardigheden uit te breiden en je werk te transformeren.

Ben je klaar om je creatieve potentieel te ontketenen en de wereld van animatie te verkennen met Procreate Dreams? Schrijf je nu in, zeg vaarwel tegen technische beperkingen en verwelkom een wereld waarin jouw creativiteit de enige grens is!

 

Over de instructeur

Karim

6 Cursussen

Hallo,

Mijn naam is Karim en mijn hobby's zijn tekenen en schilderen. Ik werk en heb gewerkt met verschillende materialen, denk aan aquarel, houtskool, acryl en inkt.

Mijn creatieve reis begon al op jonge leeftijd en ben altijd gefascineerd geweest van een wit vel papier waarin je alle vrijheid hebt om wat ik in gedachte heb op papier te krijgen.

Sinds een aantal jaren heb ik mijn creatieve kant weer omarmd, nadat het lange tijd op de achtergrond was geraakt.

Dit heeft geleid naar het verkennen van diverse materialen, van traditionele verf, verschillende soorten papieren tot aan digitale tools om mijn creativiteit te uiten.

Ik geloof in de kracht van creativiteit en hoe dit ons leven kan verrijken. Voor de maker en de toeschouwer!

Of jij nu een beginner bent of al ervaring hebt, laten wij de wereld van kunst verkennen, grenzen verleggen en onze creativiteit ontketenen.

Ik hoop je snel te zien in mijn cursus en wens je veel plezier en creativiteit toe.

Met kleurrijke groeten,

Karim

 

Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €14,99.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 13 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.