DaVinci Resolve Cursussen

Ontdek de beste Cursussen DaVinci Resolve: leer videobewerking van experts om jouw creatieve vaardigheden te verbeteren.

 • Quickstart Motion Graphics in DaVinci Resolve

  9,99
  0
  4

  Leer hoe je met DaVinci Resolve's Fusion krachtige motion graphics maakt, van node-basics tot complexe keyframe-animaties.

 • Videoproducties met DaVinci Resolve

  35
  5
  56

  Wil je video’s maken met beeld, audio, afbeeldingen, tekst en overgangen, maar wil je geen dure software kopen? Volg deze cursus en maak binnen de kortste tijd je eigen films, clips, en bedrijfsvideo’s, met het gratis programma DaVinci Resolve.

Wat is DaVinci Resolve?

DaVinci Resolve is een krachtig videobewerkingsprogramma dat breed gebruikt wordt door professionals in de film- en televisie-industrie. Het biedt geavanceerde mogelijkheden voor het bewerken, kleurcorrigeren, audio nabewerken en visual effects toevoegen. Oorspronkelijk is Davinci Resolve bekend om zijn superieure kleurcorrigeringsfuncties. Ondertussen heeft heeft het videobewerkingsprogramma zich ontwikkeld tot een volledig postproductiepakket. In een Davinci Resolve cursus leer je alles om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Wat heb je nodig om Davinci Resolve te gebruiken?

Om DaVinci Resolve effectief te gebruiken, heb je een krachtige computer nodig met een sterke grafische kaart, voldoende RAM, en een snelle processor. Daarnaast is een goede kwaliteit beeldscherm aan te raden voor nauwkeurige kleurcorrectie. Met de meeste moderne Macbooks en laptops moet je DaVinci Resolve goed kunnen gebruiken Softwarevereisten kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de projecten die je wilt uitvoeren, dus een basissetup kan minder veeleisend zijn.

Wil je echt professioneel aan de slag? Dan heb je diverse specialistische keyboards en controllers om alle gewenste aanpassingen te kunnen doen.

Voor wie zijn Davinci Resolve Cursussen?

DaVinci Resolve cursussen zijn ideaal voor iedereen die professioneel wil leren hoe je videoproducties kunt bewerken en afwerken. Of je nu een beginnende videomaker bent of een ervaren editor die wilt overstappen naar DaVinci Resolve, deze cursussen bieden zowel basiskennis als geavanceerde technieken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Is Davinci Resolve echt gratis?

Ja, DaVinci Resolve biedt een volledig gratis versie die veel van de krachtige functies bevat die professionals gebruiken voor postproductie. Er is ook een betaalde versie, DaVinci Resolve Studio, die extra functionaliteiten biedt, zoals 3D-tools, meerdere gebruikers samenwerking en meer geavanceerde effecten. Voor veel gebruikers is de gratis versie echter meer dan voldoende om professionele resultaten te bereiken.

Deze instructeurs geven les over DaVinci Resolve

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.