Leer alles over infographics met onze online cursussen

Ontdek de kracht van Infographics en leer hoe je op een creatieve en overtuigende manier informatie kunt presenteren. Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

Opleidingen over Infographics

In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
(14)

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

995

Leer effectief ontwerpen met de Infographics cursus

Wil je leren hoe je op een effectieve manier infographics kunt ontwerpen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze Infographics cursus leer je alles over data visualisatie, grafisch ontwerp en informatiepresentatie. Ontdek hoe je complexe informatie op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier kunt presenteren.

Ontdek de kracht van data visualisatie

Data visualisatie is een essentieel onderdeel van infographics. Het stelt je in staat om grote hoeveelheden informatie om te zetten in overzichtelijke en begrijpelijke visuals. In de Infographics cursus leer je hoe je data kunt analyseren en vertalen naar grafieken, diagrammen en andere visuele elementen. Hierdoor kun je complexe informatie op een eenvoudige en aantrekkelijke manier presenteren.

Maak kennis met grafisch ontwerp en informatiepresentatie

Naast data visualisatie leer je in de Infographics cursus ook de basisprincipes van grafisch ontwerp en informatiepresentatie. Je leert hoe je kleuren, typografie en lay-out kunt gebruiken om je boodschap duidelijk over te brengen. Daarnaast ontdek je verschillende technieken om informatie op een gestructureerde en logische manier te presenteren. Met deze vaardigheden kun je infographics maken die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook effectief zijn in het overbrengen van informatie.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos Plus

Wil je graag aan de slag met het ontwerpen van infographics? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen. Leer op je eigen tempo en krijg toegang tot waardevolle kennis en vaardigheden. Wacht niet langer en ontdek de wereld van infographics met Soofos!

Deze instructeurs geven les over Infographics

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →