Infographics Cursussen

Ontdek de kracht van Infographics en leer hoe je op een creatieve en overtuigende manier informatie kunt presenteren. Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

 • Snel op weg met Adobe InDesign 2024

  75
  0
  4

  Ontdek Adobe InDesign en leer professionele ontwerpen maken voor print en digitaal. Beheers basisvaardigheden zoals tekst-, pagina-, en afbeeldingsopmaak in slechts 3 uur en 51 minuten.

 • Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

  Gratis
  4
  45

  In deze gratis cursus InDesign maak je kennis met één van de basisonderdelen van de DTP-tool van Adobe, namelijk het teken en bewerken van tekstkaders.

 • Qgis: krachtige kaarten maken met geodata

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €30.
  1
  63

  Met Qgis maak en bewerk je kaarten op een snelle manier, op basis van geografische data. In deze cursus leer je de basisvaardigheden waarmee je al heel snel leuke resultaten kunt krijgen. Qgis is open source en gratis te downloaden.

 • Online Cursus Animated Infographics met After Effects

  99
  0
  61

  Leer in deze online cursus hoe je met behulp van geanimeerde data, grafieken en illustraties fantastische infographics kan maken in Adobe After Effects.

 • Online Cursus Infographics Maken met Illustrator

  99
  13
  93

  Leer in deze online cursus infographics maken met Adobe Illustrator. Ga aan de slag en leer met illustraties, symbolen en grafieken communiceren.

 • Online Cursus Communiceren met Infographics

  75
  37
  219

  Leer in deze online cursus alle over het communiceren met infographics. Begin vandaag en leer alles over deze mooie manier van informatie delen.

 • Online Cursus Animate – Interactieve Infographics en Animaties

  75
  6
  127

  Leer in deze online cursus hoe je zonder kennis van programmeren (JavaScript) met Animate CC interactieve web content kunt maken.

Opleidingen over Infographics

In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
18

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

995

Leer effectief ontwerpen met de Infographics cursus

Wil je leren hoe je op een effectieve manier infographics kunt ontwerpen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze Infographics cursus leer je alles over data visualisatie, grafisch ontwerp en informatiepresentatie. Ontdek hoe je complexe informatie op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier kunt presenteren.

Ontdek de kracht van data visualisatie

Data visualisatie is een essentieel onderdeel van infographics. Het stelt je in staat om grote hoeveelheden informatie om te zetten in overzichtelijke en begrijpelijke visuals. In de Infographics cursus leer je hoe je data kunt analyseren en vertalen naar grafieken, diagrammen en andere visuele elementen. Hierdoor kun je complexe informatie op een eenvoudige en aantrekkelijke manier presenteren.

Maak kennis met grafisch ontwerp en informatiepresentatie

Naast data visualisatie leer je in de Infographics cursus ook de basisprincipes van grafisch ontwerp en informatiepresentatie. Je leert hoe je kleuren, typografie en lay-out kunt gebruiken om je boodschap duidelijk over te brengen. Daarnaast ontdek je verschillende technieken om informatie op een gestructureerde en logische manier te presenteren. Met deze vaardigheden kun je infographics maken die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook effectief zijn in het overbrengen van informatie.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos Plus

Wil je graag aan de slag met het ontwerpen van infographics? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen gratis volgen. Leer op je eigen tempo en krijg toegang tot waardevolle kennis en vaardigheden. Wacht niet langer en ontdek de wereld van infographics met Soofos!

Deze instructeurs geven les over Infographics

Blogs over Infographics

Infographics: Hoe helpen ze met informatie

Hoe kunnen infographics helpen bij online cursussen?

Gastblog: CoolerMedia Je verwacht natuurlijk veel van je cursus, zeker dat je er veel van leert. Dus dan is het belangrijk dat je alles goed…

13 maart 2018

Belinda kampf instructeur op Soofos

Instructeur Interview: Belinda Kampf

Belinda Kampf is recent gestart met het aanbieden van haar online cursussen op Soofos. De cursussen zijn gericht op de creatieve industrie, zoals de cursus…

1 februari 2017

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.