Leer hoe je een professionele website kunt maken met online cursussen

Leer alles over Website Ontwikkeling op Soofos en maak je eigen professionele website. Ontdek de wereld van Webdesign en leer werken met een CMS.

Gerelateerd

App-maken Content Marketing Conversie CSS Elementor HTML JavaScript Python SEO Tekst Schrijven Website Maken Webwinkel Woocommerce WordPress Toon alle

Opleidingen over Website Maken

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je applicaties kunt maken in React

Hands-on React

Gevorderd
100 uur
(1)

React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user interfaces te bouwen voor het web. In deze opleiding leer je hands-on de ins-en-outs van React.

995
In deze opleiding leer je hoe je door SEO meer bezoekers en klanten krijgt op jouw website

SEO: Meer bezoekers en klanten met je website

Alle niveaus
15 uur
(1)

Leer alles over SEO en verbeter je website zodat je meer bezoekers en klanten krijgt.

595
Leer hoe je kunt programmeren met Javascript in deze opleiding en leer een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld

Leren programmeren met JavaScript

Beginner
100 uur
(3)

Leer programmeren met JavaScript, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld en leg de basis voor andere programmeertalen.

995

Leer Website Maken met Cursussen op Soofos

Wil je graag leren hoe je je eigen website kunt maken? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Met onze cursussen over website ontwikkeling kun je online leren en je vaardigheden verbeteren op het gebied van webdesign, content management systemen, HTML en CSS, en zoekmachine optimalisatie.

Webdesign en Content Management Systemen

Onze cursussen over website maken bieden een uitgebreide introductie tot webdesign en content management systemen. Je leert hoe je aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites kunt ontwerpen, en hoe je deze kunt beheren met behulp van populaire content management systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar vaardigheden op het gebied van webdesign wil verbeteren.

HTML en CSS voor Website Ontwikkeling

Wil je graag meer controle hebben over het uiterlijk en de functionaliteit van je website? Dan is het leren van HTML en CSS essentieel. Onze cursussen bieden een stapsgewijze introductie tot deze programmeertalen, zodat je zelfstandig websites kunt ontwikkelen en aanpassen. Of je nu een eenvoudige website wilt maken of een complexe webapplicatie wilt bouwen, met de kennis van HTML en CSS kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Optimaliseer je Website voor Zoekmachines

Een mooie en goed functionerende website is belangrijk, maar het is ook essentieel dat je website goed vindbaar is in zoekmachines. Onze cursussen over zoekmachine optimalisatie leren je hoe je je website kunt optimaliseren, zodat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt. Je leert onder andere hoe je relevante zoekwoorden kunt gebruiken, hoe je je website kunt optimaliseren voor snelheid en gebruiksvriendelijkheid, en hoe je backlinks kunt verkrijgen.

Deze instructeurs geven les over Website Maken

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.