De cursus in het kort:

Gratis meer over HTML.
Kennismaken met programmeren.
Leer de code kennen en gebruiken.
Begin gratis met deze cursus.

Leer gratis meer over HTML programmeren

Het bouwen van een website vergt programmeervaardigheden. De standaard op het web is HyperText Markup Language en kennis hiervan is voor iedereen die zich in zeker mate bezig houdt met het internet een vereiste. Het is dus belangrijk dat je weet wat je doet. Vandaag kan je gratis een begin maken met het programmeren van een website in HTML. Je leert enkele belangrijke vaardigheden die je nodig hebt om succesvol een webpagina te kunnen structureren in deze programmeertaal.

 

Omschrijving van deze cursus websites bouwen in HTML

In deze gratis cursus leer je snel basisvaardigheden en -kennis van de codetaal HTML. Je leert wat het inhoudt om te programmeren in deze programmeertaal en je ontdekt welke standaarden er over het gehele internet gebruikt worden. Daarnaast ga je met oefenbestanden aan de gang om zelf een pagina op te bouwen in deze programmeertaal. Je leert dus gratis en snel enkele praktische vaardigheden. Aan de hand van de oefeningen en de instructievideo’s kan je er snel achter komen of programmeren iets voor je is.

 

In deze gratis programmeercursus leer je:

Wat programmeren in deze programmeertaal inhoudt en welke standaarden er gebruikt worden;

Verschillende webdesign-technieken kennen;

Hoe je zelf een pagina in HTML kan maken.

 

Ga aan de slag en ontdek gratis meer over programmeren in HTML!

 

Meer leren over het programmeren voor het internet?

Wil je alles leren over het maken van een website met HTML en CSS? In de complete cursus gaan we verder waar deze kennismakingscursus stopt. In de complete cursus leer je eerst hoe je een pagina maakt met deze codetaal. Vervolgens leer je de vormgeving van webpagina’s onder de knie te krijgen met CSS. Dit is de werkwijze voor het creëren van prachtige webpagina’s. Eerst zorgen dat de HTML op orde is en vervolgens de vormgeving bepalen met CSS.

 

Bekijk de volledige cursus →

Over de Instructeur

Profielfoto

Belinda Kampf

Mijn naam is Belinda Kampf. Ik ben al jaren actief in de grafische sector en weet alles van de programma’s waarmee jij grafisch kunt ontwerpen. Na lang zelf actief te zijn geweest als grafisch ontwerper geef ik nu voornamelijk les over alles wat met design te maken heeft. Na veel offline les gegeven te hebben, heb ik nu van de belangrijkste kennis gebundeld in online cursussen. Met deze kennis kun je zelf snel aan de slag. Met behulp van video's en oefenbestanden kun je op je eigen tempo leren door te doen. Ik hoop ook jou enthousiast te krijgen en help je met veel plezier op weg in de grafische sector.

Bekijk meer cursussen van Belinda Kampf →

Cursusoverzicht

1. Starten met HTML
1.0 – Oefenbestanden starten met HTML 00:01:00
1.1 – Standaarden van het web 00:05:00
1.2 – Technieken voor het webdesignen 00:08:00
1.3 – Bronmap 00:05:00
2. Eerste HTML pagina maken
2.1 – De DOM (Document Object Model)PROEFLES 00:03:00
2.2 – De doctype 00:02:00
2.3 – De head 00:06:00
2.4 – De body 00:03:00

Reviews

4

4
1 beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren1
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0
  1. Prima

    4

    Goede duidelijke introductie voor HTML / CSS

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.