WooCommerce Cursussen

Ontdek de kracht van Woocommerce met onze cursussen en leer alles over het opzetten en optimaliseren van jouw eigen succesvolle webshop.

 • Jouw Webwinkel beginnen in 6 eenvoudige stappen met Woocommerce 2023

  Oorspronkelijke prijs was: €85.Huidige prijs is: €38.
  2
  42

  Een goed begin is het halve werk. In deze training leer je alles wat je minimaal nodig hebt om goed van start te kunnen gaan met jouw webwinkel. Alle aspecten komen aan bod van product fotografie tot opzetten van je wettelijke pagina's.

 • Online Cursus WooCommerce Webwinkels

  67
  21
  204

  Ook jij kunt een eigen webshop bouwen en onderhouden. Jij ja, zonder kennis van code, HTML, CSS en andere technische moeilijkheden. In deze online cursus WooCommerce ga je het leren. Wil je ook in WordPress eenvoudig zelf een webwinkel bouwen? Dan is dit het perfecte startpunt.

Ontdek de wereld van Woocommerce met onze cursussen

Wil je graag een eigen online winkel starten en ben je op zoek naar de juiste tools en kennis? Dan zijn onze cursussen over Woocommerce perfect voor jou! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met e-commerce, onze cursussen bieden voor ieder wat wils.

Leer alles over het opzetten van een succesvolle webshop

Met onze Woocommerce cursussen leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle webshop op te zetten. Van het installeren en configureren van Woocommerce op je WordPress website tot het beheren van producten, betalingen en verzendingen. We nemen je stap voor stap mee in het proces, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt met jouw online winkel.

Optimaliseer je verkoopplatform met Woocommerce

Een goede webshop is meer dan alleen een mooi design. Met onze cursussen leer je hoe je jouw verkoopplatform kunt optimaliseren met behulp van Woocommerce. Ontdek hoe je jouw producten het beste kunt presenteren, hoe je de gebruiksvriendelijkheid van je webshop kunt verbeteren en hoe je jouw online winkel kunt laten groeien door middel van marketing en SEO.

Of je nu een kleine webshop wilt starten of een bestaande webshop naar een hoger niveau wilt tillen, onze Woocommerce cursussen bieden de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos

Wil je graag aan de slag met Woocommerce? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van Woocommerce en zet jouw online winkel op de kaart!

Deze instructeurs geven les over Woocommerce

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.