Profielfoto van
Instructeur

Arthur

Website development

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Arthur

Vraag je je ook wel eens af waarom je tegenwoordig bijna geen website meer online kunt krijgen zonder dure hosting, coaching en abonnementen voor software en online oplossingen ?

Zie jij nog wat je echt nodig hebt tussen de duizenden oplossingen die er nu zijn?

Als IT expert heb ik 25 jaar op de Vrije Universiteit gewerkt en daarnaast ben ik veel bezig geweest met het maken van websites.  Ik heb het geluk dat ik vanuit mijn werk, privé interesse en mijn fotografie carrière, veel ervaring heb opgedaan in de oplossingen die er zijn. Ook  oplossingen die zowel professioneel en gratis zijn, of in uiterste geval low budget.

Ik kwam erachter dat, als je als ondernemer je eigen site wilt opzetten er heel wat cursussen zijn. Vaak is het grootste deel van de inhoud niet van belang voor jouw onderneming, waardoor je onnodig veel tijd besteedt aan niet relevante zaken.

Maar wat als je zo snel mogelijk je onderneming online wil hebben? Wat moet je doen en weten om dat voor elkaar te krijgen?

Ik vind niets erger dan, als ondernemer je website al een half jaar of jaar op ‘under construction’ te hebben. Dit zette mij ertoe aan om een cursus te maken die je alleen het noodzakelijke leert, om in ieder geval snel van start te kunnen gaan.

Cursussen

  • Jouw Webwinkel beginnen in 6 eenvoudige stappen met Woocommerce 2023

    Oorspronkelijke prijs was: €85.Huidige prijs is: €38.
    2
    41

    Een goed begin is het halve werk. In deze training leer je alles wat je minimaal nodig hebt om goed van start te kunnen gaan met jouw webwinkel. Alle aspecten komen aan bod van product fotografie tot opzetten van je wettelijke pagina's.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.