WordPress Cursussen

Ontdek de wereld van WordPres. Leer over website ontwikkeling, content management, thema’s en plugins, design en SEO optimalisatie. Start vandaag nog!

 • Jouw Webwinkel beginnen in 6 eenvoudige stappen met Woocommerce 2023

  Oorspronkelijke prijs was: €85.Huidige prijs is: €38.
  2
  41

  Een goed begin is het halve werk. In deze training leer je alles wat je minimaal nodig hebt om goed van start te kunnen gaan met jouw webwinkel. Alle aspecten komen aan bod van product fotografie tot opzetten van je wettelijke pagina's.

 • Zelf je website maken met WordPress 2021 en Elementor

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €34,99.
  4
  164

  Je wil zelf je website bouwen en onderhouden, maar je hebt geen idee hoe er aan te beginnen? In deze online videocursus help ik je om in no-time zelf je website te bouwen met Wordpress en Elementor. Je hebt tevens geen technische kennis nodig!

 • Online Cursus WooCommerce Webwinkels

  67
  21
  204

  Ook jij kunt een eigen webshop bouwen en onderhouden. Jij ja, zonder kennis van code, HTML, CSS en andere technische moeilijkheden. In deze online cursus WooCommerce ga je het leren. Wil je ook in WordPress eenvoudig zelf een webwinkel bouwen? Dan is dit het perfecte startpunt.

 • WordPress Cursus 2024. De beste en snelste manier om je website te bouwen.

  Oorspronkelijke prijs was: €347.Huidige prijs is: €197.
  31
  586

  Wil je een eigen website of blog starten maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen? Deze unieke online videocursus WordPress helpt jou bij het ontwikkelen van een indrukwekkende website die gemakkelijk zelf te onderhouden is.

 • Gratis introductiecursus WordPress

  Gratis
  16
  190

  In deze gratis cursus WordPress ga je aan de slag met enkele functies van het CMS. Leer bijvoorbeeld over Gutenberg en de customizer.

 • Online Cursus WordPress (met Gutenberg)

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €49.
  99
  793

  Of je nou een blog of eigen bedrijf hebt, of je marketing skills wilt uitbreiden, WordPress is een van de belangrijkste tools om websites te bouwen en te beheren. In deze online cursus WordPress leer je hoe je je eigen website maakt, ga je aan de slag met het maken van pagina’s, het plaatsen van blogs en berichten en leer je de handige Gutenburg Editor gebruiken. Volledig online, in je eigen tempo, en met levenslange toegang.

 • Websites Maken met WordPress

  34,95
  5
  81

  In deze cursus WordPress leer je alles over het programma en maak je zelf je eerste website door middel van stap voor stap uitgeschreven opdrachten.

 • Cursus WordPress Website Maken – A tot Z

  99
  19
  298

  WordPress voor iedereen die zelf een website wilt maken. Je krijgt hier de basis van WordPress inclusief de nieuwe editor Gutenburg en de gratis page builder Elementor. Alles opgenomen in 2021. Met het thema Astra en de plugin Elementor wordt snel een website gebouwd. Alle onderdelen van uploaden thema's, instellen menu's worden besproken. Elementor is een uitgebreide plugin en deze komt helemaal in hoofdstuk 4 ter sprake. Dus alle gratis elementen en wat je ermee kunt , laat ik daar zien. Na het onderhoud hoofdstuk staan nog alle video's die in 2016 zijn opgenomen. Daar staan de gevorderde onderwerpen komen aan bod. Zoals: Webwinkel maken | HTML en CSS | Template's maken | Kind thema's maken. Je kunt dit als achtergrond info zien. De principes in 2021 zijn nog hetzelfde als in 2016. Alleen nu bouwt iedereen met een pagebuilder en heb je niet veel achtergrond kennis meer nodig.

 • Online Cursus WordPress

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €49.
  23
  414

  In deze online cursus WordPress laten we je zien hoe je zonder kennis van codetalen als HTML en CSS toch een mooie website kan maken met behulp van WordPress.

WordPress cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag leren hoe je zelf een website kunt ontwikkelen? Dan zijn de WordPress cursussen op Soofos precies wat je zoekt! Met WordPress, een content management systeem, kun je op een eenvoudige manier je eigen website bouwen en beheren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden voor ieder wat wils.

Leer alles over thema's en plugins

Een van de belangrijkste aspecten van WordPress is het gebruik van thema’s en plugins. Met thema’s kun je het uiterlijk van je website bepalen en met plugins kun je extra functionaliteiten toevoegen. In onze cursussen leer je hoe je de juiste thema’s en plugins kunt kiezen en hoe je ze kunt installeren en aanpassen. Of je nu een strakke zakelijke website wilt maken of een creatieve blog, met de juiste thema’s en plugins kun je jouw website helemaal naar jouw wensen vormgeven.

Maak je website uniek met website design en SEO optimalisatie

Naast het kiezen van een geschikt thema en het toevoegen van handige plugins, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan het design van je website en de SEO optimalisatie. In onze cursussen leer je hoe je een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design kunt creëren, zodat je website er professioneel uitziet en bezoekers aanspreekt. Daarnaast leer je hoe je jouw website kunt optimaliseren voor zoekmachines, zodat je beter vindbaar bent en meer bezoekers kunt trekken.

Wil je graag aan de slag met een van onze WordPress cursussen? Start dan vandaag nog met leren op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Ga nu naar onze website en ontdek de wereld van WordPress!

Deze instructeurs geven les over WordPress

Blogs over WordPress

Ga aan de slag met deze tools om zelf een website te maken

Beste tools om zelf een website mee te maken

Wanneer je tegenwoordig gevonden wil worden of een digitaal uithangbord wil hebben, dan moet je een website hebben. Het maken van een website is gelukkig…

15 augustus 2019

Zelf succesvol een website bouwen met onze tips

5 tips om zelf makkelijk een website te bouwen

Elk bedrijf heeft er wel eentje nodig: een website. Maar niet alleen bedrijven maken er graag gebruik van. Ook freelancers, ZZP’ers en zelfs hobbyisten willen…

5 februari 2019

Top 10 Cursussen voor de ZZP'er

Top 10 Cursussen voor de ZZP’er

Er zijn veel mensen die iets voor zichzelf beginnen. Hoe onderscheid je je dan? Ten eerste met kennis. Het is dus nodig dat je een…

14 januari 2019

Leer makkelijk en snel je eigen website maken

Je eigen website maken – Waar begin je?

Het internet is voor alle bedrijven, ZZP’ers en zelfstandigen een belangrijke plek. Je eigen website is dan ook een belangrijk uithangbord, waarmee je jezelf op…

10 februari 2017

Lees meer over de Soofos instructeur Gilles van der meij en waarom hij een online cursus heeft gemaakt

Instructeur Interview: Gilles van der Meij

Op Soofos zijn meer dan 60 verschillende instructeurs actief, waaronder Gilles van der Meij. Dankzij een aantal vragen zijn we meer over Gilles en het…

22 december 2016

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.