Online Cursus WooCommerce Webwinkels

Martijn · 28 Februari 2023
Ook jij kunt een eigen webshop bouwen en onderhouden. Jij ja, zonder kennis van code, HTML, CSS en andere technische moeilijkheden. In deze online cursus WooCommerce ga je het leren. Wil je ook in WordPress eenvoudig zelf een webwinkel bouwen? Dan is dit het perfecte startpunt.
 • Beginner
 • 25 Lessen
 • 1u 52min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer hoe je WordPress installeert.
 • Belangrijke instellingen van WooCommerce.
 • Betalingsverkeer instellen en regelen.
 • Online marketing van je aanbod.

Misschien wil je je offline aanbod ook online aanbieden, of droom je al langer van online werken. Een webshop is dan een must, en minder moeilijk dan je denkt! Ook zonder dat je met code kunt werken kun je een mooie, functionele en makkelijk te onderhouden webshop neerzetten. In deze cursus leer je in één dag zelf je webshop bouwen in WordPress.

Bouw je eigen webwinkel met WooCommerce

Webdesign en de systemen daarachter kunnen intimiderend lijken, en zijn een vak apart. Gelukkig kun je dankzij de kant en klare themes en plugins van WordPress zelf een webwinkel bouwen die op rolletjes loopt. In deze themes en plugins zit alles wat je nodig hebt om binnen één dag een mooie website met online shop te kunnen bouwen. Je hoeft hier geen technische achtergrond voor te hebben.

Razendsnel je eigen webshop bouwen

In deze cursus leer je precies dat: hoe je van A tot Z je website met online winkel maakt en online zet, en welke technische snufjes je voor je online marketing kunt inzetten. Deze cursus is geschikt voor ondernemers met de behoefte om hun eigen website te beheren, hobbyisten of aspirant-webdesigners. Aan de slag!

Over de instructeur

Martijn

74 Cursussen

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Beoordelingen

4.5 Gemiddelde beoordeling

21 Beoordelingen

 • 5
  15
 • 4
  3
 • 3
  2
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Echt een goede en duidelijke training, stap voor stap ga je er door heen.

 2. Je krijgt waar je voor betaalt. De cursus is zeer beperkt en leidt niet tot een mooie webshop. Ook krijg ik geen antwoord op mijn vragen. Helaas.

 3. interessante cursus om een eenvoudige webshop op te richten.

 4. Cursus geeft stap voor stap helder inzicht in hoe je een webwinkel opzet met WooCommerce

 5. Veel geleerd tijdens deze cursus.

 6. de cursus is helaas erg beknopt , bij het groeperen en variabele producte staan nog heel veel meer opties die eigenlijk niet eens aan bod komen , zeer jammer , en dit verlaagt de score van de cursus

 7. De cursus is makkelijk te volgen. De uitleg is helder, en de mogelijkheid tot vragen stellen onder aan iedere video is een handige vinding, Een aanrader en ik ga zeker ook met andere cursussen aan de slag!

 8. Prima cursus, heldere uitleg en uitleg per video in goed tempo gesproken.

 9. Zeer nuttig en helder uitgelegd in kort begrijpelijke video’s. Steeds in stapjes. Je kunt zelf meedoen op je eigen account dus ook nog eens practisch. Een echte aanrader!!

 10. Vrij basic cursus. Belangrijke zaken als account aanmaken en e-mailinstellingen komen helaas niet aan bod.

67Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 200 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.