Profielfoto van

Thomas

Robotic Process Automation (RPA), Python Automatisering, Web Development

Instructeur

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Thomas

Als programmeur en innovation consultant was Thomas de afgelopen jaren betrokken bij toonaangevende innovatieprojecten bij de meest succesvolle bedrijven in de financiële sector, life sciences, telecom en de hightech industrie.

Door middel van baanbrekende technologieën zoals Robotics, Artificiële Intelligentie en Cloud stelde hij deze bedrijven in staat hun leidinggevende positie te behouden en te innoveren met nieuwe businessmodellen.

Overtuigd dat technologie voor iedereen beschikbaar moet zijn, stelt hij zijn kennis via Soofos ter beschikking aan jou, zodat jij in staat bent jouw doelen te bereiken door middel van de laatste technologische innovaties!

Cursussen

 • 1 Hoofdstuk

  Mini Cursus Python: Maak gratis kennis met programmeren!

  3
  Wil je al langer leren programmeren, maar aarzel je omdat het te moeilijk en wiskundig lijkt? In deze cursus maak je kennis met programmeren in Python. Je kijkt over mijn schouder mee en bouwt samen met mij het spel hoger/lager in Python! In elke les voegen we een klein stukje aan ons project toe, om aan het einde een compleet spel zelf te hebben ontwikkeld!
 • 8 Hoofdstukken

  Cursus Python: leren programmeren voor beginners

  5

  Wil je al langer leren programmeren, maar aarzel je omdat het te moeilijk en wiskundig lijkt? Met deze cursus kan iedereen leren programmeren! We gaan aan de slag met Python, de populairste programmeertaal van dit moment, en leggen het in begrijpelijke taal uit.

 • 10 Hoofdstukken

  Introductiecursus Robotic Process Automation (RPA) Ontwikkelaar UiPath

  5

  In deze cursus leer je hoe je door middel van UiPath RPA (Robotic Process Automation) repetitieve en saaie taken thuis of op je werk kunt automatiseren. Je oefent met echte applicaties en leert hoe je robots bouwt met de laatste 'best practices'. Aan het einde van deze cursus ben je in staat robots te bouwen voor jezelf of voor organisaties.

Blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.