Ontdek de online opleidingen op Soofos.

React Opleiding

Leer applicaties maken in React, één van de meest gebruikte frameworks ter wereld dat gebruikt wordt door o.a. Facebook, Instagram en Airbnb. Ga praktisch aan de slag met deze React Opleiding.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of betaal 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat
In dit traject leer je applicaties maken met React
Een hands-on traject over React, te volgen met het stap budget
Leer alles over React, het programma waarmee je user interfaces kunt bouwen zoals Facebook en Instagram

Dit leer je tijdens de React Opleiding 👨‍🎓

We gaan React vanaf de bodem tot aan de top doornemen en vrijwel alles wat het te bieden heeft bekijken. Ook ga je werken met TypeScript zodat je sneller bugs uit je code vist. Je rondt de opleiding af door een applicatie te bouwen met open-source libraries. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe een echte React applicatie eruit ziet.

Zo zit deze React opleiding in elkaar

Nog meer weten over deze opleiding? Download de brochure en lees alles rustig door.

Krijg les van Maarten Hus

Mijn naam is Maarten Hus en ik ben gespecialiseerd in front-end development. Als front-ender heb ik vele stylen van front-end meegemaakt: van HTML en CSS met een snufje jQuery, tot serieuze applicaties geschreven in Ember.js en Angular.js.

Toen verscheen React op het toneel en verwierf het ook direct een plek in mijn hart. Een user interface framework dat goed samenwerkt met TypeScript, waardoor mijn code beter onderhouden werd. Ook lijkt het op JavaScript, en hoef ik dus niet de 100ste template language te leren.

Ik was meteen verkocht.

Graag deel ik met jouw mijn React ervaring, en hoop dat je er net als ik, veel plezier in hebt.

Dit kun je na afloop van de React opleiding 💪

Zo werkt een opleiding op Soofos 🚀

Een opleiding op Soofos werkt anders dan een online cursus. Aan de hand van zelfstudiematerialen, live-sessies en een afsluitende opdracht, word jij opgeleid tot een volwaardig expert op dit gebied. Haal je een voldoende op de eindopdracht? Dan ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je de stof beheerst.
Bekijk uitlegvideo

Stap 1 Aanmelden

Betaal de opleiding via jouw werkgever of maak gebruik van een opleidingsbudget. Betaal je zelf? Dan kun je ook kiezen voor gespreid betalen.

Stap 2 Begin met leren

Zodra de betaling verwerkt is kun je starten met de opleiding. Ga aan de slag met de zelfstudie materialen, neem deel aan een live sessie en stel vragen.

Stap 3 Maak de eindopracht

De eindopdracht is dé manier om te laten zien dat je de nieuwe kennis beheerst. Je levert deze in en de begeleider zal jouw eindopdracht beoordelen.

Stap 4 Behaal jouw certificaat

Behaal je een voldoende voor de eindopdracht? Dan krijg je een certificaat voor de opleiding waarmee je kunt aantonen dat je de skills beheerst.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of betaal 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat

Dit zijn de onderdelen van de React opleiding

Nog meer weten over deze opleiding? Download de brochure en lees alles rustig door.

Voordat we beginnen aan de cursus moeten we eerst je ontwikkelomgeving opzetten, daarna kunnen we aan de slag.

Setup

Voordat we beginnen aan de react opleiding moeten we eerst je ontwikkelomgeving opzetten, daarna kunnen we aan de slag.

Moderne React applicaties schrijft men steeds meer in je in de taal TypeScript. In dit onderdeel leren we genoeg TypeScript om het effectief in combinatie met React te gebruiken.

TypeScript

Moderne React applicaties schrijft men steeds meer in je in de taal TypeScript. In dit onderdeel leren we genoeg TypeScript om het effectief
in combinatie met React te gebruiken.

We gaan stap voor stap leren hoe React werkt. Hoe werken componenten? Wat is JSX? Vragen waar dit onderdeel antwoord op geeft.

React

We gaan stap voor stap leren hoe React werkt. Hoe werken componenten? Wat is JSX? Vragen waar dit onderdeel antwoord op geeft.

In dit onderdeel gaan we leren hoe we dynamische componenten kunnen maken. Je weet hierna hoe je React kan gebruiken om herhaling te voorkomen, nooit meer zul je HTML tot in den treure herhalen.

Props en children

In dit onderdeel van de React opleiding gaan we leren hoe we dynamische componenten kunnen
maken. Je weet hierna hoe je React kan gebruiken om herhaling te voorkomen. Nooit meer zul je HTML tot in den treuren hoeven herhalen.

Dit onderdeel focust zich op hooks, een kenmerk van modern React. Met hooks kunnen we reageren op user input, maar ook kunnen we netwerk request maken.

Hooks

Dit onderdeel focust zich op hooks, een kenmerk van modern React. Met hooks kunnen we reageren op user input, maar ook kunnen we
netwerk request maken.

Met alle React kennis die je hebt vergaard ga je nu een echt applicatie maken namelijk een Pokedex!

Applicatie maken

Met alle React kennis die je hebt vergaard ga je nu een echt applicatie maken, namelijk een Pokedex!

Volg live sessies om je te verdiepen en stel al je vragen live!

Bonus: Live-sessies

Tijdens de opleiding zijn er meerdere interactieve live sessies over de verschillende onderdelen. Duik verder de diepte in en stel al jouw vragen live!

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of betaal 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat

Dit maakt deze opleiding zo uniek

Live sessies en feedback

Bij een opleiding zijn er meer mogelijkheden om vragen te stellen en om begeleiding te krijgen. Naast de online live sessies is er ook een groep waar je jouw vragen kunt stellen.

Krijg les van echte experts

Opleidingen gaan nog een stapje verder dan cursussen. Je krijgt les van alleen de allerbeste instructeurs, De instructeurs worden gecontroleerd op kwaliteit, ervaring en behaalde kwalificeringen.

Recht op jouw doel af

Aan de hand van opdrachten en videolessen leer je alles wat je moet weten. Je werkt stapsgewijs toe naar een eindopdracht waarmee je al je kennis in de praktijk gaat brengen. 

Dit vinden cursisten van de opleiding

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de uitlegvideo over hoe een opleiding op Soofos werkt.

Deze opleiding duurt 6 maanden vanaf jouw startdatum. Binnen deze termijn dien je een voldoende voor de eindopdracht te halen om de opleiding succesvol af te ronden.

Mocht het door omstandigheden je toch niet lukken om de opleiding binnen 6 maanden af te ronden, dan kun je het best contact met ons opnemen via [email protected]. We zullen dan samen kijken naar de beste oplossing.

Als je direct betaald krijg je direct toegang. Je kunt ook kiezen voor een latere startdatum. Je ontvangt dan een mail met de mogelijkheid om eerder te starten als dat gewenst is.

Deze opleiding duurt 6 maanden. Het ligt grotendeels aan jezelf hoe snel je er doorheen gaat, en wanneer je er aan werkt. Houd er rekening mee dat je, naast het kijken van de video’s en het bijwonen van live-sessies, ook bezig bent het maken van de eindopdracht of -toets. Neem hier dus voldoende tijd voor.

De belangrijkste verschillen tussen opleidingen en cursussen zijn:

 1. De videolessen van een opleiding zijn gemaakt door de allerbeste instructeurs op Soofos, met relevante werkervaring of certificeringen. De opleidingen zijn dus van de hoogste kwaliteit.
 2. Tijdens de opleiding worden meerdere live sessies gegeven waar je aan deel kunt nemen.
 3. Een opleiding werkt toe naar een einddoel met een afrondende opdracht, waar je ook een speciaal certificaat voor behaald.
 4. Tijdens de opleiding heb je de mogelijkheid om feedback te krijgen van echte professionals in het vakgebied.
Zeker. Tijdens het afrekenen kan je de bedrijfsgegevens van jouw werkgever invullen. Je kunt direct zelf betalen en de kosten terugvragen bij je werkgever, of je kunt kiezen om op rekening te betalen. De factuur wordt dan direct naar jouw werkgever gestuurd. Je krijgt dan toegang zodra de betaling van jouw werkgever verwerkt is.

Er zijn verschillende mogelijkheden en subsidies beschikbaar. Helaas is vanaf 2024 het STAP-budget afgeschaft. Echter zijn er nog veel andere subsidies beschikbaar, die je ook voor de opleidingen bij Soofos kunt gebruiken. Zo zijn er mogelijkheden in samenwerking met het UWV, kun je gebruik maken van het omscholingsbudget in Rotterdam en zijn er andere budgetten beschikbaar. Dit is vaak afhankelijk van jouw eigen situatie.

Klik hier om een overzicht van beschikbare subsidies te bekijken

Wil jij meedoen aan de opleiding "Hands-on React" en dit leren:

Volg deze complete opleiding op Soofos

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of betaal 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Of 4 × 224

Registreer
 • Duurt 6 maanden
 • 9,2 beoordeling
 • Incl. begeleiding
 • Incl. certificaat
Meer weten over de opleiding?
Vraag de brochure aan 📘
Brochure react
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.