Gratis online cursus: Leer selecties maken in Photoshop

Martijn · 6 September 2023
In deze gratis cursus maak jij kennis met Photoshop. In 18 lessen legt Martijn van Weeghel, gecertificeerd Adobe Instructeur, jou uit hoe je zelf de perfecte selectie maakt. Je krijgt volledig gratis toegang tot deze cursus en zit nergens aan vast!
 • Alle niveaus
 • 20 Lessen
 • 1u 57min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Leer de basis van Photoshop - het maken van selecties
 • Ontdek de mogelijkheden van Adobe Photoshop
 • Leer gratis werken met de lasso tool
 • In minder dan 2 uur de basis van fotobewerking met Photoshop onder de knie

Leer selecties maken in deze gratis cursus Photoshop

In deze gratis online cursus leer jij in 19 videolessen hoe je selecties maakt in Adobe Photoshop. In de video’s worden verschillende technieken uitgelegd die belangrijk zijn om goed te kunnen werken met Photoshop. Ontdek volledig gratis handige technieken om perfecte selecties te maken met Photoshop. Het maken van selecties is de belangrijke basis die jij nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met Photoshop. Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe Photoshop? Bekijk dan de website van Adobe!

Voor beginnende grafisch ontwerpers en doorgewinterde fotobewerkers

Waarom zijn selecties zo belangrijk? Simpelweg omdat ze de bouwstenen zijn van elke succesvolle Photoshop-taak. Of je nu een beginnende grafisch ontwerper bent of een doorgewinterde fotobewerker, het vermogen om nauwkeurige en verfijnde selecties te maken, opent de deur naar eindeloze creatieve mogelijkheden.

Wat leer je in deze gratis online training Photoshop?

In de cursus leer jij in ongeveer twee uur aan videolessen hoe je perfecte selecties maakt. Bij de 18 video’s krijg je ook nog oefenbestanden, zodat je meteen aan de slag kan gaan met het maken van selecties. In de cursus worden onder andere selectiekaders, lassotools, selecties, maskers en meer besproken. Je krijgt hiermee snel door hoe Photoshop werkt en of het misschien interessant is om er meer over te leren.

Wil je vervolgens verder met Photoshop? In de volledige cursus krijg je in ongeveer 130 lessen nog heel veel meer uitleg over dit uitgebreide programma. Benieuwd?

Bekijk ook de volledige Online Cursus Photoshop!

Over de instructeur

Martijn

65 Cursussen

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Ratings and Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. In grote lijnen was het selecteren me wel bekend, maar het is altijd leuk om te zien en leren hoe hier en daar (ook door updates in PS) nog sneller of beter kan.

Gratis Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 13 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →