Profielfoto van
Instructeur

Liona & Elyn

Personal branding, visual branding

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Liona & Elyn

Onze cursussen zijn ontstaan vanuit een wens om ondernemers en personal brands een kans te geven om budgetvriendelijk een mooie visual brand te creëren.

Liona is de oprichter van P-Plan, een personal branding coach en grafisch designer. Haar jarenlange ervaring met grafisch design en haar praktijkgerichte aanpak met personal brands zorgen ervoor dat deze cursus gegrond is in realistische voorbeelden en handige oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Zij weet wat ondernemers en personal brands nodig hebben en hoe belangrijk communicatie is in de online wereld. Samen met jou gaat ze aan de slag om jouw visie en waarden te vertalen naar design.

Elyn is grafisch designer en heeft 8 jaar ervaring in marketing en communicatie. Ze werkt vooral samen met jonge ondernemers en coaches om hun visual brand aan te scherpen. Ze begrijpt als geen ander het belang van een sterke visual brand in deze visuele maatschappij, en begeleidt je met het ontwikkelingsproces van alle visual brand elementen.

Je kunt Liona's andere personal branding cursus ook op Soofos vinden! Hier vind je meer informatie: Creëer een succesvol Personal Branding Plan in 8 stappen

Liona & Elyn geeft les over deze onderwerpen

Canva Design Grafisch Ontwerp Grafische Vormgeving Gratis Cursussen

Cursussen

 • Een snelcursus design met Canva

  Gratis
  29
  499

  Als personal brand of ondernemer heb je visuele content nodig. In deze korte cursus maak je kennis met de basisprincipes van sterk design en leer je werken met de ontwerptool Canva, een gratis tool waarmee je mooie designs kunt maken voor je merk.

 • Visual Branding Plan – Vertaal Je Purpose Naar Design

  Oorspronkelijke prijs was: €169,99.Huidige prijs is: €119,99.
  4
  55

  Visual branding gaat over alles wat de wereld van je personal brand gaat zien. Het logo, de typografie en kleuren zijn daar belangrijke onderdelen van. Het visuele ontwerp van je merk bestaat uit visuele elementen die jouw identiteit goed weergeven.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.