Gimp Cursussen

Leer alles over beeldbewerking met GIMP software in een GIMP cursus. Ontdek de krachtige functies en transformeer je foto’s. Start vandaag nog op Soofos!

Gerelateerd

creativiteit
 • Vervolgcursus werken met Gimp – Deel 2

  75
  1
  10

  Je gaat in deze cursus allerlei interessante bewerkingen leren waarmee je je eigen foto’s kunt verbeteren of zelfs omtoveren naar creatieve hoogstandjes.

 • Vervolgcursus fotobewerken met Gimp – Deel 1

  45
  1
  42

  Deze vervolgcursus Gimp is een mooie aanvulling op de basiscursus. Heb je al basiskennis van Gimp? dan is deze cursus fijn om je gimpskills te verfijnen.

 • Minicursus G’Mic voor GIMP – Collages

  9
  3
  34

  In deze cursus leer je dat het maken van collages in GIMP helemaal geen tijdrovende klus hoeft te zijn. Leer hoe gemakkelijk het is met G’Mic.

 • Minicursus GMic voor Gimp Deel 1

  9,95
  4
  59

  Leer waar je de plug-in G’Mic gratis kan downloaden, hoe je deze installeert in Gimp en 3 filters tot in de detail uitgelegd. The Annual Steiner round Tile filter, de Charcoal filter en een bokeh filter.

 • Basiscursus Werken met Gimp

  85
  26
  252

  Leer foto's bewerken en tekenen op je computer met het programma Gimp, een uitstekend alternatief voor Adobe Photoshop en nog gratis te downloaden ook!

GIMP Cursussen - Leer alles over beeldbewerking met GIMP software

Wil je graag leren hoe je professionele beeldbewerking kunt doen? Dan zijn de GIMP cursussen op Soofos precies wat je zoekt! Met onze online cursussen kun je op je eigen tempo leren hoe je GIMP software kunt gebruiken om prachtige bewerkingen te maken. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden voor ieder wat wils.

Leer stap voor stap met onze GIMP tutorials

Onze GIMP cursussen zijn opgebouwd uit duidelijke en gestructureerde tutorials. Stap voor stap leer je de verschillende functies van GIMP kennen en ontdek je hoe je deze kunt toepassen op je eigen foto’s. Van het retoucheren van oneffenheden tot het aanpassen van kleuren en het creëren van indrukwekkende effecten, onze tutorials begeleiden je door het hele proces.

Ontdek de vele functies van GIMP

GIMP is een krachtige software die veel mogelijkheden biedt op het gebied van beeldbewerking. Met onze cursussen leer je niet alleen de basisprincipes, maar ook geavanceerde technieken om het maximale uit GIMP te halen. Leer hoe je lagen kunt gebruiken, filters kunt toepassen, teksten kunt toevoegen en nog veel meer. Met de kennis die je opdoet in onze cursussen, kun je jouw foto’s naar een hoger niveau tillen.

Of je nu een hobbyfotograaf bent die zijn foto’s wil verbeteren of een professional die op zoek is naar nieuwe vaardigheden, onze GIMP cursussen bieden voor ieder wat wils. En het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Wacht dus niet langer en start vandaag nog met een GIMP cursus op Soofos. Ontdek de wereld van beeldbewerking en laat je creativiteit de vrije loop!

Deze instructeurs geven les over GIMP

Blogs over GIMP

Zij maken een online cursus: ontmoet Mariëlla Wassing

Mariëlla weet alles van Gimp, en over het maken van een online cursus! Ze heeft er inmiddels 5 gemaakt. Tijd voor een interview!

9 maart 2023

Wat je moet weten over fotobewerking (+tools)

Je kan het tegenwoordig in bijna elk vakgebied wel gebruiken: fotobewerking. Maar waarom is het de laatste jaren eigenlijk zo exponentieel hard gegroeid in het…

4 mei 2020

Lees welk fotobewerkingsprogramma het beste bij jou past.

Welk fotobewerkingsprogramma heb jij nodig?

Het bewerken van foto’s is tegenwoordig onderdeel van de normale gang van zaken. Alles wordt tegenwoordig bewerkt en niks of niemand is nog veilig. Het…

21 december 2018

Leer meer over de gratis Photoshop alternatieven

Photoshop alternatieven, welke kan je proberen?

De beste fotobewerkingsprogramma’s zijn vrij prijzig. Het programma Adobe Photoshop is geen uitzondering op die regel. Er zijn gelukkig alternatieven voor Photoshop die óf minder…

2 november 2018

Wat is GIMP? Lees het in deze blog over fotobewerking

Budget Photoshoppen met GIMP!

Wat is budget Photoshoppen met GIMP? We kennen allemaal wel het programma van Adobe: Photoshop, sommige van ons hebben er al (vaker) mee gewerkt. Met…

10 oktober 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.