Gids in het zakelijk tekenen

Karim · 1 Maart 2024

Ontdek de kracht van zakelijk tekenen. Zakelijk tekenen helpt je om je boodschap duidelijker over te brengen aan je publiek en de aandacht langer vast te houden. In deze cursus leer je het toepassen: zowel zakelijk als privé.

 • Beginner
 • 17 Lessen
 • 1u 12min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Zakelijk tekenen
 • Visuele vocabulaire ontwikkelen
 • Visuele bibliotheek aanmaken
 • Verschillende stijlen zakelijk tekenen leren toepassen

De gids in het zakelijk tekenen gaat over…zakelijk tekenen

Het is ook wel bekend als visueel notuleren, sketchnoting en infodoodling en wordt tegenwoordig in veel bedrijven binnen en buiten Nederland toegepast. En met een goede reden! Zakelijke tekeningen maken complexe zaken een stuk makkelijker te begrijpen. Wanneer jij tekent onthoud jij tot 30% meer informatie dan mensen die niet visueel notuleren.

Leer alles over visueel notuleren

De cursus is niet alleen bedoeld voor zakenmensen, verkopers en managers die levendige presentaties willen geven die door het publiek worden onthouden, maar ook voor docenten die hun boodschap willen verduidelijken. Daarnaast is de cursus ideaal voor studenten die hun (visual) notetaking naar een hoger niveau willen tillen en zo sneller in staat zijn de lesstof tot zich kunnen nemen.

Onthoud meer informatie met zakelijke tekeningen

Dankzij mijn visuele notities kan ik mij informatie veel makkelijker voor de geest halen. Informatie werd niet alleen makkelijker te begrijpen, maar ook veel sneller terug te halen. Ik ondervind nu zelf dagelijks de voordelen van zakelijk tekenen en gun jou dit ook. Vandaar dat ik deze cursus heb gemaakt.

Logisch opgebouwde en toegankelijke cursus

Terwijl online informatie over zakelijk tekenen overvloedig is, biedt deze cursus een diepgaande en gestructureerde benadering zonder de hoge kosten die vaak gepaard gaan met verdiepende trainingen. De cursus is opgebouwd in een logische structuur die jou stap voor stap begeleidt bij het integreren van zakelijk tekenen in je professionele en educatieve activiteiten.

Effectief communiceren via zakelijk tekenen

Kortom, deze cursus biedt een waardevolle gelegenheid om de kunst van visuele communicatie te beheersen, en omvat een reeks vaardigheden die van onschatbare waarde kunnen zijn voor zowel de zakelijke wereld als het onderwijs. Aan het eind van deze cursus ben je in staat om ook wanneer het complexe informatie betreft, effectief te communiceren zodat jouw publiek de informatie goed tot zich neemt. Met zakelijk tekenen is je publiek meer betrokken en beter instaat om informatie te begrijpen en onthouden.

Is jouw interesse gewekt? Schrijf je in voor deze cursus en laten we samen deze boeiende reis beginnen!

Over de instructeur

Karim

6 Cursussen

Hallo,

Mijn naam is Karim en mijn hobby's zijn tekenen en schilderen. Ik werk en heb gewerkt met verschillende materialen, denk aan aquarel, houtskool, acryl en inkt.

Mijn creatieve reis begon al op jonge leeftijd en ben altijd gefascineerd geweest van een wit vel papier waarin je alle vrijheid hebt om wat ik in gedachte heb op papier te krijgen.

Sinds een aantal jaren heb ik mijn creatieve kant weer omarmd, nadat het lange tijd op de achtergrond was geraakt.

Dit heeft geleid naar het verkennen van diverse materialen, van traditionele verf, verschillende soorten papieren tot aan digitale tools om mijn creativiteit te uiten.

Ik geloof in de kracht van creativiteit en hoe dit ons leven kan verrijken. Voor de maker en de toeschouwer!

Of jij nu een beginner bent of al ervaring hebt, laten wij de wereld van kunst verkennen, grenzen verleggen en onze creativiteit ontketenen.

Ik hoop je snel te zien in mijn cursus en wens je veel plezier en creativiteit toe.

Met kleurrijke groeten,

Karim

 

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Compacte cursus, zonder nonsens wordt de basis van het zakelijk teken uitgelegd.

 2. Fantastisch vooral de laatste hoofdstukken. Hebben mij enorm geholpen met het behalen van mijn doelen. Ik vind het fantastisch.
  annetreiscoach.nl / annettravelcoach.com

Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €19,99.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 58 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.