Gids in het zakelijk tekenen

Karim Awad · 17 december 2021
Leer eenvoudig hoe jij kan gaan sketchnoten, zowel zakelijk als privé. Wil jij informatie beter onthouden? Tijdens een lezing een congres of hoorcollege? Dan is zakelijk tekenen wat voor jou! Het is bewezen dat je tot 30% meer onthoudt als jij informatie koppelt aan tekeningen.Ook houd jij de aandacht langer vast wanneer jij een boodschap overbrengt op anderen met behulp van tekeningen.In de cursus zakelijk tekenen ga ik alle fundamenten van het zakelijk tekenen behandelen, zodat jij eenvoudig en succesvol aan de slag kunt!Pak je potlood of de tablet en schrijf je in!
  • 4 Hoofdstukken
  • 16 Lessen
  • 56min
  • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

  • Zakelijk tekenen
  • Visuele vocabulaire ontwikkelen
  • Visuele bibliotheek aanmaken
  • Verschillende stijlen leren toe te passen

De gids in het zakelijk tekenen gaat over…zakelijk tekenen.

Het is ook wel bekend als visueel notuleren, sketchnoting en infodoodling. Het wordt tegenwoordig in veel bedrijven binnen en buiten Nederland toegepast.

En met een goede reden! Zakelijke tekeningen maken complexe zaken een stuk makkelijker te begrijpen. Wanneer jij tekent onthoud jij tot 30% meer informatie dan mensen die niet visueel notuleren.

De cursus is bedoeld voor zakenmensen, verkopers, managers die levendige presentaties willen geven die door het publiek wordt onthouden. Ook is de cursus ideaal voor studenten die hun (visual) notetaking naar een hoger niveau willen tillen en zo sneller de stof tot zich kunnen nemen.

Waarom heb ik deze cursus gemaakt?

De cursus heb ik gemaakt om mensen het zakelijk tekenen aan te leren.

Ik ondervind zelf dagelijks de voordelen door het toe te passen en aan de hand van mijn visuele notulen kan ik informatie makkelijk voor de geest halen.

Deze cursus is uniek in zijn prijs, wanneer jij online zoekt zal je veel informatie vinden maar voor verdieping en trainingen gaan de kosten snel oplopen.

In een logische structuur leer ik eenvoudig hoe jij zakelijk tekenen kan toepassen in je werk of elders.

Laten we beginnen!

Over de instructeur

Hallo,

Mijn naam is Karim Awad en mijn passie is tekenen. Ik hou van alle soorten stijlen, portretten, landschappen, cartoons en van de oude meesters tot aan de talenten van vandaag op instagram en andere kanalen.

Zelf teken ik ook erg graag in mijn vrije tijd en tijdens werk pas ik het toe om informatie te onthouden en het maakt saaie stof ook wat leuker.

Ik ben gespecialiseerd in visualisatie en coachen, ik help graag anderen op weg en deel graag mijn kennis en ervaring over op anderen.

Verder heb ik een economische achtergrond, ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Zo ben ik ben adviesbevoegd op het gebied van hypotheken, vermogen en consumptieve kredieten.

En verder neem ik mijn persoonlijke ontwikkeling serieus en leer ook graag van anderen.

Dit is in een notendop mijn bio!

19,99Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 35 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.