Leer handletteren met onze online cursussen - Ontdek de kunst van het handletteren bij [naam van het bedrijf]

Ga zelf aan de slag met handletteren en maak de mooiste creaties. Start direct met de online curusssen.

Handletteren cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag leren handletteren? Bij Soofos bieden we verschillende cursussen en workshops aan om je de kunst van het handletteren bij te brengen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar handlettering skills wil verbeteren.

Handlettering cursus voor beginners

Ben je nieuw in de wereld van handlettering? Geen probleem! Onze handlettering cursus voor beginners is speciaal ontworpen om je de basisprincipes van handlettering bij te brengen. Je leert verschillende handlettering technieken, zoals het maken van mooie letters, het creëren van composities en het toevoegen van decoratieve elementen. Met behulp van duidelijke instructievideo’s en oefeningen kun je op je eigen tempo leren en oefenen.

Handlettering workshop - Leer nieuwe technieken

Heb je al wat ervaring met handlettering en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is onze handlettering workshop perfect voor jou! In deze workshop leer je nieuwe handlettering technieken en krijg je tips en tricks van ervaren handlettering experts. Je leert bijvoorbeeld hoe je schaduwen kunt toevoegen aan je letters, hoe je verschillende letterstijlen kunt combineren en hoe je je handlettering kunt digitaliseren. Na deze workshop zul je versteld staan van je eigen creativiteit en vaardigheden!

Handlettering oefeningen - Verbeter je skills

Wil je je handlettering skills blijven verbeteren? Dan zijn onze handlettering oefeningen perfect voor jou! Met deze oefeningen kun je blijven oefenen en experimenteren met verschillende handlettering technieken. Je krijgt nieuwe opdrachten en uitdagingen om je creativiteit te stimuleren en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Meld je vandaag nog aan en begin direct.

Deze instructeurs geven les over Handletteren

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →