Handletteren Cursussen

Ga zelf aan de slag met handletteren en maak de mooiste creaties. Start direct met de online curusssen.

 • Leren Tekenen met Lef en Plezier

  39,95
  20
  560

  Wil jij graag leren tekenen, maar heb je geen tekentalent? Dan is deze motiverende online tekencursus echt iets voor jou! Ervaring is niet nodig, want je leert spelenderwijs tekenen met 10 verrassende tekenopdrachten en inspirerende filmpjes.

 • Online Cursus Handletteren met Kleur

  24
  20
  154

  Houd jij van kleur? Wil je handlettering werkstukjes maken met een wauw-factor? Heb jij allerlei materialen, maar weet je niet wat je ermee kunt doen? Dan is deze cursus voor jou! Ik laat je zien hoe je gekleurde letters kunt maken, hoe je achtergronden maakt die er tof uitzien en welke letters je daarbij kunt gebruiken.

 • Online Cursus Handlettering

  24
  54
  398

  Handlettering is hip! Wil jij ook een zelfgemaakte toffe quote aan de muur of een zelfgetekende kaart sturen naar een jarige? Als je deze cursus hebt gevolgd dat gaat jou dat zeker lukken! Denk vooral niet dat je hiervoor goed moet kunnen tekenen. Met mijn tips en tools kan iedereen leren handletteren!

Handletteren cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag leren handletteren? Bij Soofos bieden we verschillende cursussen en workshops aan om je de kunst van het handletteren bij te brengen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar handlettering skills wil verbeteren.

Handlettering cursus voor beginners

Ben je nieuw in de wereld van handlettering? Geen probleem! Onze handlettering cursus voor beginners is speciaal ontworpen om je de basisprincipes van handlettering bij te brengen. Je leert verschillende handlettering technieken, zoals het maken van mooie letters, het creëren van composities en het toevoegen van decoratieve elementen. Met behulp van duidelijke instructievideo’s en oefeningen kun je op je eigen tempo leren en oefenen.

Handlettering workshop - Leer nieuwe technieken

Heb je al wat ervaring met handlettering en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is onze handlettering workshop perfect voor jou! In deze workshop leer je nieuwe handlettering technieken en krijg je tips en tricks van ervaren handlettering experts. Je leert bijvoorbeeld hoe je schaduwen kunt toevoegen aan je letters, hoe je verschillende letterstijlen kunt combineren en hoe je je handlettering kunt digitaliseren. Na deze workshop zul je versteld staan van je eigen creativiteit en vaardigheden!

Handlettering oefeningen - Verbeter je skills

Wil je je handlettering skills blijven verbeteren? Dan zijn onze handlettering oefeningen perfect voor jou! Met deze oefeningen kun je blijven oefenen en experimenteren met verschillende handlettering technieken. Je krijgt nieuwe opdrachten en uitdagingen om je creativiteit te stimuleren en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Meld je vandaag nog aan en begin direct.

Deze instructeurs geven les over Handletteren

Blogs over Handletteren

Kalligrafie - Aan de slag met deze Beeldende Kunstvorm

Kalligrafie – Aan de slag met deze Beeldende Kunstvorm

Het is iets waar we elke dag mee in aanraking komen: schrift. Tegenwoordig zijn er mensen die het schrift tot een hoger niveau kunnen tillen.…

11 januari 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.