Online Beginnerscursus Essentiële Yoga

Conny Smeets · 12 Februari 2024
Essentiële Yoga voor Beginners om thuis mee aan de slag te gaan. Je kunt op elk moment de oefeningen uitvoeren en rustig de Yoga oefeningen volgen.
 • Beginner
 • 11 Lessen
 • 40min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Meest belangrijke yogatechnieken.
 • De geheimen van het lichaam kennen.
 • Leer houdingen kennen en doen.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer essentiële yogatechnieken

Hyperdruk, druk, druk… En je zou zo graag iets willen doen om af en toe pauze in te lassen. Yoga is daar absoluut zeker voor geschikt, maar je krijgt met geen mogelijkheid zo’n les in je drukke schema gepuzzeld. Veel mensen hebben een vreselijk druk bestaan en zijn op zoek naar een uitlaatklep voor de stress die ons hectische leven met zich mee brengt. Daarom gaan ze op zoek naar een rustpunt in al die drukte. Yoga is heel geschikt om dit rustpunt te creëren. Bovendien is het een gezonde manier van bewegen die geen zware inspanning van je vraagt. Sport je graag? Ook dan kan de Yoga je helpen om op een gezonde manier op te warmen alvorens aan je sport te beginnen.

Wat leer je in deze yogacursus?

Door het uitvoeren van ontspannen bewegingen en yogahoudingen, breng je je lichaam en geest tot rust. De ademoefeningen en de meditaties dragen verder bij aan een gezonde manier van ontspannen. In deze online yogacursus leer je in acht videolessen hoe je meer tot rust komt en leer je essentiële yoga technieken. Hiervoor hoef je het huis helemaal niet uit. Je kunt de lessen namelijk volgen waar en vooral wanneer het jou uitkomt.

Deze online yogacursus wordt gegeven door Conny Smeets, gecertificeerd yogalerares. In 2006 is Conny naar India gegaan om daar een training tot yogaleraar te volgen bij de Yoga Vidya Gurukul University in Nasik. Sinds die tijd geeft ze les in yoga. Ze geniet van elk moment dat ze er mee bezig is! Nu wil Conny graag haar yogalessen ook naar jou thuis brengen. Met deze video’s kun je vanuit je huis yoga beoefenen, op de momenten dat het jou uitkomt!

Dit biedt deze online cursus:

Vanuit je eigen huis yoga beoefenen

Thuis lekker ontspannen

De cursus bestaat uit acht lessen

 Toch niet iets voor jou? Binnen 14 dagen krijg je jouw geld terug!

Over de instructeur

Conny Smeets

2 Cursussen

Voor Conny begon yoga als een uitlaatklep voor stress. Het leverde haar niet alleen rust en ontspanning op maar ook een enorme verrijking in haar leven. Conny werd snel enthousiast over de positieve gevolgen van yoga dat ze in 2006 naar India is afgereisd om daar de yoga leraren opleiding te volgen. Toen ze eenmaal terug was is ze begonnen met het geven van meerdere yoga cursussen. Sinds kort zijn deze lessen ook online als video's te volgen op Soofos, zo kan iedereen thuis makkelijk kennis maken met yoga.

Beoordelingen

4.8 Gemiddelde beoordeling

6 Beoordelingen

 • 5
  5
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Bedankt voor het maken van deze goede cursus, Conny! Je legt de oefeningen duidelijk en rustig uit. Verder is de kwaliteit van het beeld en geluid top. Mede door de spiegels kun je heel goed zien hoe je de yogahoudingen precies moet doen. Ik ben erg blij met deze nuttige cursus en geef je dan ook 5 sterren.

 2. Gezocht naar Yoga. De houdingen worden duidelijk uitgelegd. Ze zijn herkenbaar omdat ik tegenwoordig bodybalance beoefen en veel houdingen daarbij worden genoemd die bij yoga terugkomen.

 3. De video en audio is van hoge kwaliteit. De instructeur legt goed uit waardoor het voor beginners ook duidelijk is.

 4. Helemaal zoals tijdens een live les! Goed uitgelegd, zachte stem, klinkt ook mooi relaxed, net zoals het hoort. Top!

40Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 53 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.