Deugdenyoga Cursussen

Ontdek de kracht van Deugdenyoga en versterk zowel je lichaam als geest. Volg een cursus op So en werk aan je persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Gerelateerd

Yin Yoga
 • Online Cursus Deugdenyoga: Dienstbaarheid

  39
  3
  28

  Ervaar de kracht van dienstbaarheid in je leven. De drie inspirerende videolessen helpen je weer positief in het leven te staan. Werken met de deugd dienstbaarheid zuivert je hart.

 • Online Cursus Deugdenyoga: Ondernemingszin

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  5
  37

  Met de deugdenyogalessen ondernemingszin krijg je letterlijk zin om te ondernemen! Ga aan de slag met deze online yogacursus!

 • Online Cursus Deugdenyoga: Dankbaarheid

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  12
  70

  Ervaar de kracht van dankbaarheid in je leven en leer met drie lessen weer positief in het leven te staan. De deugd dankbaarheid geeft je nieuwe energie.

 • Online Beginnerscursus Essentiële Yoga

  40
  6
  56

  Essentiële Yoga voor Beginners om thuis mee aan de slag te gaan. Je kunt op elk moment de oefeningen uitvoeren en rustig de Yoga oefeningen volgen.

Ontdek de kracht van Deugdenyoga

Ben je op zoek naar een manier om zowel je lichaam als geest in balans te brengen? Dan zijn onze Deugdenyoga cursussen precies wat je nodig hebt! Met deze online cursussen leer je niet alleen de basisprincipes van yoga, maar ontdek je ook de kracht van deugden, mindfulness en zelfontwikkeling.

Wat is Deugdenyoga?

Deugdenyoga combineert de eeuwenoude praktijken van yoga met deugden, waarden en positieve eigenschappen. Tijdens de cursus leer je verschillende yogahoudingen en ademhalingstechnieken die je helpen om je lichaam te versterken en flexibiliteit te vergroten. Daarnaast leer je ook hoe je deugden zoals geduld, dankbaarheid en vriendelijkheid kunt integreren in je dagelijks leven.

Voordelen van Deugdenyoga

Deugdenyoga biedt talloze voordelen voor zowel je fysieke als mentale welzijn. Door regelmatig deel te nemen aan onze cursussen, zul je merken dat je stressniveaus verminderen, je concentratie verbetert en je meer in contact komt met je innerlijke zelf. Daarnaast helpt Deugdenyoga je om positieve eigenschappen te ontwikkelen en te versterken, wat leidt tot een groter gevoel van welzijn en geluk.

Start vandaag nog met een Deugdenyoga cursus op Soofos

Wil je graag de kracht van Deugdenyoga ervaren? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos! Met ons uitgebreide aanbod van Deugdenyoga cursussen, is er altijd een cursus die bij jou past. En het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en begin je reis naar een gezonder en gelukkiger leven met deugdenyoga cursussen op Soofos.

Deze instructeurs geven les over Deugdenyoga

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.