Profielfoto van
Instructeur

Patty Jongemaets

Yoga en Yoga opleidingen

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Patty

Patty ontwikkelde de Deugdenyoga. Ooit kwam zij met behulp van yoga een burnout en de daaruit voortvloeiende ME te boven. Nu is het haar passie om met yoga zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te inspireren om hun dromen en doelen te behalen. Patty is fulltime yogadocent, kindercounseler, Reconnective healing practioner en eigenaar van Dolfijn Wellness. Met haar jarenlange ervaring in het onderwijs geeft Patty yogalessen, coacht en verzorgt ze de docentenopleidingen. Inmiddels heeft zij al ruim 200 deugdenyogadocenten opgeleid en rond de 800 kinderyogadocenten. Over Deugdenyoga schreef zij een aantal boeken en met haar online trainingen wil zij het nog dichter bij de mensen brengen.

Patty geeft les over deze onderwerpen

Deugdenyoga Gezondheid Yoga

Cursussen

 • Online Cursus Deugdenyoga: Dienstbaarheid

  39
  3
  28

  Ervaar de kracht van dienstbaarheid in je leven. De drie inspirerende videolessen helpen je weer positief in het leven te staan. Werken met de deugd dienstbaarheid zuivert je hart.

 • Online Cursus Deugdenyoga: Ondernemingszin

  29
  5
  37

  Met de deugdenyogalessen ondernemingszin krijg je letterlijk zin om te ondernemen! Ga aan de slag met deze online yogacursus!

 • Online Cursus Deugdenyoga: Dankbaarheid

  29
  12
  70

  Ervaar de kracht van dankbaarheid in je leven en leer met drie lessen weer positief in het leven te staan. De deugd dankbaarheid geeft je nieuwe energie.

Blogs

Lees hoe je meer kan gaan leven in het nu

Dit is de kracht van leven in het nu

Wat is nu zo bijzonder van de kracht van het nu? Maar is het wel even makkelijk als dat het klinkt? Vandaag helpt Patty van…

30 april 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.